Skoči na vsebino

Suzuki B KING

Priporočene objave

Objavljeno
Lucky, mimogrede - tudi, eč ti z novimi stopalkami ne bo pasal - si preveril tudi, če se da ročico stopalke menjalnika in zadnje zavore še kaj zašponat nazaj (premakniti dol/nazaj)? To bi ti morda lahko rešilo težavo z gibom noge pri prestavljanju/zaviranju.

Žal se da spreminjat samo njun nagib, torej višino na sprednjem koncu, kot pri večini motociklov. To bom tako ali tako moral uporabit za nastavitev na nov položaj, ker bodo prsti malo niže.

Objavljeno
Če ga ne bi mogel probat ga ne bi kupil! :naughty: Dvomim da si to naredil pred nakupom triumfa. Kaj se tiče veleumnih izjav glede pipanja z motorja boš pa moral žal sam sprobat če je res ali ne - motor je "žal vozen" do cca 180 km/h brez naprezanja in dodatnega poštarskega ščita. :yea1: Dam pa ti prav, da nije žvaka za seljaka.

Pozdrav

če ga primerjaš z vožnjo v avtu..

sej je ja naked..ki gre dosti več kot 200..ampak za tisto je treba mal vrat uporabit pa je če vedno NORMALNO VOZEN!!

Objavljeno

Hja, naked ima pač to hibo, da preko 200km/h nekoliko "piha". Pravite, da ni kej jamrati. Ne morem se strinjati...

Verjetno ne vozite vsi samo ravno? Če greš ravno, malo napneš mišice in piš vetra sicer moti, ma ni problema. Težava nastane ko se ustreliš v ovinek pri 200km/h in čez, takrat veterni upor postane težava in je treba na nakedu spustiti gas. Torej, če s npr. Fazer 1000 (predhodni motor) grem v "domač" ovinek 200+ in sedaj z B KINGOM le 170, v takem primeru veterni upor ni prijetna zadeva. Morda pa prispeva k varnosti. .)

Nožnike pa le zamenjajte če imate to željo. Jaz sem jih in je položaj takoj udobnejši (cca. 2cm nižje).

Aja, omenjate "seljake" na motorjih!? Sigurno tisti ki se odloči za B KINGA je izkušen in "zvožen" motorist. Tisti "podeželci" se verjetno prej odločijo za cestaka, katerega so polne reklamne revije in dirkalne steze, potem pa ga vozijo kot APN 6. Tukaj seveda niso zajeti tisti ki z oenjenimi športniki res vozijo, tako po cesti kot stezi, tistim lahko le zavidam sposobnosti in "jajca"...

Objavljeno
Hja, naked ima pač to hibo, da preko 200km/h nekoliko "piha". Pravite, da ni kej jamrati. Ne morem se strinjati...

Verjetno ne vozite vsi samo ravno? Če greš ravno, malo napneš mišice in piš vetra sicer moti, ma ni problema. Težava nastane ko se ustreliš v ovinek pri 200km/h in čez, takrat veterni upor postane težava in je treba na nakedu spustiti gas. Torej, če s npr. Fazer 1000 (predhodni motor) grem v "domač" ovinek 200+ in sedaj z B KINGOM le 170, v takem primeru veterni upor ni prijetna zadeva. Morda pa prispeva k varnosti. .)

Nožnike pa le zamenjajte če imate to željo. Jaz sem jih in je položaj takoj udobnejši (cca. 2cm nižje).

Aja, omenjate "seljake" na motorjih!? Sigurno tisti ki se odloči za B KINGA je izkušen in "zvožen" motorist. Tisti "podeželci" se verjetno prej odločijo za cestaka, katerega so polne reklamne revije in dirkalne steze, potem pa ga vozijo kot APN 6. Tukaj seveda niso zajeti tisti ki z oenjenimi športniki res vozijo, tako po cesti kot stezi, tistim lahko le zavidam sposobnosti in "jajca"...

v kater ovinek pa ti 200 pripičiš? po kolenu predvidevam?

Objavljeno (popravljeno)

Nekaj podrobnosti BKinga :rolleyes:

post-22249-1246655191_thumb.jpg post-22249-1246654967_thumb.jpg

post-22249-1246654934_thumb.jpg post-22249-1246654912_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil dukemb
Objavljeno

Pozdravljeni!

Kaj mi lahko eden od lastnikov BK pove, kam za vraga ste stlačili komplet za prvo pomoč?

Pod sedežem je placa za 2 kemična svinčnika :wacko:

Al pa mate original komplet od suzukija?

Hvala

Objavljeno
Nikamor, ker ga nimaš kam. :blink:

In to naj rečem policaju? :ninja:

Ker, nazdanje ko me je ustavil, je bilo prvo vprašanje:

"A imate prvo pomoč?".....

Objavljeno

reci mu, da je "just a click away" (speed-dial na telefonu). :whistle:

Objavljeno
reci mu, da je "just a click away" (speed-dial na telefonu). :whistle:

Nadevaj si v žepe ;) , jaz je nimam. Obstaja pa varianta ( baje ) škatlica prve pomoči katero namestiš na zadnji blatnik in izgleda kot okvir za tablico :hmm: .

Če ne pa daj nahrbtnik.

