Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 pred 54 minutami, payback pravi: kaj pa vem nisem glih siguren v mitaske ce se lahk tako izrazim da bi na 1000ss devo...k ze z sportsmart v dolocenih pogojih nisem bil zadovoljen xD Probaj , boš presenečen. siks, Zivnorc, Bmflar in 4 others 7
bojevnik88 Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 (popravljeno) pred 22 minutami, Kmet2 pravi: Probaj , boš presenečen. Se strinjam Popravljeno Maj 10, 2016. Popravil bojevnik88 Kmet2, Zivnorc, DAMI34 in 3 others 6
siks Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Probaj , boš presenečen. dodam...pozitivno... DAMI34, payback, Zivnorc in 3 others 6
gretzky Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Probaj , boš presenečen. Meni so tudi zelo všeč. Sicer nisem nek hudo izkušen motorist, vendar če jih primerjam z Dunlop Roadsmart 2, so Mitaske svetlobno leto boljše. Zivnorc, Bmflar, Kmet2 in 2 others 5
skalaprava Objavljeno Maj 10, 2016 Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 pred 2 urami, payback pravi: kaj pa vem nisem glih siguren v mitaske ce se lahk tako izrazim da bi na 1000ss devo...k ze z sportsmart v dolocenih pogojih nisem bil zadovoljen xD Kolega na Suzi GSXR1000 je do letošnje sezone prisegal samo na Dunlop D211 GP Racer. Naj povem, da se možakar in njegova skupina zelo konktretno vozi in ga recimo na relaciji proti MP Petrini in naprej proti Grobniku ne boste mogli držati ali pa zelo težko. In seveda je bil še lani precej skeptičen glede Mitasa na litrskem sportaku. No letos spomladi je po dolgem prepričevanju le nataknil zadnjo Mitasko gor.....lahko ti povem, da očitno kar nekaj časa ne bo več kupoval tistih dragih Dunlopk, ki su mi zdržale po 1500km! Pravi da se z Mitasko vozi enako suvereno, pa še več kilometrov bo iz bokov iztisnil. Skratka ni mogel verjeti, da imamo domačo gumo, ki se jo brez problema vozi na tisoč kubični Suzi K5! Ne tako dolgo nazaj je nekdo tu prilepil tudi test južoafriških motonovinarjev, ki so Mitas nataknili celo na Ducati Panigale 1299.....in na koncu celo priznali, da so se kljub skepsi zelo dobro odrezale. Skratka komot se natakne na litrsko SS raketo! dAlencc87, gsxf750, DAMI34 in 4 others 7
payback Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 so pa te mitaske bolj v segmentu sportsmarta al gp racerju??
Sorty Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Defenitivno boljše od sportsmarta, razlika med SF+ in gp racer je pa v tem, da ima GP racer NTEC kar omogoča nižje tlake gum kar ti pa pride prav samo na dirkališču. Vozim SF+ na 1200ccm3 mašini z 170KM pa lepijo kot nore. Defenitivno best buy za šport kategorijo motorjev. DAMI34, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 ...pa porkamadonanakvadrat.... ....a še vedno o Mitaskah? To je prepovedano tule gor.! ....ampak.... kar je prepovedano, je po navadi najboljše.... payback: ... brez zamere, ampak piloti z SS mašinami ponavadi ne sprašujejo, katere gumice nataknit na svojo mašinko. Poskusi, testiraj, primerjaj, nato se odloči, katera ti odgovarja in jo furaj dalje. Res da je nasmeteno tule gor na forumu do onemoglosti, pa vendar se da razbrati marsikaj....od izkušenj posameznikov, do primerjalnih testov. Priporočiti ti nihče ne more, niti ne sme bilokatere gume, ker ti ta guma lahko da ne bo odgovarjele, boh ne dej, da se še streseš z njo...in potem si jezen na tega, ki ti je to priporočil. Da ti napišem en kratek povzetek: Tahudi, ki jim ni mar klilometrina in prisegajo na grip, dajejo gor Pirelli SC..... Tahudi, ki bi radi malo več km in še vedno hud grip, dajo gor recimo GP Racer ...