TakeALookAround Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Cartman, neodgovorno. Jaz sem z Dunlopkami cist zadovoljen.....naslednjo pa Z8 probam, da vidm cudo.
Jetam Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Koliko ste največ čakali na naročeno pnevmatiko? Jaz že dva meseca čakam pri uradnem uvozniku Mogoče:…. 1. Ne marajo mojega denarja? 2. Mislijo da so moje pnevmatike še čisto vredu? 3. Mislijo, koliko časa bo še tale naivnež vztrajal? …. Jaz na gume ne čakam. Na spletu in pa potem po telefonu preverim kje jih imajo, se tja zapeljem in isti trenutek menjam Pri enakih gumah je itak razlika v ceni max 10 eur KLOVN 1
Jetam Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 koliko kilometrov vam je zdržala conti road ali pa sport attack 2, pa na kakšnem motorju. Lp Conti trail attack 15000 km in še bo dobra za par jurčkov. Je pa na Varaderu 1000
thumper Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Koliko ste največ čakali na naročeno pnevmatiko? Jaz že dva meseca čakam pri uradnem uvozniku Mogoče:…. 1. Ne marajo mojega denarja? 2. Mislijo da so moje pnevmatike še čisto vredu? 3. Mislijo, koliko časa bo še tale naivnež vztrajal? …. v tolk časa sm jih pa še jaz dobil --- uradni uvoznik, to še obstaja? gume so pa iz države tretjega sveta, zdej ne vem, kdo je večji nesposobnež ti ali prodajalec gum, katere ti čakaš v svetu globalizacije se čaka 2 dni, pa še to je pre dolgo :grim no ni ravno tako .. ta 2 dni velja , če so gume na zalogi .. če dimenzije ni na zalogi - kar je pri meni stalna praksa - potem moraš pač počakati , da jih naredijo.. Čakam pnevmatike Goldentyre gt201 dimenzije 110-80-19 in 180-55-17 hitrostni razred V Kje v Sloveniji naj jih kupim? Prvi, ki jih najde obe dobi za pivo! :notworthy: https://www.facebook.com/KTMSlovenijaSeles?filter=1 ??? A si morda vozil tud RS1? Men je bla zadnja ODLIČNA guma. Slišal sem ene 5 ljudi in dobil 20 različnih odgovorov, katera prenese daljšo kilometrino. jst ti nč več ne vrjamem k teb so ble tud metzeler lasertec na gpz 900 super ...
thumper Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Jaz na gume ne čakam. Na spletu in pa potem po telefonu preverim kje jih imajo, se tja zapeljem in isti trenutek menjam Pri enakih gumah je itak razlika v ceni max 10 eur Conti trail attack 15000 km in še bo dobra za par jurčkov. Je pa na Varaderu 1000 dobi mi continental traik attack ali trail attack 2 dimenzije 100/90-18 v roku dveh mesecev pa ti dam takoj ko mi jo izročiš in ti jo seveda plačam v nekih kulturnih cenovnih okvirih ( do 104 eure) en šestak pira v roke pa desetko prlimam na čelo ...
Bostjan L Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 https://www.facebook.com/KTMSlovenijaSeles?filter=1 ??? Thumper, žal so pnevmatike naročene pri zgornji firmi…in čakam……čakam. Zato iščem vulkanizerja ali kaj podobnega, ki bi mi zrihtal gume za denar-keš.
Wakasaki Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Kakšne mate izkušnje z oprijemom sport attack 2 in pa roadattack 2 ?
matkoR1 Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 koliko kilometrov vam je zdržala conti road ali pa sport attack 2, pa na kakšnem motorju. Lp Sport attack2 - 5200km pa je zdaj malo manj kot 2mm na zadnji gumi...gume je še za nekaj km, sam za naše policaje ne
krucymucy Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Conti trail attack 15000 km in še bo dobra za par jurčkov. Je pa na Varaderu 1000
KLOVN Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 pobje delajo kolono avtom, zdej si pa zamisli, 15k km ovira promet thumper 1
SLVR Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Kolk je že testnih pilotov na Sava / Mitas SportForce? Trenutno sem na RoadSmart II zadovoljen, zdržale so mi 9k (2 sezoni) in so na indikatorjih, za kakega jurja jih mogoče še "nategnem." Glede na ceno SportForce bi mogoče vzel tudi njih, vendar ne vem kakšna bo kilometrina ... Potrebe po dodatnem grifu nimam, ker vozim relativno umirjeno. Kakšna priporočila z malce nižjim cenovnim razredom kot je RS2?
