lina Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Jest sem samo citirala bedarije---nikogar ne poznam, da bi ga zalilo z antifrizom. Mg--motoguzzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Nema! B) Mogoče edin ZR-7? :devil: Provokator!!!!!!! seveda samo izbor "mojega malarja" .) 1. ZX-10R (oz. ZX-6R, saj sta skoraj ista) 2. Aprilia Mille Factory (2004) 3. Benelli Tornado 4. Triumph Daytona 600 (2004) 5. ZX-12R 6. Mondial Piega ---------------------------------------------------- 7. R1 (2004) happy? :devil: drugače me pa res zanima, kdo je tisto o antifrizu (oz hladilni tekočini) pri R1 ali drugih japoncih, ki ti jo ven vrže pisal in kje? :hmm: Je pa res, da se to pri H-D in MG ne more zgodit nikoli!!!!!!! :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 seveda samo izbor "mojega malarja" .) 1. ZX-10R (oz. ZX-6R, saj sta skoraj ista) 2. Aprilia Mille Factory (2004) 3. Benelli Tornado 4. Triumph Daytona 600 (2004) 5. ZX-12R 6. Mondial Piega ---------------------------------------------------- 7. R1 (2004) All wrong! :grrr :grrr Verjem tistemu, k ma vedno prav, torej men. :grim .) Ma, tist z antifrizom, so spet "baba kazala...Jao, natolcevanja, mogoče se je pr eni zgodil to, zdej je pa to, kao, eno zlato pravilo. Ne kupuj Enojke, k boš dobiw mehurje od antifriza! Peče! Velika nevarnost opeklin! :rolleyes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Poleg tega pa ne vem kater junak izkoristi vsaj 40% njegove moči---na cesti seveda. Jaz poznam enega od Letečih Kranjcev. Ta gre še krepko čez. Ampak ga ni denarja, da bi se peljal z njim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 MOTORIST---kar star, avtor Hribar---bom pogledala št. in datum---se še vedno nekje po stanovanju valja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Cvetoo... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 MOTORIST---kar star, avtor Hribar---bom pogledala št. in datum---se še vedno nekje po stanovanju valja. aha hribar je avtor, vse jasno :P :devil: :lol1: , se ni treba trudit in iskat! ja ja roby, bo treba kako pivo spit in to podrobno predebatirat, da ne boma tu smetila .) :devil: ps: no no več kot 40% zmogljivosti tega motorja se pa res da izkoristit, za zadnjih 10-20% pa je res zelo malooooooo junakov, za 100% pa jih ni, razen profi dirkačev ampak profi v svetovnem merilu in tovarniških testerjev (moreš pa že slide obvladat :wacko: )! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Ne res se mi ne da prerekat kok si Kdaj obrnu ročko pri r1.... in kok je končna na avtocest... ja maš prov...,,sve je moguče osim drvenog šporgeta,, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 danes sem koncno dobil tole lepoticko!!! zraven sem prilimal sliko da ne bodo nekateri spet govorili da nas pol od nas itak sam naklada da smo jih narocili... :D :D :wub: :wub: :wub: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 :yea2: Zelo lepa stvarca, res roko na srce :OK: :yea2: Želim ti obilo užitkov ob privijanju ročice za plin, ter varno vožnjo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Uknown, ti si nor. B) Odloču sm se, da mi jo daš! Oz. dam ti mojo R6-ico v zameno. Moja je že izkušena. :D Lepa, lepa miss, čestitam! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 a morm tud kej doplacat za zamenjavo? :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 danes sem koncno dobil tole lepoticko!!! zraven sem prilimal sliko da ne bodo nekateri spet govorili da nas pol od nas itak sam naklada da smo jih narocili... :D Kdaj si jo naročil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 a morm tud kej doplacat za zamenjavo? :naughty: :D Sm dobr po srcu, pa ti na srečo ne bo treba! B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 oktobra... sam drugač pa tale kr fajn ruje! Zdele sem se s punco vozil po dvoriscu, pa mal po ulci in sem sel sam do 6.000 obratov in se mu je strgal! prec na tazadnga!! drugic bo treba mal bol pocas spelavat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lena100 Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 ja hm sej je lep sam sory med 1000 je trenutno najslabši motor pejte v TC pa