Objavljeno (popravljeno)

Hvala ti za odgovore duke, samo res se mi zdi čudno to....

Uhh....ne bi rad z nekimi dodatki kvaril izgled motorja, ker tak kot je res lep :wub:

Bom poklical na Suzuki, pa njih vprašal, da vidim kaj pravijo....

Samo, da ne dobim odgovora: "Ja gospod, seveda. Imamo original prvo pomoč za B-Kinga, stane pa 120 EUR....ja ja....z DDV-jem...." :lol:

Popravljeno . Popravil mariooo
Objavljeno
Hvala ti za odgovore duke, samo res se mi zdi čudno to....

Uhh....ne bi rad z nekimi dodatki kvaril izgled motorja, ker tak kot je res lep :wub:

Bom poklical na Suzuki, pa njih vprašal, da vidim kaj pravijo....

Samo, da ne dobim odgovora: "Ja gospod, seveda. Imamo original prvo pomoč za B-Kinga, stane pa 120 EUR....ja ja....z DDV-jem...." :lol:

Kupi si prvo pomoč katera ni v trdi škatli in mislim da bo šla pod sedež. Imaš pa še varianto na boku tam kjer naj bi bili shranjeno orodje, tako vsaj piše v navodilih - preveri in javi.

Objavljeno
Pozdravljeni!

Kaj mi lahko eden od lastnikov BK pove, kam za vraga ste stlačili komplet za prvo pomoč?

Pod sedežem je placa za 2 kemična svinčnika :wacko:

Al pa mate original komplet od suzukija?

Hvala

Polovico PP sem izpraznil, potem pa gre pod sedež. (kupljena prek spleta "mimovrste")

Objavljeno

Tako je stvar: sem klical na Suzuki in so mi rekli, da nimajo nobenih prvih pomoči prilagojenih prav za BK :wacko:

Če imaš na pol nafilano prvo pomoč, se obravnava, kot da je nimaš :doze:

Tako da ostane opcija, da jo maš vedno v žepih, nahrbtniku,... v glavnem.... :BUA:

Mogoče mi uspe kaj skobacat skupaj... če mi uspe, bom objavil tukaj gor.

Še vedno ne vem, kje se da dobit prvo pomoč, ki je navedena v katalogu za Suzuki in še vedno ne vem, če je prilagojena, da gre v kakšno luknjico v BK.

KLIK

Če pa ima kdo kakšno pametno rešitev......pišite .)

Objavljeno

Pri vseh nacketih je problem prostor, pa ne samo za prvo pomoč tudi za set za krpanje gum, dežni kombinezon, florescentni jopič(obvezen na Hrvaškem) pa še bi se kaj našlo od orodja,pa slip on vložek itd.Zato imam jaz vedno majhno taško Vanucci,po potrebi se jo lahko za ca 1/2 poveča,lahko se montira na paketreger ali kar na zadnji sedež. :whistle:

Objavljeno

Zanima me če si je kdo že kaj prenastavljal vzmetenje :hmm: ?

Objavljeno
Kul :D

ko zna, zna, ko ne zna, dva (tako baje pravijo "sosedje") :worship:

dvajset let nazaj, pa nismo bili skoraj nič slabši :headbang:

Objavljeno
Tako je stvar: sem klical na Suzuki in so mi rekli, da nimajo nobenih prvih pomoči prilagojenih prav za BK :wacko:

Če imaš na pol nafilano prvo pomoč, se obravnava, kot da je nimaš :doze:

Tako da ostane opcija, da jo maš vedno v žepih, nahrbtniku,... v glavnem.... :BUA:

Mogoče mi uspe kaj skobacat skupaj... če mi uspe, bom objavil tukaj gor.

Še vedno ne vem, kje se da dobit prvo pomoč, ki je navedena v katalogu za Suzuki in še vedno ne vem, če je prilagojena, da gre v kakšno luknjico v BK.

KLIK

Če pa ima kdo kakšno pametno rešitev......pišite .)

Prvo pomoč sem kupil pri Suzuki Odar-ju v stegnah, paše pod zadnji sedež. Cena mislim, da je cca 12-15 eur.

Objavljeno
Prvo pomoč sem kupil pri Suzuki Odar-ju v stegnah, paše pod zadnji sedež. Cena mislim, da je cca 12-15 eur.

Ma kako? Če se pa direktno k njim klical in jih vprašal za PP in so mi rekli, da nimajo nič, kar bi pasalo na BK? :huh:

Objavljeno

No, pa ga mam tudi jaz. :rolleyes: In se že ubadam s prvim problemom...

Iščem namreč tank torbo, ki bi pasala na kinga. Imate kakšne izkušnje, predloge, znamko, model?

Objavljeno

aja glede tank torbe. bil je en lep b king pri španiku v ms.

mel je orginal tank torbo z smešnim nastavkom za tank deklc.

pokličte ga pa vprašajte al še to ma. vem da je motor bil nazadnje v motoradkliniki v grazu. :trance_33_sleep:

sama dobrota me je

Objavljeno
No, pa ga mam tudi jaz. :rolleyes: In se že ubadam s prvim problemom...

Problem z butanjem kolena si rešil?Se te nizke stopalke obnesejo na tem malem mopedu? :evilgrin:

Velik varnih kilometrov....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!