Jure Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 FUJ, grda! Lanski model je veliko lepši! :whistle: To že, ampak ni big bang :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robka Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 R1-USA :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robka Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 a prav vidm da nima šipce čez luči :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 a prav vidm da nima šipce čez luči :unsure: Luči bojo takšne: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Kot kakšen žužek :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 zaščita čez avspuhe je grozna... drugač pa všečen :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Hola, ojej, sem mislil da znajo samo pri Suzukiju tko grde dimnike narest, da človeku kr slabo rata ko jih pogleda, ampak teli... :headbang: škoda, upam da je v resnici lepši kot na slikcah, ker tole mora bit hud motorček... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Staram se :closedeyes: Sploh mi novejši SS motorji niso več všeč, vse je mejhno, da se človk boji da bo kej polomu. Bo pa sigurno huda mašina, kakšen zvok bo to proizvedlo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Glede moči nič posebnega (glde na ostale)....182 PS at 12,500 rpm with 115.5 Nm of torque at 10,000 rpm Drugače meni po slikah kar všečna, le izpuhe obvezno menjat (sicer pa kdo od novih ima sploh še lepe originalne izpuhe??). Pa tele luči je treba še v živo pogledat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomAAAz Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Hola, ojej, sem mislil da znajo samo pri Suzukiju tko grde dimnike narest, da človeku kr slabo rata ko jih pogleda, ampak teli... :headbang: škoda, upam da je v resnici lepši kot na slikcah, ker tole mora bit hud motorček... Potrebno bi bilo pogledati pretok zraka v vetrovniku, ker vse dinamične rešitve niso vizualno lepe so pa učinkovite, živ dokaz so aerodinamični dodatki v F1!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 nova R1 09' iz strani deluje fejst na hondo, ce odvzamemo avspuhe pod zicom pa predne maske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Meni je lepa. Sploh bela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Ma ogabna ta nova R1, naj kopirajo en satelit pa mu dodajo motor pa 2 gume..... Najlepši modeli kar se tiče mene so bli 2003.... Rad bi vidu da izdajo kako M1 repliko ali RC211v hondo kot je izdal ducati svoj desmo, uhuhu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Serijska R1 ima za leto 2009 po vzoru Rossijeve M1 "Big bang" motor. --> http://www.motosvet.com/yamaha-r1-z-big-bangom.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 iz strani deluje fejst na hondo, ce odvzamemo avspuhe pod zicom pa predne maske Hahaha, kaj ti pa ostane če odvzameš izpuh in prednjo masko?!?!? To kar je pri vsakem motorju zelo podobno..... :kva2: :kva2: Pa še vedno je GRDA!!!!!! :grim :SS :SS :SS :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Ewo še ROSSILDA na tanovi R1 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 zaščita čez avspuhe je grozna... drugač pa všečen :winkiss: Auspuhi skupaj z zaščito me še najbolj spominjajo na tiste iz ZX-10R (06-07) in meni ne izgleda slabo. Ker sem običajno pristaš skoraj vsega novega, tudi za tale sintesajzer samo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSV Mille Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 mi ostaja (že od letnika 98) favorit v svojem razredu (čeprav ga še nism nikol imel v lasti). ...ker mi je enostavno HUD. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 (popravljeno) ...... ja valjda, s teboj vred! Pa mi naštej koliko ljudi sploh še obvladuje te gromozanske zmogljivosti??? Od amaterjev NIHČE! Zato pa je dejstvo, da je večini bolj pomembno kako nu je motor všeč, ker izkoristit vseh zmogljivosti ni sposoben! Torej?? Kupiš z očmi, voziš pa se enako z Fireblade ali R1 ali Gsx-r ali Ninja.......... :rolleyes: Zato pa majo gor elektronska pomagala in verjetno tudi knof za preklop med turističnim in fullpower načinom delovanja. :) Glavno, da folk vidi, da voziš 'strup' ;) Oziroma sediš na njem, .. .ker resno 'vozit' oz izkoriščat performanse ... isto, kot se folk slika z ful hudimi bejbami na sejmih. .. ker shendlat jih itak ne bi mogli :P Popravljeno September 10, 2008. Popravil mashina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tOOn Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 ultrasexsy bike :worship: :worship: :worship: :worship: čeprav prejsni letnik je za pofukat:P:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 ultrasexsy bike :worship: :worship: :worship: :worship: čeprav prejsni letnik je za pofukat:P:P lahko prideš v mojo garažo in se olajšaš.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 (popravljeno) Lepa, samo izpuh mora takoj proč :D Popravljeno September 13, 2008. Popravil condor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 sem mislil da je kawasaki zajebal masko ninje 08 pa vidim to in se mi zdi kwak celo lep :whistle: sicer pa vseeno itak, nebi mel pa če šenkajo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 (popravljeno) Še razlike ps. klikni na sliko Popravljeno September 13, 2008. Popravil condor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se