KLOVN Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Kolk je že testnih pilotov na Sava / Mitas SportForce? Trenutno sem na RoadSmart II zadovoljen, zdržale so mi 9k (2 sezoni) in so na indikatorjih, za kakega jurja jih mogoče še "nategnem." Glede na ceno SportForce bi mogoče vzel tudi njih, vendar ne vem kakšna bo kilometrina ... Potrebe po dodatnem grifu nimam, ker vozim relativno umirjeno. Kakšna priporočila z malce nižjim cenovnim razredom kot je RS2? SportForce je RR guma, RS2 pa sportturing, prva se fajn drži, druga pa dalj drsi :grim gsxf750 1
HyperJack Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Kolk je že testnih pilotov na Sava / Mitas SportForce? Trenutno sem na RoadSmart II zadovoljen, zdržale so mi 9k (2 sezoni) in so na indikatorjih, za kakega jurja jih mogoče še "nategnem." Glede na ceno SportForce bi mogoče vzel tudi njih, vendar ne vem kakšna bo kilometrina ... Potrebe po dodatnem grifu nimam, ker vozim relativno umirjeno. Kakšna priporočila z malce nižjim cenovnim razredom kot je RS2? RS1 =)
krucymucy Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Kolk je že testnih pilotov na Sava / Mitas SportForce? Trenutno sem na RoadSmart II zadovoljen, zdržale so mi 9k (2 sezoni) in so na indikatorjih, za kakega jurja jih mogoče še "nategnem." Glede na ceno SportForce bi mogoče vzel tudi njih, vendar ne vem kakšna bo kilometrina ... Potrebe po dodatnem grifu nimam, ker vozim relativno umirjeno. Kakšna priporočila z malce nižjim cenovnim razredom kot je RS2? Conti Trail Attack 2 se dobi 120/70/17 in 180/55/17 Nove imajo slabih 9mm profila. Meni so bile odlicne gumice. CeneR 1
SLVR Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Če gledam razliko 60€ v ceni med RS2 in SF bo kilometrina različna tudi glede na segment touring in sport ... Continentalke so še najdražje. V treh sezonah je to okvirno dva kompleta sport-touring gum ali pa trije kompleti sport gum. To nanese 530 za dvoje RS2 ali 600 € za Mitas - se ne izzide računica, če ne potrebujem športnih gum. Okvirne cene za komplet 120/70/17 in 180/55/17: Mitas SportForce - 200 € Dunlop RoadSmart II - 266 € Continental ContiTrailAttack 2 - 285 € Krucy, koliko si imel pa kej kilometrov, tak prek palca, na en komplet?
thumper Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Conti Trail Attack 2 se dobi 120/70/17 in 180/55/17 Nove imajo slabih 9mm profila. Meni so bile odlicne gumice. eno vprašanje .. jih je treba ogreti ali pri nižjih temperaturah primejo normalno za normalno vožnjo po 500m?
motozajebant Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 K vidim da je blo o RS2 govora.... Jaz imam s svojimi narejenih že cca 11,5k km, pa še bojo dobre.... res pa je, da se peljem zelo kulturno in uživaško.... od tega je cca 5k km v dvoje... Mislim da bom to sezono še enkrat ostal na RS2, potem pa bomo videli
Cartman Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Če gledam razliko 60€ v ceni med RS2 in SF bo kilometrina različna tudi glede na segment touring in sport ... Continentalke so še najdražje. V treh sezonah je to okvirno dva kompleta sport-touring gum ali pa trije kompleti sport gum. To nanese 530 za dvoje RS2 ali 600 € za Mitas - se ne izzide računica, če ne potrebujem športnih gum. Okvirne cene za komplet 120/70/17 in 180/55/17: Mitas SportForce - 200 € Dunlop RoadSmart II - 266 € Continental ContiTrailAttack 2 - 285 € Krucy, koliko si imel pa kej kilometrov, tak prek palca, na en komplet? ti to zelo na okroglo pises cifre. mitas 180 55 17 stane 98€ in 120 70 17 dobrih 70. torej 170€, ne 200, in torej 510, ne 600 za tri pare, plus dejstvo, da se trikat vozis z novmi gumami, kar je meni ultra fajn. matematiko na stran, jaz sem bil zadovoljen tud z qualifire2, ker je imela trso sredino, je autocesta v dvoje ni unicla. Mitas te sredine nima, ni pa nujno da jo bo zglodalo. hajoktejn 1
KLOVN Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 K vidim da je blo o RS2 govora.... Jaz imam s svojimi narejenih že cca 11,5k km, pa še bojo dobre.... res pa je, da se peljem zelo kulturno in uživaško.... od tega je cca 5k km v dvoje... Mislim da bom to sezono še enkrat ostal na RS2, potem pa bomo videli kak vam to rata? men Z8 na 8k km polcaji sitnarjo, čeprav je še 2k vredu, sprobano, na Pirelli Diablo supercorsa SP pa 4k, pa raje 3.5k km
