volk Objavljeno December 4, 2003 Opozori Objavljeno December 4, 2003 Men pa MT-01 dosti bolj sede In če bi bilo to na cesti tako dobro za videt(tudi vozit) kot je na sliki. BOMBA !
Einherjar Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 MT-1 je full lep... Me zanima - a se kaj ve kaksne lastnosti naj bi imela masina... Sportna jeba ali cruiser/chopper feeling?
Noise Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 V mislih imam, da sem prebral, da cikajo na športnost pri obeh teh "MT"-jih... Ni pa ziher -- moram poiskati pravi vir, ne motorcyclenews.com...
Einherjar Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 To bi blo mega... ker izgled je res hud.... Kej tazga bi jest iz moje XX naredil :> Sicer je pa tudi cena kar interesanten podatek.
bajsi Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 To bi blo mega... ker izgled je res hud.... Kej tazga bi jest iz moje XX naredil :> Ne misliš resno !?! Koga kur.. si pa pol Maxa :yea2: prodajal pa XX :yea2: kupoval?!? :hmm: Ne razumem!? :? LP Bajsi
Einherjar Objavljeno December 5, 2003 Opozori Objavljeno December 5, 2003 Ne misliš resno !?! Koga kur.. si pa pol Maxa :yea2: prodajal pa XX :yea2: kupoval?!? :hmm: Ne razumem!? :? LP Bajsi Ker se mi je cenovno bolj izplacalo prodat, kot popravljat, poleg tega pa ne mislim se enkrat toliko denarja zmetat v motor, da bo ratal vozen... se mal reklame - staro, ampak prva dva odstavka sta mi vsec: http://www.motorcycle.com/mo/mcyam/mt01.html
Damian Objavljeno December 7, 2003 Opozori Objavljeno December 7, 2003 Ned vem, od kje jim čudna (kobayagi uradna) ideja, da naj bi s tema mašinama Bulldoga menjali. Bulldog je kljub vsemu tako samosvoj, da , kdor se zaljubi v vozne lasntosti + image, se ne bo kar takoj od Kužata ločil. Vsaj jaz ne. Tudi tista "kobajagi"uradna stran, kjer naj bi to trdili , je bolj plod novinarske domišljije, kot realnih "uradnih" strani. Kuža morda ne bo legendaren po Imageu, vendar ga niti jaz, niti ostali lastniki ne bomo kar tako menjali. Je preveč dober MOTORIN, kot bi rekel Zoolo. Pa jaz tudi. Če katera ne verjame, gremo skupaj na izlet. Lep pozdrav, Od Kužata Damian
Damian Objavljeno December 8, 2003 Opozori Objavljeno December 8, 2003 Iz zanessljivega vira sem zvedel, naj bi bila ta dva motorja dopolnilo Bulldogu BT 1100, ne pa zamenjava. Tudi zgornji prispevek v angleščini govori o complement ( dopolniti), ne pa menjati.
Zoolo Objavljeno December 8, 2003 Opozori Objavljeno December 8, 2003 hmmm, samo naslednje stvari me zanimajo (vrstni red je kot mora biti): - dimenzije MT01 (a bom lahko gor sedu in imel prostor kot dvometraš) - navor? (14-15 kil bi bil optimum) - konji? (120-130 polna glava) - cena (hmmm , ... tuki se mi pa malo zatakne) ČE bo vse štimalo do cene pa ga ni hudiča da nebi še zadnje točke premagal in skočil na 1700? Hmmm lepota od motorja (koncept), počakajmo da bomo videli kaj bo od njega ostalo v serijski izvedbi), .... kje se prijavim za čakalno vrsto!? Hmm, Damjan, jap Bulldog je fantastičen, ampak če bi prišli japonci blizu sanj kaj je motor (mojih sanj), tudi Bulldoga zamenjam za MT01. Zoolo the Horrible! :OK:
Noise Objavljeno December 8, 2003 Opozori Objavljeno December 8, 2003 Iz zanessljivega vira sem zvedel, naj bi bila ta dva motorja dopolnilo Bulldogu BT 1100, ne pa zamenjava. Tudi zgornji prispevek v angleščini govori o complement ( dopolniti), ne pa menjati. Res je, zapisalo se mi je...
altsax Objavljeno Avgust 13, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2004 Tale motorček je pa špica :yea2: Upam, da bo mašinca navita ker ji pristoji! :afro1: Vsaj 120 KM pa bo čist dost! Ka pa cena!?? :?
Dave Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 MT-03 bo dejansko sel v produkcijo! vir
rebel Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 za naslednjo sezono prihaja v salone prodajaln... ena tretina MT-01 :D motor je enovaljni iz družine XT660 vendar s 3KM manj (45KM pri 6000obratih/min) zaradi doseganja normativ E3. ima elektronski vbrizg goriva, teža praznega motocikla je 174kg. zadnje vzmetenje spominja na tekmovalne Yamahe iz 70-ih let, ki so imele amortizer nameščen pod rezervoar. sprednji koluti 2x 298mm, platišča so 17 palčna..
lasagna Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Če pustijo feder tam, kjer je in če bo tudi koštala eno tretjino MT-01, bi kar zapel za kaj takega. A LED lampe pa ni?
rebel Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 A LED lampe pa ni? ← o tem nič ne piše, iz slike pa ni razvidno.... prototip je pa imel led diode odspredaj.... :hmm:
Zdrawc Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 A ni malo mali :? Pa premalo konjev :hmm: No ja, nekakšen streetfighter za začetnike :)
jax Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Če bo zadnji feder nastavljiv, se bo voznik samo malo sklonil in ga lahko kar med vožnjo nastavil ;)
gizmOkak Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 če bo tudi koštala eno tretjino MT-01 ← ha, tega pa ne boš vidu nažalost :kva2:
urqlle Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 kolk ma to zadnjo gumo, 180 :hmm:
Saint Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Med vožnjo nastavljivi fedri :slap: tud na svojem Caponordu bi lahko tole delal, pa raj ne. Drugače pa, za začetnike ok, za kaj več pa kak konj ali 10 ali 20 ... več. lp Saint
Jure Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Na prvi pogled všečen motorček, vendar za moje pojme preveč podhranjen.. 45KM zelooooo hitro rata premalo! .)
rebel Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Na prvi pogled všečen motorček, vendar za moje pojme preveč podhranjen.. 45KM zelooooo hitro rata premalo! .) ← vse je odvisno od namena motorčka... sej tole ni naked!! bolj se nagiba proti ktm duke
Fabo Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Zgleda u redu, sem pa si glede na prototip predstavljal kej bolsega.
Osama Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Kar zanimiv koncept. Osebno pogrešam le kakršnokoli možnost za prevoz sopotnika in kovčka. MT serija je tako prekleto kafereserska. Motorji očitno služijo le še samisebi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se