Nata Objavljeno Maj 29, 2004 Deli Objavljeno Maj 29, 2004 (popravljeno) Prime cuts of me in your lap. All world's calling. But l got time on my own. Keep my hands on the wheel. Cause there's nowhere else to go. l'd like to set this silent moment off ... :rolleyes: Time's gonna change itself round anyway. :naughty: :naughty: :naughty: So, what do you say ? Popravljeno Maj 29, 2004. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Spet je bila preveč spontana. Že neštetokrat si je rekla, da se bo skušala malo zadržati in zopet jo je otrok v njej premagal in zopet je bila takšna, kot jo tiste trenutek malokdo razume. In bolj, ko si vedno dopoveduje, da niso vsi takšni in da na koncu to njeno spontanost večina narobe razume, manj se ji uspeva pretvarjat. In zdaj spet nekdo, nekje njeno ravnanje razume totalno drugače, kot pa je želela, da bi ga. In ko bo naslednjič ravno zaradi takšnih reakcij mrtvo hladna, bo spet vse narobe in zopet jo bodo spraševali kaj je narobe z njo. Eh, nikoli ni prav ... ona je čudna, drugi so še bolj, svet je torej poln samih čudakov ... tistih, ki so to kar so in drugih, ki se pretvarjajo da so nekaj, kar niso ... in ko se srečajo ne razumejo drug drugega ravno najbolje ... Zakaj pa nikoli ne sreča tistih svojih??? Ah, saj res, že pred par tisoč leti so jo pozabili na Zemlji in še vedno upa, da se bodo vrnili ponjo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Spet je bila preveč spontana. Že neštetokrat si je rekla, da se bo skušala malo zadržati in zopet jo je otrok v njej premagal in zopet je bila takšna, kot jo tiste trenutek malokdo razume. In bolj, ko si vedno dopoveduje, da niso vsi takšni in da na koncu to njeno spontanost večina narobe razume, manj se ji uspeva pretvarjat. In zdaj spet nekdo, nekje njeno ravnanje razume totalno drugače, kot pa je želela, da bi ga. In ko bo naslednjič ravno zaradi takšnih reakcij mrtvo hladna, bo spet vse narobe in zopet jo bodo spraševali kaj je narobe z njo. Eh, nikoli ni prav ... ona je čudna, drugi so še bolj, svet je torej poln samih čudakov ... tistih, ki so to kar so in drugih, ki se pretvarjajo da so nekaj, kar niso ... in ko se srečajo ne razumejo drug drugega ravno najbolje ... Zakaj pa nikoli ne sreča tistih svojih??? Ah, saj res, že pred par tisoč leti so jo pozabili na Zemlji in še vedno upa, da se bodo vrnili ponjo ... Eni in drugi letamo po svetu z nepravimi kodnimi tabelami. Dešifracija ne uspe, ker... ker smo preobloženi z iskanjem rešitve problema. Ključ je v objemu, šifrant v pogledu, postopek preverjanja pa v njiju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Čudna sem. Res sem čudna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Čudna sem. Res sem čudna. Predvsem in zlasti zato si mi všečna. :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 :hmm: Obe sta čudni!! .) :D :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 Srce je želelo, preden so ljudje iznašli papir... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 Naj te nikar ne preslepi vse to, kar se dogaja okoli tebe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 (popravljeno) Spodobni se ljubijo v temi, vedno hitro in vedno se jim zdi. In sploh se jim ne sanja, na koga misliš ti, ko ugasnejo luči, na koga misliš ti. In vedno se, najde kak bedak, ki verjame vse kar mu poveš, ker on se ne zaveda, koga ljubiš ti, ko ugašata luči, koga ljubil si. Vse gre mimo, odideš tudi ti, čisto tiho, čisto brez sledi, in nikoli ne izveš, s kom se ljubil si, ko sta ugašala luči, koga ljubil si. Popravljeno Junij 7, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 :hmm: :? :( :cry: . . . . Medtem , ko je človeku samoumevno, da bo šel na tečaj potapljanja, preden se bo s kisikovo bombo potopil v globino, mu je enako samoumevno, da za življenje v dvoje ne rabi nič, da ga je že življenje samo oborožilo z vsem potrebnim ..... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 life is a lesson - you learn it when you're through. Fred Durst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 grem na pot, na super pot. malo na davkarijo, malo na zavarovanje. bolj resno na sestanek, pa en krizni sestanek, pol pa k ML na pir - pa vse z motorjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 (popravljeno) Čudne zadevščine se včasih dogajajo. Morda se vedno, pa jaz to samo včasih opazim. So pa skrajno zanimive in simpatične, te čudne zadevščine. Kar priletijo od nekje ali pa od nekoga in sploh ne vem zakaj treščijo ravno vame. Zelo čuden pojav vam povem. Tudi obnašajo se te čudne zadevščine zelo čudno (no saj drugače jih verjetno ne bi poimenovala za čudne). Nekaj blebetajo, kokodakajo, preklinjajo (predvsem to) in mi hočejo dopovedati kdo in kaj sem. Verjetno sem tudi jaz tem čudnim zadevščinam čudna, ker jih vedno čudno gledam in potem te čudne zadevščine ponavadi dobijo kak izpad, ki ga izrazijo s čudnimi besedami in na koncu sploh nikoli ne vem kaj so mi te čudne zadevščine sploh hotele povedati. Kadar sem pri volji jih poslušam do konca. Ampak ker ponavadi nisem pri volji jih, ko se zaletijo vame in obtičijo pred mano, da bi mi nekaj dopovedale, mirno obidem. Kadar sem zelo slabe volje jih tudi pohodim in takrat cvilijo. Res čudne zadevščine ... ... ali se zaletavajo tudi v vas??? ... upam, da jih sploh ne opazite. Jaz imam to smolo, da jih, ker sem pač firbčna in jih nikakor nikoli ne morem spregledat ... teh čudnih zadevščin ... ;) Popravljeno Junij 9, 2004. