Nagaya Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 :kva2: kuga pa... gremo prosto pot... B)
biker77 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 sej..ne pa kr nekej :whistle:
Vale Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 (popravljeno) sej..ne pa kr nekej :whistle: Še dobro, da ti pišeš cele romane :krneki: Popravljeno November 22, 2007. Popravil Vale
biker77 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Še dorbo, da ti pišeš cele romane :krneki: še dorbo ja :lol1:
Vale Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 sej..ne pa kr nekej :whistle: in to artikulirano po SSKJ ... :evilgrin:
biker77 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 in to artikulirano po SSKJ ... :evilgrin: a to je kaka kratica za novo stranko? .)
Port Folio Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 :krneki: ne gre brez politike . . . . je.. v. pa. ma..r :whistle:
Nagaya Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 primte se za rokce pa gremo... pa mir!
biker77 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 :krneki: ne gre brez politike . . . . je.. v. pa. ma..r :whistle: politka je kul..sm se nasmejal erjavcu na popu prejšnjič
Port Folio Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 politka je kul..sm se nasmejal Erjavcu na popu, prejšnjič misliš a.k.a pokojnemu Plutu :xx:
biker77 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 misliš a.k.a pokojnemu Plutu :xx: kdo je bil pa ta?
Nagaya Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 prosim, če me pustite na miru vsi, razen tistih v katere se osebno vtaknem in tisti, ki mate moj seal of approval. :angry:
Nagaya Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 vtičnica ali vtikač ?! oboje. sem vsestranska
maus Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 prosim, če me pustite na miru vsi, razen tistih v katere se osebno vtaknem in tisti, ki mate moj seal of approval. :angry: jaz bi isto prosil :closedeyes: :headbang: ne leti nate nagaya
Matori Hanzo Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Alergija na mačjo dlako? :)
Lobo Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 prosim, če me pustite na miru vsi, razen tistih v katere se osebno vtaknem in tisti, ki mate moj seal of approval. :angry: Pa misliš, da tebi pa vsi dovolijo, da se v njih vtikaš? Kaj pa če drugim tudi ne paše, da se ti vanje vtikaš? Vsaj po postih nekaterih sodeč, jim ne paše. Ti si nekam razvajeno dete. Vse bi moralo biti po tvoje. In svoje žrtve bi si sama iskala. Saj imaš prav. Nihče ni rad žrtev. Če smatraš ta post vtikanje vate, povej.
Nagaya Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 (popravljeno) Pa misliš, da tebi pa vsi dovolijo, da se v njih vtikaš? Kaj pa če drugim tudi ne paše, da se ti vanje vtikaš? Vsaj po postih nekaterih sodeč, jim ne paše. Ti si nekam razvajeno dete. Vse bi moralo biti po tvoje. In svoje žrtve bi si sama iskala. Saj imaš prav. Nihče ni rad žrtev.Če smatraš ta post vtikanje vate, povej. srce mi krvavi...res.. :fredy: spploh zato ker bi res moralo biti vse po moje, pa vraga ni..čeprav imam vedno prav. Popravljeno December 4, 2007. Popravil Nagaya
Matori Hanzo Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 srce mi krvavi...res.. :fredy: Zakaj si ga pa briješ? Naj bo pač lepo kosmato, kot ti ga je Mati Narava podelila B)
Lobo Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 srce mi krvavi...res.. :fredy: spploh zato ker bi res moralo biti vse po moje, pa vraga ni..čeprav imam vedno prav. Vem, da imaš prav. Se je pa včasih bolje ugrizniti v jezik in komu pustiti tudi njegov neprav. Sploh, če sam zaradi tega nimaš nobene škode. Tudi moje. Direkt v žile. :winkiss:
Nagaya Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Zakaj si ga pa briješ? Naj bo pač lepo kosmato, kot ti ga je Mati Narava podelila B) puščam rast od tega trenutka dalje :)
Nagaya Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 http://log.rucigaj.com/?p=625 ja pa ja de.... :rolleyes:
KeC Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Norija na kubik, adijo pamet. :headbang: Še dobro, da mam od včeraj dovolj dobre volje, da se bo kot kaže dalo današnji dan preživet. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se