si ga poglejte kako je to narjen mislm za ta keš pa tko si tega nebi smel prvošč pa še cena cca 3.000.000 sit lp sharky :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joe1 Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 (popravljeno) ja hm sej je lep sam sory med 1000 je trenutno najslabši motor pejte v TC pa si ga poglejte kako je to narjen mislm za ta keš pa tko si tega nebi smel prvošč pa še cena cca 3.000.000 sit lp sharky :kva2: ceprav nisem ljubitelj yamahe upam da se zavedas kaj si zdaj prijavil Popravljeno Marec 11, 2004. Popravil joe1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 ja hm sej je lep sam sory med 1000 je trenutno najslabši motor pejte v TC pa si ga poglejte kako je to narjen mislm za ta keš pa tko si tega nebi smel prvošč pa še cena cca 3.000.000 sit lp sharky :kva2: Bizaren post. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 ja hm sej je lep sam sory med 1000 je trenutno najslabši motor pejte v TC pa si ga poglejte kako je to narjen mislm za ta keš pa tko si tega nebi smel prvošč pa še cena cca 3.000.000 sit lp sharky :kva2: In to prijavi clovek, ki je letos kupil fz6 - simbol za kakovostno izdelavo. :devil: Sam sem preslatal r1 in se mi zdi zelo lepo narejena. :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Ne vem no, testi pravjo drgače. Mogoče vi, čudaki, ne berete, gledanje slikc pa tud ni dovolj. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Uh bom kr dobre volje nazadnje ratal, ker nisem Yamahe ubodel, in sem namesto tega kupil super kvalitetno idelano Aprilio. :lol1: :lol1: :lol1: Ne ga srat fantje, samo lastniki italijanskih motorjev mamo pravico do jamranja nad izdelavo. :yea2: Kolkor sem jaz gledal je tole prav spodobno narejena stvar, se pa pač moramo zavedati, da kot prvo v Slo prihahajo izdelki včasih tudi 2. kvalitete (strokovnjak to odkrije po šasiji, ne me vprašat kako, samo poznam take psihote), kot drugo pa, da je stvar nova, sam to sploh ni razlog da bi bila zadeva zaenk., vsaj tale Yamahca je res za v vitrino. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 ja hm sej je lep sam sory med 1000 je trenutno najslabši motor pejte v TC pa si ga poglejte kako je to narjen mislm za ta keš pa tko si tega nebi smel prvošč pa še cena cca 3.000.000 sit lp sharky :kva2: mislm doma ga mam pa ne vem o čem hudiča govoriš :wacko: kaj pa te je tako hudo prizadelo? saj povej o cem govoris ne pa da reces sam da je najslabs izdelan...povej detajle :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Evo vam konstruktivne kritike: Danes sem jo končno videl v živo. R1 je oblikovno lepa za popizdit. Kot spomenik. Ne vem kakšna je, ker je nisem nikoli peljal. In je nikoli ne bom. In tudi če bi jo, nimam toliko pojma o teh motorjih, da bi znal oceniti, če je dobra. Verjetno, pa je. In kdorkoli jo bo imel bo že vedel zakaj jo ima in upam, da bo užival na njej (kar verjetno ne bo težko, saj je motor :D ). Ne maram cestakov. Ampak kar je lepo, je pa lepo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Ha, ha, ha. Tole me spominja na moj primer, ko še nisem bil član motosveta. Nekdo je v motociklih nekaj provociral o Triumph-u Tigerju in sem napisal svoje SUBJEKTIVNO mnenje. ?? Pošteno?? Paso me poslali Tomosa pucat. Mimo grede, imam 42 let tako, da mi ga res ni treba več!! No pa sem napisal nekaj o demokraciji, pa je bilo še hujše. Še sedaj imam občasno hude sanje zaradi tistega odgovora. :( R1 je dejansko eden najlepših cestakov, po mojem mnenju najlepši. Koliko je dober bo pokazal čas, tudi na merilcih. Sicer pa so lepi in dobri še kakšni drugi in ne le naše Yamahe. :wub: Kakor komu ne? In če bi ljudje nehali provocirat potem že zdavnaj ne bi imeli več snovi za pisanje. Raje napiši, če si jo že kaj peljal. Poglej skozi okno kako se nam sonce smeji! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 Subjektivno ali objektivno, neko nenapisano pravilo govori da pri Yamahi kvaliteta šepa in zakaj bi bila nova R1 neka izjema. Mogoče je res lep motor vendar pa olje in odpadajoči vijaki :? Tako pač to je in pika.Kot italijanski avtomobili. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se