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 A sem ti že povedala, da te imam rada :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 (popravljeno) ... I had something more cosmic in mind ... :naughty: the Gods told me to relax, beacuse it's ment to be and as you know I obey ... :grim ... I guess I'll see you in hell ... :devil: Popravljeno Junij 9, 2004. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 A sem ti že povedala, da te imam rada :wub: Ja, večkrat. :wub: p.s. Glede čudnih zadevščin - mhm - men tut dogajalo in dogaja še vedno občasno..... pa nisem odgovorila, nisem reagirala, mal pizdačkala pri (določenih, ne vseh)moderatorjih :wub: , pa je šlo skos. In se trudim, da ne opazim, res, prav t r u d i m!!!! se, sam včasih se ne morem dovolj potrudit in potem odreagiram tako kot ti - firbčno. :) Po babje. :) Eh, mucica moja, nehajva... bova šli jeseni po naših gričih in bova nabrali pooooooooolno košarico jurčkov, potem jih bova doma lepo oprali, nato pa zrezali z nožki na drobne koščke in lepo stenstale en dober preliv za na barilla špagetke. Pa mal mortadelce bova not narezale. Szi krasa. :) :P La vita e bella.... :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Čudne zadevščine se včasih dogajajo. Morda se vedno, pa jaz to samo včasih opazim. So pa skrajno zanimive in simpatične, te čudne zadevščine. Kar priletijo od nekje ali pa od nekoga in sploh ne vem zakaj treščijo ravno vame. Zelo čuden pojav vam povem. Tudi obnašajo se te čudne zadevščine zelo čudno (no saj drugače jih verjetno ne bi poimenovala za čudne). Nekaj blebetajo, kokodakajo, preklinjajo (predvsem to) in mi hočejo dopovedati kdo in kaj sem. Verjetno sem tudi jaz tem čudnim zadevščinam čudna, ker jih vedno čudno gledam in potem te čudne zadevščine ponavadi dobijo kak izpad, ki ga izrazijo s čudnimi besedami in na koncu sploh nikoli ne vem kaj so mi te čudne zadevščine sploh hotele povedati. Kadar sem pri volji jih poslušam do konca. Ampak ker ponavadi nisem pri volji jih, ko se zaletijo vame in obtičijo pred mano, da bi mi nekaj dopovedale, mirno obidem. Kadar sem zelo slabe volje jih tudi pohodim in takrat cvilijo. Res čudne zadevščine ... ... ali se zaletavajo tudi v vas??? ... upam, da jih sploh ne opazite. Jaz imam to smolo, da jih, ker sem pač firbčna in jih nikakor nikoli ne morem spregledat ... teh čudnih zadevščin ... ;) ...cudno... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 ...cudno... :blink: :blink: Pa res. :blink: :004 :wub: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Zadnje dni se je žan začel resno ukvarjati z ogledom motorinov, ker je že skrajni cajt d ga zamenjam. Pa vrtim številke, pofirbcam vse po vrsti in nekaj najdem, ninja7r pa še blizu mene je doma :OK: se usedem v avto-grem pogledat, mater motor vreden več kolkr sprašuje, komplet akrapović, žlajfi racing, motor poštiman do pleha.... sam me moti to, d ma dirkalne plastike, pa brz žmigoucu je in zadnjega sedeža pa stopalk.......fak, pa tko uštiman d je prou škoda d ga nebi mel. Jebatga, ni mi všeč prav zarad sedeža. Danes vrtim številke naprej in dobim možica k ma ninjo6r, ga pokličem, pove mal okrog motorja, pa se zmenva da se dobiva kje d si pobliže ogledam stroj in mal poprobam. Tip je z dolenskega konca, js pa z Gorice...ah bo pa ena fura za sprostitev :) Upam d bo vsaj malo podobna temu kar mi je po telefonu povedal, k pol jo kar vzamem .) Komaj čakam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Men je tok fajn. :wacko: Bom napisala, čeprav sem (se, vas, nas) hotla presenetit. :) Delam izpit za motor!!!!! Kawasaki ERPET ( :D :P ) je pa moj kojn. :OK: Ne bo se mi več treba vozit samo na ........nogah.... kolesu....vespi...avtu.... :) :D Častim, ko bom!!!!!!!!! :D ( nisem napisala, če bom ) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 TO Manu TO!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 (popravljeno) A je mogoče rumen---- pa v šiški parkiran------- Popravljeno Junij 10, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 (popravljeno) A je mogoče rumen---- pa v šiški parkiran------- Nak. Je parkiran v Logatcu. :) p.s. Takoj, ko nardim, te peljem. Z XYRjem ( saj to je verjetno tam neki).... :rolleyes: O:-) :004 Popravljeno Junij 10, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 @manu ..... iiiiii to mi deli :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 @manu ..... iiiiii to mi deli :004 Ti že delam. :devil: A je fajn? :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se