Furioso Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Jutri sem službeno v LJ. Kak heroj za pir? :? :hmm:
Nagaya Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 nekdo ima spet slab dan... nekdo je nekomu spet stopil na rep...kar tko za hec... nekomu je spet dolgčas..... pa nekomu drugemu tudi...spet in jaz spet delam v soboto... <_<
batzajla Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 zjeban sem,do amena. ampak tako hudičevo dobre volje, da mi gre ob gledanju današnjih fotk in poslušanju muzke na shuffle kar na smeh. dans bom še nekam šel. al pa res superduper zaspal. kakorkol, fajn je :)
GrCaR Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 :D danes zmaga ferarrija v formoli ena :D :OK:
Nagaya Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 vrhunsko nakladanje namenjeno samo sebi, prodano za spektakularni literarni oh in sploh brez primere... :photo: :010: iha
Nagaya Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 (popravljeno) :hmm: res se ga ni dalo stlačit not. čist prevelik avto za tale mali prakplac. Popravljeno Maj 9, 2006. Popravil Nagaya
boga Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 danes podražili bencin :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
D.J. Objavljeno Maj 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 kupil sem si ničesar in proti njuno stopil korak bliže, ogledali to izjemno sredstvo upora brez stranice. Brez njihova pomoči, bi se dan slabo iztekel, čeprav je rekel, da so ji lasje padali daleč čez rame in preko cel hrbet nazaj. Mislim, bolečina pa takole, nemogoče način raztrgal platneno suknjo na dvojno. Lišpanje po novem gejša krasnotica, prešeren brezbrižen, krohotavo gledata vame, so rekla. Dremež občinskih gospa, tepežkanje neukih posameznika, bilanca stalnost ograda, zmerno vse tiho v hodečem premikajo, brezbrižno. Kvadrat pol, mali krajec polna, nosijo breme, sopiha, vremenska nepogoda. Zamegli stiskanje odpust, bere imenom vrhunskega družinski člani. Vrhovi nad stahlovim, čemita pripoveduje vedra vode pljuska in nasilno preko rob. Zjasni polnočno odbija stenskih kukavici, premikata četrtič predimenzioniranje v naravnost. Glavna spočito iz skrajnosti nemogoč premikaje ležejo skozenj pregrinjenček. Kota potujem hribovje v narava, kakorkoli drevje obkroževanje nepreglednost. Jejhata trepljanje poduk, namreč, položaj ciljanje približevati. zmedeno, a kaj, ne moreš, tista dva oba zato, ker, predčasno, ja, dozdevanje takšnih plen nenazadnje vsakdanjik, tu in tjakaj. Brez v lobanja kolesnica skrivljen njim plezam, dekle kikla, črtica nogomet, kljub objemam, a pretepanje nogavica strgajo. Smiselna nanizanje v notri, vodeč a glavno potem, krila navzgor všeč nekdo jaz. Prismoda bentijo strah, nuja močno, brez zadržite. Topli prvi in dva razpolovi, zadetek globina neprenehaje, gaz odrinejo, napotek nos. verodostojnost zgubljen, žalostnih, nima kdor, vendar toda nasmeh, solza oko. bili, ili, boli preteklost, sedanjeost, prihodnost
boga Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 pravkar igrajo maribor pa publikom. mariborcani vodijo 1:0 do zdaj :D :D
brzi Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 pravkar igrajo maribor pa publikom. mariborcani vodijo 1:0 do zdaj :D :D zdale je že 1:1 v 70 minuti
boga Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 maribor popušo 1:2 zmaga publikuma :BUA: :BUA: :BUA:
Furioso Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Glava me boli. :angry: :alien1: :ninja:
Port Folio Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Bolje z biciklom na kurbarijo kot z mercedesom na delo!!!!
ixs Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 kupil sem si ničesar in proti njuno stopil korak bliže, ogledali to izjemno sredstvo upora brez stranice.Brez njihova pomoči, bi se dan slabo iztekel, čeprav je rekel, da so ji lasje padali daleč čez rame in preko cel hrbet nazaj. Mislim, bolečina pa takole, nemogoče način raztrgal platneno suknjo na dvojno. Lišpanje po novem gejša krasnotica, prešeren brezbrižen, krohotavo gledata vame, so rekla. Dremež občinskih gospa, tepežkanje neukih posameznika, bilanca stalnost ograda, zmerno vse tiho v hodečem premikajo, brezbrižno. Kvadrat pol, mali krajec polna, nosijo breme, sopiha, vremenska nepogoda. Zamegli stiskanje odpust, bere imenom vrhunskega družinski člani. Vrhovi nad stahlovim, čemita pripoveduje vedra vode pljuska in nasilno preko rob. Zjasni polnočno odbija stenskih kukavici, premikata četrtič predimenzioniranje v naravnost. Glavna spočito iz skrajnosti nemogoč premikaje ležejo skozenj pregrinjenček. Kota potujem hribovje v narava, kakorkoli drevje obkroževanje nepreglednost. Jejhata trepljanje poduk, namreč, položaj ciljanje približevati. zmedeno, a kaj, ne moreš, tista dva oba zato, ker, predčasno, ja, dozdevanje takšnih plen nenazadnje vsakdanjik, tu in tjakaj. Brez v lobanja kolesnica skrivljen njim plezam, dekle kikla, črtica nogomet, kljub objemam, a pretepanje nogavica strgajo. Smiselna nanizanje v notri, vodeč a glavno potem, krila navzgor všeč nekdo jaz. Prismoda bentijo strah, nuja močno, brez zadržite. Topli prvi in dva razpolovi, zadetek globina neprenehaje, gaz odrinejo, napotek nos. verodostojnost zgubljen, žalostnih, nima kdor, vendar toda nasmeh, solza oko. bili, ili, boli preteklost, sedanjeost, prihodnost kupim!!!!
batzajla Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Bolje z biciklom na kurbarijo kot z mercedesom na delo!!!! povej naprej .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se