Skoči na vsebino

Yamaha YZF R1

Priporočene objave

Objavljeno

Je cedn..cena pa tut;-)

Objavljeno

Ena se bo vozla celo po kopru,imajo v lokalni yamaha trgovini narocilo :OK:

Objavljeno

Aha ok..mogoce pa kdaj drugic:-):-)

Objavljeno (popravljeno)

Ta teden ki pride bo R1 v kopru najbrž.  :fight2: Upam da jo bom kdaj slišal mimo vikija  :music4:  :kva2:

Popravljeno . Popravil jany
Objavljeno

Od zacetka marca bo bila nekaj cajta v motomaniji... :grim

Objavljeno

Jutri popoldan bo menda že v BS centru v Lj

Objavljeno

Ja, tanove R1 so na poti. Serviser Primec jutri dobi dve :whistle:

Objavljeno

Pogledal zverino, meni se ne zdi oblikovni presežek. Moti me, da jurja postaja velikosti 600ccm oz. minimoto, posledično je ravno za meter in želetka visoke motoriste. Cena v plafonu, ne vem sicer zakaj? Če že moram izbirati med BMW 1000 RR in R1, bi se odločil za BMW. Pa pri BMW so vsaj pri novem zakrili katalizator. Kako lepo zgledajo tisti na pol "rjavi" vari na katalizatorju pri R1 in starem BMW. Pokvari celoto motorja.

Objavljeno

Pa pri BMW so vsaj pri novem zakrili katalizator. Kako lepo zgledajo tisti na pol "rjavi" vari na katalizatorju pri R1 in starem BMW. Pokvari celoto motorja.

Kakor sem prebral ga niso zakrili, pač pa so ga preselili v izpušni top in je ta sedaj posledično zopet na desni strani v vsej svoji velikosti.

Objavljeno (popravljeno)

Mene ne moti velikost. Motijo me tisti "lepi" napol rjavi vari, ki so pri novem BMW lepše skriti. To zgleda tako, kot da bi nov avto imel zarustan blatnik :). Da ne morjo še en kos pleha gor vržt mi tudi ni jasno.

Popravljeno . Popravil bikez
Objavljeno

Kako jo je lepo videt. Pa še rdeča je.  :wub:

Ni kej, Yamaha je le Yamaha. In to danes ponovno ugotovil. :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Fantje in dekleta  :grim  imam eno vprasanje glede R1....   ugl. delal sem servis in vse lepo in prav a ko sem nalival olje sem se neki zamislu in sem nalil malo prevec  torej zdaj ko je motor raven je olja tolko da lih pokrije cel krogec... pa me zanima ce je kaj narobe pa da odvijem vijak da malo steče al ni nic hudega ;)  Hvala  :OK:

Objavljeno

Malo packarije boš tako naredil.

Jaz bi raje vse olje zlil ven, čep in podložko vse lepo očistil in ponovno nalil noter.

Druga možnost. Kaka večja inekcija, kos šlaufa in ga lepo potegneš vn iz odprtine, kjer si ga nalival.

Če delaš, naredi tako kot je prav. ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Malo packarije boš tako naredil.

Jaz bi raje vse olje zlil ven, čep in podložko vse lepo očistil in ponovno nalil noter.

Druga možnost. Kaka večja inekcija, kos šlaufa in ga lepo potegneš vn iz odprtine, kjer si ga nalival.

Če delaš, naredi tako kot je prav. ;)

haha na inekcijo nisem niti pomislil ;)   :OK:   hvala  ce ne pa bom z slamico povleku pa izpljunu ;p hehe   :grim

Objavljeno

haha na inekcijo nisem niti pomislil ;)   :OK:   hvala  ce ne pa bom z slamico povleku pa izpljunu ;p hehe   :grim

Samo, da ti ne bo jezik potem preveč tekel, ker bo podmazan :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Cena v plafonu, ne vem sicer zakaj? Če že moram izbirati med BMW 1000 RR in R1, bi se odločil za BMW.

Da neboš mislil, da je BMW S1000RR kaj cenejši. Cena polno opremljenega tudi presega 20000 eurov, pa to ne pišem za HP4, ampak navadnega S1000RR pač z nekaj opreme. Kot zgleda se je vsem proizvajalcem SS motorjem malo zmešalo in delajo na tem, da bi SS motorji izumrli...

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Da neboš mislil, da je BMW S1000RR kaj cenejši. Cena polno opremljenega tudi presega 20000 eurov, pa to ne pišem za HP4, ampak navadnega S1000RR pač z nekaj opreme. Kot zgleda se je vsem proizvajalcem SS motorjem malo zmešalo in delajo na tem, da bi SS motorji izumrli...

Ja, vem kakšna je cena, sam BMW mi je vizualno bolj všeč, pa zdi se mi, da je večji od R1. Ker pa toliko denarja ne bom dal, boš še naprej kupil novega Suzukija, ker s temi "over budget" motorji se ne bom po cesti peljal nič bolje.

Popravljeno . Popravil bikez
Objavljeno

Ja, vem kakšna je cena, sam BMW mi je vizualno bolj všeč, pa zdi se mi, da je večji od R1. Ker pa toliko denarja ne bom dal, boš še naprej kupil novega Suzukija, ker s temi "over budget" motorji se ne bom po cesti peljal nič bolje.

Ja se strinjam ja, da se boš z vsemi temi motorji peljal enako. Ampak, po moje ko bo Suzuki dal ven novega GSX-Ra in Honda novo Fireblade, bodo cene teh enake kot pri Yamahi in BMW-ju. Nekak so se vsi približali ceni 20000 in jo z nekaj opreme tudi presegli. :/

Objavljeno

Nov BMW RR ima na voljo goro serijske in dodatne opreme, ki je kak Suzuki ali Honda niti od daleč ne vidita.

DDC, traction control, kovane feltne, možnost obrata prestav, ABS, ABS PRO, tempomat, ogrevane ročke, alarm, še in še bi lahko našteval. Tehnika pač stane, še vedno se lahko odločiš za osnoven model, ampak to ni to. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!