še več kmjev...in še vedno več kot hud grip so potem gume ala Conti SA 2 ali 3, Bridgestone S20evo .... Mitas se lahko primerja z vsemi prejšnjimi naštetimi gumami (razen Pirelli) To so nahitro gume, na katere prisegajo forumaši. ... Metzeler in Michelin (Pilot Power) fantje po večini odsvetujejo.... edino ni še nekega poročila (nisem zasledil ) od Metzeler M7RR Če te zanima še podrobneje, poišči poste od DAMI34, ki je lepo napisal primerjave med posameznimi pnevmatikami....pa Skalaprava.... pa jest.... pa še kdo. Odkar sem dal gor Mitas, ne dam gor drugega, dokler ne pogruntajo kaj boljšega (zame) , ker res ne vidim nobene razlike od ostalih gum, ki so za stotaka dražje. Trenutno čaka na montažo komplet GP Racer, pa še to samo zato, da prekinem serijo Mitask, pa da lahko spet primerjam malo ti dve gumi.....potem pa spet Mitas. DAMI34, Perosan, skalaprava in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 6 kompletov Mitas SF+ sem porabil na litrski mašini...ja prav vse so smrtno nevarne pa mal resno: men SF+ niti pod razno ni podoben Dunlopu, bolj mi je podoben Bridgestonu bt16pro, al pa S20. Manta preskoči moj post, pliiis, pa Neareina pozdravi Bmflar, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
ukica Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 44 minutes ago, Zivnorc said: ...pa porkamadonanakvadrat.... ....a še vedno o Mitaskah? To je prepovedano tule gor.! ....ampak.... kar je prepovedano, je po navadi najboljše.... payback: ... brez zamere, ampak piloti z SS mašinami ponavadi ne sprašujejo, katere gumice nataknit na svojo mašinko. Poskusi, testiraj, primerjaj, nato se odloči, katera ti odgovarja in jo furaj dalje. Res da je nasmeteno tule gor na forumu do onemoglosti, pa vendar se da razbrati marsikaj....od izkušenj posameznikov, do primerjalnih testov. Priporočiti ti nihče ne more, niti ne sme bilokatere gume, ker ti ta guma lahko da ne bo odgovarjele, boh ne dej, da se še streseš z njo...in potem si jezen na tega, ki ti je to priporočil. Da ti napišem en kratek povzetek: Tahudi, ki jim ni mar klilometrina in prisegajo na grip, dajejo gor Pirelli SC..... Tahudi, ki bi radi malo več km in še vedno hud grip, dajo gor recimo GP Racer ...še več kmjev...in še vedno več kot hud grip so potem gume ala Conti SA 2 ali 3, Bridgestone S20evo .... Mitas se lahko primerja z vsemi prejšnjimi naštetimi gumami (razen Pirelli) To so nahitro gume, na katere prisegajo forumaši. ... Metzeler in Michelin (Pilot Power) fantje po večini odsvetujejo.... edino ni še nekega poročila (nisem zasledil ) od Metzeler M7RR Če te zanima še podrobneje, poišči poste od DAMI34, ki je lepo napisal primerjave med posameznimi pnevmatikami....pa Skalaprava.... pa jest.... pa še kdo. Odkar sem dal gor Mitas, ne dam gor drugega, dokler ne pogruntajo kaj boljšega (zame) , ker res ne vidim nobene razlike od ostalih gum, ki so za stotaka dražje. Trenutno čaka na montažo komplet GP Racer, pa še to samo zato, da prekinem serijo Mitask, pa da lahko spet primerjam malo ti dve gumi.....potem pa spet Mitas. Conti sa2 je sam 40,50e drazji od sf+.. Zivnorc, DAMI34, Bmflar in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 ...no to je pa super.. builder, Bmflar in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Kakorkol neglede kake so Mitas, ampak zaradi takih potez in primerne cene se posledično vrši pritisk tudi na druge proizvajalce, da znižujejo cene svojih gum in to je prav, konec koncev so pnevmatike (sploh če kakih 5 kompletov na sezono menjaš) kar velik strošek. Da ne govorim o tem, da so večinoma vse precenjene. Manta, preskoč builder, Igi Pop in Zivnorc 3
Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Katere expertize spet pol pa jaz nataknem kramparce in se vozim isto kot "tahudi" a ne Zivnorc Zivnorc, builder, Bmflar in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 pred 15 minutami, Kmet2 pravi: Katere expertize spet pol pa jaz nataknem kramparce in se vozim isto kot "tahudi" a ne Zivnorc do znaka na jadranki, do znaka Manta preskoč!!! mladench, Igi Pop, builder in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 pred 18 minutami, Kmet2 pravi: Katere expertize spet pol pa jaz nataknem kramparce in se vozim isto kot "tahudi" a ne Zivnorc ...jp.... samo da ko odnese mene, se za mano vidi črna polna črta .... za tabo pa na drobno črtkana... Kmet2, builder, Bmflar in 1 other 4
ludiluka Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 (popravljeno) 9 hours ago, Zivnorc said: ...jp.... samo da ko odnese mene, se za mano vidi črna polna črta .... za tabo pa na drobno črtkana... SI MISLIL NAPISAT RJAVA Popravljeno Maj 11, 2016. Popravil ludiluka Bmflar, Cartman, builder in 2 others 5
vulcan Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 Sem v manjši dilemi. Na svoji Fazerki imam sedaj pnevmatike Sportsmart (prva serija), zadnja je nova (menjana lansko leto) sprednja je pa počasi pri koncu in je potrebna menjave. Ker se omenjenih pnevmatik ne dobi več sem razmišljal, da bi spredaj montiral Mitas SF gumo (po izgledu je precej podobna). A mislite, da zna biti kakšen problem pri vožnji (načeloma bi naj bile ne motorju obe pnevmatiki istega proizvajalca in enak tip)? Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 5 minutami, vulcan pravi: Sem v manjši dilemi. Na svoji Fazerki imam sedaj pnevmatike Sportsmart (prva serija), zadnja je nova (menjana lansko leto) sprednja je pa počasi pri koncu in je potrebna menjave. Ker se omenjenih pnevmatik ne dobi več sem razmišljal, da bi spredaj montiral Mitas SF gumo (po izgledu je precej podobna). A mislite, da zna biti kakšen problem pri vožnji (načeloma bi naj bile ne motorju obe pnevmatiki istega proizvajalca in enak tip)? Ne, ne bo problemov. Večkrat sem fural različne pnevmatike. Važno, da je prva tista, ki je bolj športna. Celo tako sem kombiniral da sem vozil prvo Hypersport, zadnjo pa sporttouring. Seveda se nekatere gume bolje ulovijo med seboj kot druge, ampak tako kot ti misliš kombinirat sploh ne boš občutil razlike. Manta preskoč. Kmet2, Zivnorc in builder 3
Zivnorc Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 .... ti samo zmontiraj... in teraj dalje... ...in ne sprašuj kako in zakaj... builder, DAMI34 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 Spet eni te isti pametnjakoviči Manta napad ! maus, ukica, DAMI34 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Spet eni te isti pametnjakoviči Manta napad ! Zase se brigi krampek maus, builder, Zivnorc in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 ...ja...ampak res... builder, Bmflar, Kmet2 in 2 others 5
Bear Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 nima bit kej, js vozim na mojih motorjih kombinacijo spredej pirelli diablo rosso corsa in zadej pireli angel gt pa nism še meu problema Bmflar, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4
vulcan Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 Bom probal, da vidim kaj bom. Drgač bom pa malo bolj počasi vozil ;-) , pa bo. Zivnorc, builder in Bmflar 3
Bubu25 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 Imam 2 dunlop Qualifire2 za prodat malo rabljene mere 120/70 in 190/55 17 cena sitnica....... 100 €
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se