thumper Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 kak vam to rata? men Z8 na 8k km polcaji sitnarjo, čeprav je še 2k vredu, sprobano, na Pirelli Diablo supercorsa SP pa 4k, pa raje 3.5k km to je zato ker si težak ... al težek ... ma vseen to ti zdrajsa gumo .. SLVR in KLOVN 2
SLVR Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 kak vam to rata? men Z8 na 8k km polcaji sitnarjo, čeprav je še 2k vredu, sprobano, na Pirelli Diablo supercorsa SP pa 4k, pa raje 3.5k km Preveč tiščiš! :evilgrin: ti to zelo na okroglo pises cifre. mitas 180 55 17 stane 98€ in 120 70 17 dobrih 70. torej 170€, ne 200, in torej 510, ne 600 za tri pare, plus dejstvo, da se trikat vozis z novmi gumami, kar je meni ultra fajn. matematiko na stran, jaz sem bil zadovoljen tud z qualifire2, ker je imela trso sredino, je autocesta v dvoje ni unicla. Mitas te sredine nima, ni pa nujno da jo bo zglodalo. Za vse pnevmatike sem gledal v moto-gume.si, da bi bile cene primerljive ... sem siguren, da se nekatere da dobiti še ceneje. Za Mitas je ta dimenzija tam 78 + 122€. Kolikor sem malce še teste pogledal pohvalijo (cene tudi iz prej omenjene e-trgovine za komplet prej omenjenih dimenzij): Pirelli Angel GT - 284 € Pirelli Angel ST - 235 € Michelin Pilot Road 3 - 232 € Metzeler Roadtec Z8 - 274 € Skratka gum ko šodra, vsak pa hvali svoje ... Trenutno se nagibam k Pirelli Angel ST ali Michelin Pilot Road 3 ... ne vem edino koliko bi kaj gledal na to, da je gumo dvokomponentna ali ne ... Trenutno imam RS2 najbolj pobrane nekje v sredini nagiba, čista sredina in rob gume so torej kakšnega 0,5-1mm do indikatorja. V dvoje vožnje ni veliko, športni tempo z globljimi nagibi pa prav tako v povprečju bolj poredko prakticiram. KLOVN 1
KLOVN Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 to je zato ker si težak ... al težek ... ma vseen to ti zdrajsa gumo .. karakter mam težak thumper 1
motozajebant Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 kak vam to rata? men Z8 na 8k km polcaji sitnarjo, čeprav je še 2k vredu, sprobano, na Pirelli Diablo supercorsa SP pa 4k, pa raje 3.5k km Ma veš, verjetno ga ne odpiram toliko kot ti... sem bolj turistični voznik ps. 3500 kaj a jo šmirglaš še doma? :naughty:
Cartman Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Za vse pnevmatike sem gledal v moto-gume.si, da bi bile cene primerljive .... Za Mitas je ta dimenzija tam 78 + 122€. . WOT? :unsure: Sori care, ampak ta logika je men tuja. Mord sm mal cuden ker ze 15 let gume kupujem le na dveh naslovih, ampak trije simpl kliki na avtonetu pokazejo marsikaj. Ce karikiram, ne vem zakaj bi enak pir kupoval v eni stacuni, ce tocno vem, da je v sosednji skor 25% cenejsi. neki je sigurno. na izbiro imas same dobre gume, in zgresil ne bos. TakeALookAround 1
Zivnorc Objavljeno April 10, 2014 Opozori Objavljeno April 10, 2014 ti to zelo na okroglo pises cifre. mitas 180 55 17 stane 98€ in 120 70 17 dobrih 70. torej 170€, ne 200, in torej 510, ne 600 za tri pare, plus dejstvo, da se trikat vozis z novmi gumami, kar je meni ultra fajn. matematiko na stran, jaz sem bil zadovoljen tud z qualifire2, ker je imela trso sredino, je autocesta v dvoje ni unicla. Mitas te sredine nima, ni pa nujno da jo bo zglodalo. WOT? :unsure: Sori care, ampak ta logika je men tuja. Mord sm mal cuden ker ze 15 let gume kupujem le na dveh naslovih, ampak trije simpl kliki na avtonetu pokazejo marsikaj. Ce karikiram, ne vem zakaj bi enak pir kupoval v eni stacuni, ce tocno vem, da je v sosednji skor 25% cenejsi. neki je sigurno. na izbiro imas same dobre gume, in zgresil ne bos. ... mogoče malo čudno zgleda tole, kar bom napisal.... ...ampak se popolnoma strinjam s tabo Ni ga lepšega občutka se peljat z novimi gumami ... pa če gledam na tistih nekaj € razlike pri treh menjavah , bi pri tem največ prišparal tako, da počakam na deževen dan in si rečem: No danes se pa ne grem peljat.... in tako prišparam tisto razliko.. ... ravno na tak način sem zadnjič prišparal 600€. Šel sem se prijavit za izlet.... naslednji dan pa sem se odjavil... in avtomatično prišparal/zaslužil 600€ KLOVN in matkoR1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se