S1000R Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 mi lahko kdo pove kako najti med 1022 stranmi katera guma največ zdrži po sredini oz mi kar pove katera je to roadsmart2 ali je katera ki po sredini zdrži še več?
TakeALookAround Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 (popravljeno) Preberes! A si v soli tut sam povzetke bral? Popravljeno Maj 6, 2015. Popravil DIN Cartman in builder 2
TakeALookAround Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Po mojih izkusnjah se Z8 zdrzi dost....
Ervin93 Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Qualifer 1. Vem, da gre za nepravilno izbiro gume za vožnjo po avtocesti, ampak običajno se vozim večinoma po ovinkih. To, da prednja trese pa je drug problem. Kupil sem jih sredi zime po ugodni ceni na netu. Prodajalec je z drugega konca Slovenije, tako, da je uveljavljanje reklamacije problem. Saj je že čez polovico obrabljena, potem bom kupil touring gumo - za vsak slučaj ne Dunlop. Zakaj ne dunlop. Men na sportaku je Roadsmart 2 super.
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 mi lahko kdo pove kako najti med 1022 stranmi katera guma največ zdrži po sredini oz mi kar pove katera je to roadsmart2 ali je katera ki po sredini zdrži še več? Kar sem jaz vozil RS2 Zivnorc 1
CINDAPP Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 mi lahko kdo pove kako najti med 1022 stranmi katera guma največ zdrži po sredini oz mi kar pove katera je to roadsmart2 ali je katera ki po sredini zdrži še več? Po moje tudi Z8 Zivnorc in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 mi lahko kdo pove kako najti med 1022 stranmi katera guma največ zdrži po sredini oz mi kar pove katera je to roadsmart2 ali je katera ki po sredini zdrži še več? Z8 je tudi zelo vzdržljiva po sred,mel na MTS.... Zivnorc 1
Miha X Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 mi lahko kdo pove kako najti med 1022 stranmi katera guma največ zdrži po sredini oz mi kar pove katera je to roadsmart2 ali je katera ki po sredini zdrži še več? Roadsmart2, mel na XJR1300, kot kaže tudi Z8, mam zdej Zivnorc 1
Wakasaki Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 mi lahko kdo pove kako najti med 1022 stranmi katera guma največ zdrži po sredini oz mi kar pove katera je to roadsmart2 ali je katera ki po sredini zdrži še več? low budget Continental motion
Ro.žle Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 (popravljeno) kakšni so vaši predlogi za izbiro pnevmatik?... turistična vožnja Popravljeno Maj 6, 2015. Popravil mladič
TakeALookAround Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Is this a joke? Za turisticno je cist vseen kva mas gor. maxxa 1
Ro.žle Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 ja ni čist tko ker dunlop gp racer tud ugrev ne boš pa bo na krožnmu zdrsnla. banalen primer
Zivnorc Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 ...preberi do 3 strani nazaj.. so pisali o tem....
TakeALookAround Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Sej gres turisticno cez kroznga.....ce pa mau poslajdas ni pa nc cudnga na kroznih. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Za turistično vožnjo je dobra bilo katera Sporttouring guma. Pa tudi nekatere Supersport, ki se hitro ugrejejo napr. Mitas, Bt16pro.... builder 1
motozajebant Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 za turistično vožnjo, si vzemi RS2... sem jo imel, veliko km naredil z njo... manjka ji sicer mal "bokov" ampak načeloma super guma... Sprednja zna sem in tja malo zdrsnit (kar ti bo potrdil tudi Dami), ampak ni hujšega.... jaz se vozim lagano turistično, pa sem si zdaj vzel mitaske... tam kjer sem imel manjše zdrse z RS2, pri tej gumi ni občutit... tut na zalivke ne reagira tako "agresivno" kot RS2.... smo šli zdaj na Korziko (1300km AC), pa je ni veliko pobralo, je pa res da smo se vozili do 130 vedno.... builder 1
Tomaz321 Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Zdravo vsi, včeraj sem opazil, da sem v nedeljo na vožnji nekje dobil žebelj v zadnjo gumo. Verjetno je moralo biti že kje blizu doma, ker med vožnjo nisem opazil, da bi bilo kaj narobe. Nato pa je sedaj po 2-3 dneh guma počasi spustila. Ima kdo kakšne izkušnje s tem, če se da gumo s čim zaflikat? Tako, da bi ''100%'' držalo. Ali je boljše, da kar novo naročim? Vem, da bi bilo to še najboljše, ampak če se da kolikor toliko za sigurno poflikat bi bilo pa tudi vredu. Imam pa metzelerko Z8, prevoženih cca 5000km. Tako, da se mi zdi, da bi 1x toliko sigurno še zdržala. LP, tomaz
TakeALookAround Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Js mam spredej RS2....pa ne morm rect da zdrsava al karkol. Ce ze zdrsne to pripisem asfaltu....
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Zdravo vsi, včeraj sem opazil, da sem v nedeljo na vožnji nekje dobil žebelj v zadnjo gumo. Verjetno je moralo biti že kje blizu doma, ker med vožnjo nisem opazil, da bi bilo kaj narobe. Nato pa je sedaj po 2-3 dneh guma počasi spustila. Ima kdo kakšne izkušnje s tem, če se da gumo s čim zaflikat? Tako, da bi ''100%'' držalo. Ali je boljše, da kar novo naročim? Vem, da bi bilo to še najboljše, ampak če se da kolikor toliko za sigurno poflikat bi bilo pa tudi vredu. Imam pa metzelerko Z8, prevoženih cca 5000km. Tako, da se mi zdi, da bi 1x toliko sigurno še zdržala. LP, tomazDSC_0054.JPG Ne ga srat z novo,nesi vilkanizerju in ti to uredi da bo kot nova,lahko pa kupiš set za flikanje,po domače inekcije,men je takšna flika zdržala do popolne obrabljenosti! Zivnorc, bentley, MiNa in 2 others 5
maus Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 (popravljeno) vulkanizer zavulkanizira znotraj JA, inekcija od zunaj NE oz. samo do vulkanizerja :krneki: Popravljeno Maj 7, 2015. Popravil maus Zivnorc, skalaprava, Fabo in 2 others 5
Tomaz321 Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Hvala obema! Za motorne gume res nism vedu kako se to flika. Ok, razen tiste inekcije, ampak je to bolj za flikanje v sili. Ko mi enkrat pri avtu nekej puščala, mi je kar zračnico not dal pa je blo ok. LP
Ervin93 Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Vedno do zdej pri vulkanizerju samo inekcijo in vedno zvozu gumo do konca bentley, bajkr88 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Vedno do zdej pri vulkanizerju samo inekcijo in vedno zvozu gumo do konca Enako,no nekateri potrebujejo vulkanizacijo
alko1 Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Enako,no nekateri potrebujejo vulkanizacijo Da še sam dodam osebno izkušnjo. Po 100 km mi uspe preluknjat zadnjo gumo RS2. Popravilo izvedeno na sistem inekcija (za moto pnevmatike baje obstaja tudi sistem flikanja gobica samo ne vem kdo to izvaja). V glavnem z njo naredim 9K in ker sem ziheraš sem gumo menjal ko sem prišel do markerjev. Morda bi se za prvo gumo odločil drugače, vendar pri zadnji (če je premalo napumpana ko ti počasi spušča) med vožnjo dobivaš krasna sporočila, ko ti v ovinkih postopoma spodnaša - zvija motor. Samo cepec nebi preveril ali pa nebi vedel za kaj se gre. Sicer pa se vsak odloča zase :yes: Kmet2, builder in Zivnorc 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se