dogy Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 nina saj nikoli ne ves lahko pride jutri tisti ki bo osvojil tvoj krasen srcek kaj pa ves
Ninč Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 jutr ne vem... sem doma... bi blo pa fajn če bi kakšen domou pršu :krneki:
dogy Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 saj ti pravim nikoli ne ves ok jst zase vem....ampak zate sm preprican da bo kmal prisel nekdo ki te bo znal ceniti
Ninč Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 aham... nč ni videt... sicer pa... bo že pršu če bo hotu
dogy Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 sej mene noces povabit tko da jst ne morem priti no ja hehe
Ninč Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 pri meni so vedno vsi (motoristi) dobrodošli! ampak sem pa še bolj vesela, če se najavijo, da kaj nabavim, če slučajno ni nič doma!
Bojanv Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 pri meni so vedno vsi (motoristi) dobrodošli! ampak sem pa še bolj vesela, če se najavijo, da kaj nabavim, če slučajno ni nič doma! Hm, ženske... Jaz bi že zdavnaj pritekel do tebe, Nina, pa me nisi povabila... :naughty: :wacko: Ti pa obljubljaš in čakaš--- lp bv
Ninč Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 to si se pa mal zlagal zdele! zadnjič k smo bli na piru sem ti rekla da lahko prideš... kr spomn se! a misliš da bom za dedci hodila pa tekla... pa kaj še...
simonsi Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 bi blo pa fajn če bi kakšen domou pršu :krneki: ti jest povem da se to ne obnese.
Ninč Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 ti jest povem da se to ne obnese. sej se včasih tud drugače ne... smo vsi krvavi pod kožo...
thumper Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 ti jest povem da se to ne obnese. sicer me ne briga ,no ,... sam ti kr verjamem,da se ti ne obnese, če pride ...moški! anja37 1
Andrejaa Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Mah sj tud samski ni slabu bit, se maš več časa posvetit ostalim, novim stvarem.. No sam predouh pa ni fajn bit ..zih ne :unsure: Tak de pobi dvignte rite in navalite ogovort kešno fajn dečvo :naughty: Pa istu vela za bejbe d lahk mau prtresejo rito ke do kšnga fajn pubeca :yes: Drgač pa na splošn ne opažam kešne velike porasti samskih, razn velik varanja anja37 1
mopedist5 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 pomoje je skoz več samskih in ne manj.. sej se skoz varajo..ločujejo..itd. obup. jst ne najdem niti ene resne, vse so neke kur*ice ki ga hočejo fasat od čim več folka,da so pol srečne anja37, drjanez, She in 1 other 2 2
nejcgs Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 pomoje je skoz več samskih in ne manj.. sej se skoz varajo..ločujejo..itd. obup. jst ne najdem niti ene resne, vse so neke kur*ice ki ga hočejo fasat od čim več folka,da so pol srečne mi jih pa hočmo čimveč podret in si zato delamo črtice na motorju (ups moj je že čisto popraskan) - in sem srečen kljub popraskanem motorju anja37 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 od tega ko si ti delaš črtice, ti ne bo nobena prišla pa noge dala narazn anja37, GimmeSome, Furioso in 1 other 2 2
pajkica Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 mi jih pa hočmo čimveč podret in si zato delamo črtice na motorju (ups moj je že čisto popraskan) - in sem srečen kljub popraskanem motorju ubogi motor Furioso, GimmeSome, motoristka7 in 2 others 3 2
thumper Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 mi jih pa hočmo čimveč podret in si zato delamo črtice na motorju (ups moj je že čisto popraskan) - in sem srečen kljub popraskanem motorju enkrat si mal padu z motorjem,zdej se pa s črticami od peska hvališ??? Kor13, riderrgirl, halls in 1 other 3 1
Ninč Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 enkrat si mal padu z motorjem,zdej se pa s črticami od peska hvališ??? auč... zdej je pa ego padu... sam da kaj drugega ne :evilgrin: anja37 1
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) Jst sm pa tak mlad motorist,pa upam da bom punco nekje sreču,če ne drugje na motosrečanju,ker bi res rad vidu da je motoristka.Aja pa upam da jo bom spoznal na motosrečanju čez par let. Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil CVIČKAR1 Sanda7 in anja37 1 1
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 mi jih pa hočmo čimveč podret in si zato delamo črtice na motorju (ups moj je že čisto popraskan) - in sem srečen kljub popraskanem motorju vi kr črtice delajte,ko to berem se bom pocrala od smeha-ja to so moški tolk kritizirate ženske,da sam čakajo kdo jih bo....moški pa sam da ga nekam vtaknete,pa makr krtino GRUNF, halls, grepavl in 7 others 5 5
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 od tega ko si ti delaš črtice, ti ne bo nobena prišla pa noge dala narazn A k tebi pride sama ženska in ti širi noge,hahhah Sam vmene zanima če ti njej al on atebi Furioso, xceno, Alla in 9 others 6 6
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 cim vec vezanih in cim vec kurbarije, pa bomo vsi srecni navzven in navznoter :evilgrin: hahahhahahaha,pol pa v karanteno xceno, halls, Alla in 7 others 4 6
Greeny Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 (popravljeno) Kr neky modern. Vse več jih je, k so samski. Baje eni tko modo sledijo Sicer pa za nekatere velja "malo tu, malo tam, na koncu pa ostaneš sam"! Se je za zamislt če ni kej resnice v tem Popravljeno November 17, 2009. Popravil Greeny ninjaxx, Nagaya, xceno in 3 others 2 4
vapotek Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 malo tu, malo tam, na koncu pa ostaneš sam ja, to je pa res hudo... ninjaxx, Nagaya, Furioso in 3 others 2 4
anja37 Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 ja, to je pa res hudo... Pa saj so domi za ostarela itd..... :naughty: pajkica, Nagaya, grepavl in 5 others 3 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se