Skoči na vsebino

Suzuki B KING

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

trenutno je cena 8750eur pri motorjet. Đabe. :)

Popravljeno . Popravil simonsi
Objavljeno

:eek: v tujini so rabljeni dražji :naughty:

Objavljeno

Ravno ta cena od Motorjeta me je še bolj potegnila. :kva2: Me res zanima če to drži. :hmm:

Objavljeno
Cena je baje 13 700,če mene vprašaš sploh nebi razmišljal bi raje dodal še 2K za BMW-eja 1300 in imaš vso dodatno opremo(Esa,Srs,Wgs,ABS)itd. + kardan,ki odtehta ta 2K EU.Pač to je samo moje razmišljanje vsak pa naredi po svoje večini pa je potem žal samo kot pravi Srbin posle jebanja nema kajanja.

:stupid:

Objavljeno (popravljeno)

Spoštovani Brumer

Obstaja(m)jo ljudje, ki BMW-ja ne bi kupili, pa če bi bil pol cenejši kot japonc, kaj šele ob dejstvu, da je dražji.

Gre preprosto za osebno dojemanje motociklizma. V mojem dojemanju superduperzvsoopremonašarjeneganemca pač ni in ga ne bo.

B-king pa vsekakor. Nekoč.

lp

Popravljeno . Popravil Tedybear
Objavljeno

cena je fenomenalna če mene vprašaš..

glede sopoznice pa tako, kot pri vseh zmogljivejših suzukijih dobiš zadnji sedež zraven, v originalu pa je gor plastični pokrov - pri vseh gsx-r serijah je tako

jest ti rečem vzemi ga, računaj pa na to, da bo treba z njim delat po moško, tako v vožnji (obrat ročice da konkretne rezultate), kot tudi na mestu (če se ga lotiš medlo zna it po tleh)

bika je treba pošteno za roge zagrabit...

Objavljeno

Glede sedeža sem dobil potrditev kakor je že napisal Brumer. :worship: :OK:

Stopalke za sopotnico so nameščene, sedež pa se dobi posebej. :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno
Sorry.

Napačno sem te razumel. :slap:

Sicer pa bi naj to bila naked Busa. Tako vsaj pravijo.

ni naked busa..in tisti ki to pravi ne ve kaj govori :D

je pa definitivno fin motor in tistih 230 kilogramov se med vožnjo ne čuti, se jih pa malenkost čuti pri manevriranju

Objavljeno
ni naked busa..in tisti ki to pravi ne ve kaj govori :D

je pa definitivno fin motor in tistih 230 kilogramov se med vožnjo ne čuti, se jih pa malenkost čuti pri manevriranju

Tako pravijo v Avto moto magazinu

Po preizkusu B-Kinga, ki je pravzaprav slečena Hayabusa, menimo, da je vsak, ki bi si želel še več moči, nor. A z debato o zmogljivostih še malo počakajmo. Vsekakor je omembe vredno oblikovanje, in medtem ko po navadi začnemo predstavljati motocikel s sprednje strani, bo tokrat obratno

Objavljeno
Tako pravijo v Avto moto magazinu

Po preizkusu B-Kinga, ki je pravzaprav slečena Hayabusa, menimo, da je vsak, ki bi si želel še več moči, nor. A z debato o zmogljivostih še malo počakajmo. Vsekakor je omembe vredno oblikovanje, in medtem ko po navadi začnemo predstavljati motocikel s sprednje strani, bo tokrat obratno

lahko tako pravijo, vprašanje je le če so tudi buso vozili..

no jaz sem jo, najprej b-kinga in nato buso in ti lahko povem da je busa dost dost hitrejša..

in da gre lažje in hitreje v ovinek..

in da bl vleče pri vseh obratih

in da prideš na 250 dost hitrej kt b-king

in da bolš bremza

in da lih tko mal "čudno" zgleda

bi vseen raj mel b-kinga

Objavljeno
lahko tako pravijo, vprašanje je le če so tudi buso vozili..

no jaz sem jo, najprej b-kinga in nato buso in ti lahko povem da je busa dost dost hitrejša..

in da gre lažje in hitreje v ovinek..

in da bl vleče pri vseh obratih

in da prideš na 250 dost hitrej kt b-king

in da bolš bremza

in da lih tko mal "čudno" zgleda

bi vseen raj mel b-kinga

amen :worship:

Objavljeno

Pozdravljeni Vsi skupaj!

