Tratnjak Damijan Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Ne da se mi brat cele teme zato samo to: EDEN SAMSKI MANJ :wub: :wub: LP by gebre super, da ne bom samo jaz trpel...
Thundercat Objavljeno November 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2003 sem najdu eno raziskavo v arhivu Fdv...leta 2000 izvedena na vzorcu 1077 ljubljančanov....narejena telefonsko....sledeči rezultati: 42% poročenih 23% samskih 10% izvenzakonska zveza ostalo vdoveli, ločeni..... :hmm:
urbi Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 (popravljeno) Ah, jaz sem pa tko vesela, da sem spet srečno samska....... :rolleyes: B) Alla B) Ma, po mojih izkušnjah; - samski; srečen, malo nesrečen, spet malo srečen, pa spet nesrečen,... - nesamski; srečen, malo nesrečen, spet malo srečen, pa spet nesrečen,... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Kdo bi vedu, kdo bi vedu... Urbi Popravljeno November 3, 2003. Popravil urbi
Sam dePihlja Objavljeno Januar 9, 2004 Opozori Objavljeno Januar 9, 2004 Tudi v Bisterci je -1 (pa ne °C :naughty: )
urbi Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 ...ena minus... :yea2: aja, aja? :naughty: Urbi
bubamara Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 aja, aja? :naughty: Urbi ...ja, ja,...moja macka Kami si je najdla koncno enga frajerja...po imenu Pimpek... :kva2: :wub:
PSI_Hunter Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 hmm samskih po mojih opazanjih NI cedalje manj, ampak vec..........
Thundercat Objavljeno Januar 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 hmm samskih po mojih opazanjih NI cedalje manj, ampak vec.......... število stagnira...vsi ki so zdaj samski bodo v bljižni prihodnosti nesamski....no vsaj večina....
Vale Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 One question :naughty: A ste se že kdaj vprašali kolk samskih je med vezanimi ... zadnje čase jih nenormalno dosti opažam ... kljub temu, da imajo partnerje, so tako hudičevo sami in osamljeni ...
Thundercat Objavljeno Januar 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 One question :naughty: A ste se že kdaj vprašali kolk samskih je med vezanimi ... zadnje čase jih nenormalno dosti opažam ... kljub temu, da imajo partnerje, so tako hudičevo sami in osamljeni ... samski, vezani, osamljeni, sami...to so čist kontra pojmi...ne moreš bit vezan pa samski....lahko si vezan pa osamljen...... in ne.... ne poznam vezane ljudi ki bi bili osamljeni.....
dave the wave Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 (popravljeno) Vale, sicer trenutno ne opažam, da bi ta pojav bil v porastu, vem pa, da je takih ljudi ogromno. Ampak osamljeni v vezi bi verjetno bili osamljeni tudi, ko bi bili samski ali pa z drugim partnerjem. Sem prepričanja, da človek mora znat živet sam, da je v vezi lahko srečen. Če pa je krivda osamljenosti le pri partnerju, pol pa tudi ne vidim razloga v taki vezi na tak način vztrajat. lp DTW Popravljeno Januar 12, 2004. Popravil dave the wave
alena_bmw Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 ali smo pa samski in nismo osamljeni.... vse je v glavi.. lp alena
Deklina Objavljeno Januar 13, 2004 Opozori Objavljeno Januar 13, 2004 osamljeni v vezi bi verjetno bili osamljeni tudi, ko bi bili samski ali pa z drugim partnerjem. Sem prepričanja, da človek mora znat živet sam, da je v vezi lahko srečen. Če pa je krivda osamljenosti le pri partnerju, pol pa tudi ne vidim razloga v taki vezi na tak način vztrajat. Lepo povedano! Veliko ljudi je skupaj zato (čeprav si gredo na živce), ker ne želijo biti sami. Potem pa beremo v cajtngah, kako je žena s kladivom moža pred TV ali kako je mož laufal za ženo po celi soteksi z vilami v roki :hmm: drmr1 1
stigmata Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 (popravljeno) Treba je znat živet sam s sabo in verjamem da marsikdo tega ne zna, ne zmore ... kakorkoli že, zato pa folk kr vztraja pr nekom pa četud ta pije, se kurva, pretepa... nekih stvari in ljudi ne bom nikoli razumela :unsure: Popravljeno Januar 14, 2004. Popravil stigmata
pajkica Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 mau bi mogl naslov teme spremenit iz manj u ..... Furioso in GimmeSome 2
mačka27 Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 hmm samskih po mojih opazanjih NI cedalje manj, ampak vec.......... ......vedno več.............
Barracudika Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Ljudje smo si različni. vsak ima drugačne kriterije v zvezi. nekateri dopuščajo več...drugi manj. je pa vsekakor veliko odvisno od vzgoje in okolja v katerem si odraščal. Naj bo čim manj nesrečno in čim več srečno zaljubljenih!
gregorius Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 cim vec vezanih in cim vec kurbarije, pa bomo vsi srecni navzven in navznoter :evilgrin:
dogy Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 jst bom vecno samski tko da....hehe ni se treba bat:D ne bo jih zmajnkalo....
Ninč Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 js sem tud samska, se ne sekiram, pa se še en cajt ne bom! škodi lepoti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se