bmwslo Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) Kaj se pa danes dogaja. A je mal cknlo vse skupaj ?? :alien1: Skoraj 1 uro tišine ??? WTF :eek: Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil bmwslo
snoopy Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Kaj se pa danes dogaja. A je mal cknlo vse skupaj ?? :alien1: Skoraj 1 uro tišine ??? WTF :eek: pomoje...men je nek error javljaj... :blink:
simonsi Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Meni je tudi en error ven vrglo. Ampak sedaj bodo pa kot po navadi rekli, da je na naši strani problem. :whistle:
Brihta Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 Klikni F5! ??? Tam kjer štimam avatraja, je že zaznan nov. V forumu, med objavami, pa je še vedno (malo popačen) star avatar.
Alla Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 Poskusi še enkrat naložit avatar ali pa se odjavi in ponovno prijavi.....daj, malo poskusi, ti bo že ratalo.
Sanda7 Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 ker avatar hehehe očitno ti je ratalo :worship:
snoopy Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 ewo...kolega se je hotu vpisat na MS...in mu je ratal...se vpiše lahko bere...vse samo pisati pa ne mora komentarjev......če lohka pogledate kaj je narobe da mu sporočim....THX Njegovo nick
Noise Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Ni potrdil svojega uporabniškega imena. Naj pogeda v email, ki ga je dobil v svoj poštni inbox ki ga je prijavil ob registraciji na MS, in sledi navodilu.
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Mene pa zanima, zakaj mi občasno zamrzne stran....dogaja se samo, kt sm na MS? BTW Ne zamrzne mi cel comp, sam MS stran....Tud če delam istočasno na večih straneh...ostale delajo normalno, MS pa.... kr neki..... Sej pol kt še enkrat odprem je v redu.... Včas se sicer ene 2x zapovrstjo zgodi.... Če mi loh kdo pove, kaj je vzrok oz.kako ga odpravt?
Ole Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 (popravljeno) Mene pa zanima, zakaj mi občasno zamrzne stran....dogaja se samo, kt sm na MS? BTW Ne zamrzne mi cel comp, sam MS stran....Tud če delam istočasno na večih straneh...ostale delajo normalno, MS pa.... kr neki..... Sej pol kt še enkrat odprem je v redu.... Včas se sicer ene 2x zapovrstjo zgodi.... Če mi loh kdo pove, kaj je vzrok oz.kako ga odpravt? premal sodeluješ, potem pa stran zmrzne :P :P . kater brskalnik uporabljaš? Mal je čudno, da bi ti brskalnik oz. zavihek brskalnika zmrznil in to samo na MS. Če že, bi ti moral cel brskalnik zmrznt in se zaprt.... Popravljeno Marec 11, 2008. Popravil Ole
RHonda Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Kako moram točno spremeniti barvo texta ? Jaz to naredim tako, da pred besedilom kliknem na okenček z barvo, ko napišem besedilo pa še 1X. Rezultat ne v redu, poleg besedila piše še neki ''color..''. Če pa kliknem samo enkrat pred besedilom, pa se ne obarva. Kaj naj naredim ???
k0ci Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 ti komplet besedilo napiši normalno......nato z mišem označi tekst ki bi ga rad obarval....ko je tekst označen klikneš gumb za barve, izbereš barvo in voila evo primer: zelena --------> [ color="#00FF00" ]zelena[ /color ] (seveda brez presledkov pred oklepaji)
tomash Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 naj mi kdo razloži, kje se spremenijo podatki v profilu. NPR hočem zamenjati kraj bivanja ali pa vrsto motorja!!!
Thundercat Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 naj mi kdo razloži, kje se spremenijo podatki v profilu. NPR hočem zamenjati kraj bivanja ali pa vrsto motorja!!! Nadzorni center/Uredi profil
Brdaus Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Men pa (po včerajšnji prenovi) skoz po novem skače napis: The server www.motosvet.com at Password Required requires a username and password. Warning: This server is requesting that your username and password be sent in an insecure manner (basic authentication without a secure connection). .............. zakaj?
bmwslo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Men pa (po včerajšnji prenovi) skoz po novem skače napis: The server www.motosvet.com at Password Required requires a username and password. Warning: This server is requesting that your username and password be sent in an insecure manner (basic authentication without a secure connection). .............. zakaj? Meni tudi :unsure:
Brdaus Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Meni tudi :unsure: Aha... potem je to common problem. Bomo vidli, če bo po prenovi še nagajal ;)
bmwslo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) Aha... potem je to common problem. Bomo vidli, če bo po prenovi še nagajal ;) :eek: A ni prenova že zaključena :krneki: Zgleda pa takole nekako :alien1: Popravljeno April 14, 2008. Popravil bmwslo
Lojze Knapić Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 vsaka prenova odpravi stare napake in prinese nove, večje, lepše.... :naughty:
bmwslo Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) vsaka prenova odpravi stare napake in prinese nove, večje, lepše.... :naughty: Lojze, hwala za tolažbo. Mi je kar odleglo :rolleyes: Popravljeno April 14, 2008. Popravil bmwslo
Pike Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Men pa (po včerajšnji prenovi) skoz po novem skače napis: The server www.motosvet.com at Password Required requires a username and password. Warning: This server is requesting that your username and password be sent in an insecure manner (basic authentication without a secure connection). .............. zakaj? MEni tudi, prav zoprno!
Noise Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Vse bomo pošlihtali, nič ne bo "skakalo" ;)))
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se