Zanima me, če mogoče kdo od tukaj prisotnih pozna oziroma je seznanjen s tem ali je mogoče kje najti nosilce za kovčke na motorju B-king. Sam sem namreč kar dosti pregledoval spletne strani pa nisem našel nobene uporabne informacije. Klical sem na Suzuki Odar, pa so mi rekli da tega original ni možno kupit ter da tega sam Suzuki ne izdeluje.

Zanima me ali kdo od tukaj prisotnih vozi B-kinga in kako je on rešil to vrsto problema.

Torej potrebujem nasvet kako rešiti ta problem....

Nvala vsem...

Objavljeno

kupi drugačen tip motorja recimo frj 1300 ker naked z kovči zgleda kot ferrari z priklopom za prikolico :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Mal huda mašina za kufre,poglej pa na proizvajalčevo stran od Givi, Kappa,pa še kakšna firma se najde...Če bi obstajali originali,bi jih pošteno plačal,pa še kufri morajo običajno biti potem original,ker univerzalni na tiste nosilce ne grejo gor;vsaj za mojega je tako, je pa cena kufrov v primerjavi original-univerzalni skoraj 4x višja..

Popravljeno . Popravil roadbuster
Objavljeno
8750..kaj pravi žena??? ;)

imam na pol zeleno luč, samo je cena za keš brez kombinacij z mojim mopedom bomo še mal počakal :(

Objavljeno
Pozdravljeni Vsi skupaj!

Zanima me, če mogoče kdo od tukaj prisotnih pozna oziroma je seznanjen s tem ali je mogoče kje najti nosilce za kovčke na motorju B-king. Sam sem namreč kar dosti pregledoval spletne strani pa nisem našel nobene uporabne informacije. Klical sem na Suzuki Odar, pa so mi rekli da tega original ni možno kupit ter da tega sam Suzuki ne izdeluje.

Zanima me ali kdo od tukaj prisotnih vozi B-kinga in kako je on rešil to vrsto problema.

Torej potrebujem nasvet kako rešiti ta problem....

Nvala vsem...

obstaja ena varijanta, ki je pol torba pol kufer in se montira na zadnji del tem kjer je sedež za sopotnika, samo na žalost sem pozabil ime... malo pobrskaj po netu boš že našel, drugače pa na b-kinga stranske kufre dajat je zame smrtni greh brez zamere... :nono:

Objavljeno
obstaja ena varijanta, ki je pol torba pol kufer in se montira na zadnji del tem kjer je sedež za sopotnika, samo na žalost sem pozabil ime... malo pobrskaj po netu boš že našel, drugače pa na b-kinga stranske kufre dajat je zame smrtni greh brez zamere... :nono:

na b-kinga kakršnekoli kufre dajat je greh brez primere :D

Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljeni!

No po dolgem odločanju kakšen motocikel bi kupil sem se le odločil in to za B-kinga... Z svojo odločitvijo sem zelo zelo zadovoljen ...

" Wish me good luck :) "

Potreboval pa bom se kako vašio pomoč pri nakupu dodatne opreme za motor in kak vaš nasvet...

Popravljeno . Popravil Bortu81
Objavljeno

prodaja jih Claas oz nova moto legenda (tam k majo ducatije in harleyje v Lublan na Zaloški)

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni!

No po dolgem odločanju kakšen motocikel bi kupil sem se le odločil in to za B-kinga... Z svojo odločitvijo sem zelo zelo zadovoljen ...

Povej kaj več... Tudi jaz malo razmišljam o tej zverini :naughty:

Objavljeno
Pozdravljeni!

" Wish me good luck :) "

Potreboval pa bom se kako vašio pomoč pri nakupu dodatne opreme za motor in kak vaš nasvet...

happy? dej kakšno napiš, da se še malo slinimo :P

Objavljeno

Potem nas je pa že kar nekaj srečnih lastnikov:)))

Objavljeno
Potem nas je pa že kar nekaj srečnih lastnikov:)))

Ja, danes sem pa tudi jaz srečen!

Objavljeno

Prve izkušnje: v B režimu motor ne gre "nikamor" - komaj prehitel par avtomobilov, v A režimu motor nori, med vožnjo režim A in B ni možno menjat, potrebno je dat v ler, zavore napram Banditu so vrhunske - z enim prstom gre lahko po prvem, gume Qualifier so zelo dobre, samo da se malo zagrejejo, v glavnem so prvi vtisi fenomenalni - vsaj zame. :kva2:

Lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!