Alla Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 No, ja, Pepe....vsaj na hrbtu še ne ležiš in opletaš s štirimi pari nog po zraku, da bi se obrnil.
Pravokotar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Pepe, kosmat postajaš? :blink: In v kletko se tlačiš? :blink: Svašta....kdja lahko pridem gledat? :hmm: A hrčki še znajo kuhat takšno dobro kavo kot Don Pepino? :rolleyes: Kosmat sem že dolgo vrsto let. Tako po duši kot po teleščku. V kletko me običajno tlačijo od ponedeljka do petka. Takisto že dolgo vrsto let. Vzrok moje metamorfoze tiči & grmi bliže Ervinini ugotovitvi # 2: Po mojem mnenju sta možna dva vzroka: 1. ... 2. Ali pa si zatečen zaradi bolečega zoba? :devil: s tem, da me wsaj meljaki (na srečo) ne bolijo. :grrr
Manu Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Po mojem mnenju sta možna dva vzroka: 1. Ali pred spanjem bereš Kafko? 2. Ali pa si zatečen zaradi bolečega zoba? :devil: Al pa tretji : 3. Takoj po šesti uri ni tekew na grad in ima pregajavico, da bo/je debew in se mu je zazdelo, da se to najprej odraža na njegovem ljubkem obrazščku, ko se požmika v ogeldalo; seveda se (spet) obupno moti. :) Pepe :004
Pravokotar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 ...seveda se (spet) obupno moti. :) Pepe :004 O tem bi se dalo na dolgo & debelo razpravljati :) BTW, Manuelchy, a nameravamo v bližnjem futuru karkoli povijati?
Manu Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 O tem bi se dalo na dolgo & debelo razpravljati :) BTW, Manuelchy, a nameravamo v bližnjem futuru karkoli povijati? :photo: :yes: :blush: Čakam. :) Glede na moj hrčkast :P videz, mi ne bo treba praw dowgo. Čakat. :)
Pravokotar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Sezona hrčkov je, kot kaže, na vrhuncu. Naredite mi to deželo spet hrčkasto! :fredy:
dave the wave Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 A tako, ker ti trpiš za drugačnostjo, bomo pa zdaj vsi hrčki? :huh: Pepe, saj vem, da so pritiski okolice hudi, ampak saj bo minilo. :grim
Matex_46 Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 prehod iz monovesolja v večsolje.........zakaj ne?
pirrulz Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 prehod iz monovesolja v večsolje.........zakaj ne? Zaradi kač. B)
Pravokotar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 A tako, ker ti trpiš za drugačnostjo, bomo pa zdaj vsi hrčki? :huh: Noup, prav nasprotno: kdor se ne čuti hrčka (mogoče bi moral dodati an sich), je stigmatiziran z drugačnostjo. Prejkone spet an sich. Samo hrčopari smejo ploditi in posvojiti mladičke :grim
dave the wave Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Ja potem sta lisjak, s politično korektnostjo in državotvornim obnašanjem, ter kača, sicer malo verna a zelo pobožna, idealen hrčopar za posvojitev mladega hrčka. :photo:
BlackDoc Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Zaradi kač. B) In visoke trave. B)
Pravokotar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Ja potem sta lisjak, s politično korektnostjo in državotvornim obnašanjem, ter kača, sicer malo verna a zelo pobožna, idealen hrčopar za posvojitev mladega hrčka. :photo: Wsekakor. Kajti: ...če ne bo pionirjev, ne bo nikoli nič drugače...Dejstvo je, da ni napredka, če noben ne dela sprememb..... B)
Jure007 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Neznanec umoril nekdanjo vrhunsko smučarko Corine Ray Bellet
batzajla Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 in obležal sem na pečinah,zadet od vonjev,žarkov,morja,z verjetno prav butastim nasmehom na obrazu in ob zvoku valov in vetra,ki je sem ter tja prinesel še brenkanje kitare nekaj deset metrov stran, zaspal...
Sanda7 Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 prikrade se kot senca,napiše kak post in že odide,ni mi jasno kako jo nikoli ne zasledim :grrr :hmm:
Ganges Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Neznanec umoril nekdanjo vrhunsko smučarko Corine Ray Bellet Naj bi jo partner. Ali je bil celo že mož? :blink: prikrade se kot senca,napiše kak post in že odide,ni mi jasno kako jo nikoli ne zasledim :grrr :hmm: Kdo?
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Tema lahko gre prosto pot, jaz pa niti ne :P
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 gdo ti je kriv :P z lahkoto zvalim krivdo na kogarkoli
SiR Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 kaj pa potem čakaš :? kaj mi bo to pomagalo? Nč. je, kokr je. Se bom pač 6-8 tednov po jajcih praskal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se