Port Folio Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 Vsa hudobija izvira iz slabosti. Jean Jacques Rousseau Edini greh je neumnost. Oscar Wilde
tadejh Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 nočni lokal, ful gužva, frend pa kr naenkrat na glas izjavi:"Mat kurba sm lep!" nism vedu kaj bi reku, razn :surrender:
Port Folio Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 POUèEN!!! Nekoc se je na neki kmetiji zgodilo,da je konj padel v zivo blato. Nikakor se ni mogel izvleci. Zagledal je kuro in ji rekel, naj poklice kmeta na pomoc. Kura je takoj odhitela iskat kmeta, ker ga ni nasla, se je usedla v BMW, pripeljala do konja, zavezala vrv za branik vozila in konja resila. Nekaj dni kasneje je kura padala v zivo blato in se nikakor ni mogla izvleci, zagleda konja in mu zakrici naj gre po BMW,da jo izvlece. Konj je sprevidel, da ni vec veliko casa in ji je rekel, da bo stopil preko mlake,ona pa naj se prime za njegovo moskost. Tako sta storila in kura je bila resena. NAUK ZGODBE: Ce imas konjskega tica, ne rabis BMW,da bi se kure obesale nate!
boga Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 tko je to in se bo počasi zaključil petek še par uric
Brihta Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 KOK SE PA DANS TA CAJT VLECE :wacko: Kurc grem kr na pir (beri kofe) na lublanco :)
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 mater je bedno če se sam sebi smiliš :rolleyes: :cry:
Brihta Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 mater je bedno če se sam sebi smiliš :rolleyes: :cry: Zakaj se pa smilis sama sebi :?
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 k me zob boli,od tega mi še v glavi razbija in buta,lačna sem pa jest ne morem,razočarana nad zobozdravstvom,spat bom šla šele po 22 k bom uzela antibjotik skratka :cry: :cry: :cry: :cry:
SiR Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 vzem en naklofen al pa dva lekadola pa bolečina zgine
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 se bašem kr z lekadoli ob 22h zaštartam z aminoksilavom :rolleyes:
Port Folio Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 na to vse pa še en whisky garant mine glavobl, zoba pa še porajtaš ne! "sam merca mora biti ta prava" lp bo že Zdej pa še kej o temi: Vsako od mojih dejanj je eno od uničevalnih. Marcel Arland
Alla Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 A so vse računovodkinje tako prekleto čudne al je samo tale naša tak "biser"? :doze: :wacko:
Fire Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Neeeeeeeeee! Sam vasa je biser :hmm: Kar biserka jireci, tako kot jaz nasi :lol1:
Vale Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 A so vse računovodkinje tako prekleto čudne al je samo tale naša tak "biser"? :doze: :wacko: To so posebne sorte zadeve, ki jih mi iz drugega planeta naumo ankol zastopli, zato se ne obremenjuj s tako smešnimi vprašanji ... .)
Port Folio Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 "Več, ko dajate drugim, več lahko obdržite zase." - Zig Ziglar KAKO JE TO MOŽNO :? :? :?
Nagaya Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) izpolnjujem današnjo normo bla bla ...bla bla bla bla bla bla bla bla bla.. bla bla bla bla bla bla bla bla bla za klobasanje o supermotu bla bla bla bla bla bla bla bla..... bla bla bla bla bla bla bla bla bla... bla bla bla za nakladanje o motoristkah bla bla bla bla bla bla...... bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla za dolgovezenje o sexi deklicah bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla na bedarije o metelkovi bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla za rezervo če sem kej pozabila in še bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla posebej za Gregsa Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Nagaya
Jure Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Pozabla si na blablablablabla o fuzbalu :)
Nagaya Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Pozabla si na blablablablabla o fuzbalu :) fuzbal me ne zanima :D
Nagaya Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 A Gweks te pa? :naughty: :wub: :wub: :wub: da
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 ne najdem polnilca za mobitel :angry2: pa prazna baterija
gizmOkak Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 kolk cajta nuca, da se popravijo in zarastejo "pice" od asvalta :blush: sm pogrnu z BMX-om :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se