Ciko Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 Sej to je ravno problem, tu pri nas v mariboru nimajo ker so nekaj pri dobavi zašuštrali pa sploh ne vejo kdaj bojo dobili, lahko se zgodi da komaj nasledni mesec :(
Zok Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 PE Ljubljana: 01/ 5883 466 posiljajo tudi na dom (hitra posta) - tu sm prek maila narocil bat, dobil sem ga ze naslednji dan. .)
Ciko Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 super, hvala bom jutri poklical (sej majo malossi tud ne ?) :D
M|t3k Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 http://www.avto-triglav.si/aprilia/ Vse se na netu najde :P :D
Ciko Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 točno ja, lool :D :lol1: kak sem nor :unsure: :lol1:
bassko Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 jst sm pa neki prebrau o tem red sponge-u! vprasu bi sam (k nism use prebrov) cedam jst not red sponge a morm tut dizo zamenat pa se ce se to splaca dat na 50 ccm motor!? :? :? :? :? :?
_jezus_ Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 ej blo je 100000x napisan da dize ni treba menat zaboga.
bassko Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 sej sm reku da nism vse prebrou sam slisu sm o tem!
denZ Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 (popravljeno) moj novi :) e14 25° Popravljeno Oktober 3, 2004. Popravil den2
atx-man Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Pa zakaj kaj vidite v teh filtrih no je bolsi zvok pa malo bolj potegne ampak kaj pa slabe strani (masi,pol je trba vse stimat na novo fergi...)se ne spoznam newem kak ampak wem da ko dobim skuter niti priblizno filtra ce bom bom vzel ven blokade ali pa mejal celoten avspuh dalje boo pa se vidli O:-) O:-) ;) :rolleyes: I LOVE GILERA DNA :wub: :love1:
aerox Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Pa zakaj kaj vidite v teh filtrih no je bolsi zvok pa malo bolj potegne ampak kaj pa slabe strani (masi,pol je trba vse stimat na novo fergi...)se ne spoznam newem kak ampak wem da ko dobim skuter niti priblizno filtra ce bom bom vzel ven blokade ali pa mejal celoten avspuh dalje boo pa se vidli O:-) O:-) ;) :rolleyes: I LOVE GILERA DNA :wub: :love1: ← Če maš npr 19 fergazer ali pa še večjiga, ti navadni filter nič ne pomaga, ker vleče premalo zraka, imaš pa možnost da tega malo preurediš al pa enostavneje kupiš športniga :)
SiMoN` Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Jaz mam malossi e5 :D , atx-man kaj skutera bos kupo?? kerega? :kva2: :)
aerox Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Jaz mam malossi e5 :D , atx-man kaj skutera bos kupo?? kerega? :kva2: :) ← Kaj še ni dovolj krat povedo na dna-ja ? .)
SiMoN` Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Aja tocno :) kaj novega bos kupo al rablenega? :)
_Roba_ Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Aja tocno :) kaj novega bos kupo al rablenega? :) ← Novo se mi zdi
atx-man Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 newem se odvisno kak bom v soli pa kok bom tudi sam prispeval.. O:-) O:-) pa newem niti ce bi novega kupoval bom rjetno kr rablenga vzel nov je malo predrag..no sej ni nic se sigurno sigurno je to da bo DNA :OK: :OK: :OK: ce bo pa nova al pa rablena pa se ne wemo bomo pa v kratkem! Lp! :) :)
SiMoN` Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Aha, pol pa zrihtaj tako robi pa bo to to :D :)
atx-man Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Bom ves da samo ne tako robi kr bo pol robi :angry: :angry: :angry:
_OKI_ Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Bom ves da samo ne tako robi kr bo pol robi :angry: :angry: :angry: ← :blink: milo mater si ličn :blink:
_Roba_ Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 (popravljeno) Bom ves da samo ne tako robi kr bo pol robi :angry: :angry: :angry: ← Prvo tolko $$ da si lahko kupis tri dnaje potem pa bom :angry: Popravljeno Oktober 6, 2004. Popravil _Roba_
Kremšnitar Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Js bi pa rabu en sporten filter, ki je cimmanj porozen..da spusti cez malo zraka, da ne bi blo treba dat veliko vecje dize..zdej mam na 17.5 fergiju z 65 dizo okol 5 litrov porabe in mi je ze to prevec... V bistvu se mi gre za to, da se znebim orjaskega airboxa in da se skut malo bolj dere... Kater sp. filter bi ustrezu mojim "zahtevam"? Prosim za nasvete ipd :004
Ciko Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 glej, sej lahko ti nastavljaš kolko zraka boš dobil skozi filter, jaz bi ti priporočal E5, potem lahko med tisto piramido kjer je goba pa ogrodje pa tistio plastiko ko se pritrdi na fergazer daš alu ploščico, v katero narediš tolko lukenj da dobi ravno prav zraka in je problem rešen, če neveš kak mislim bom v slikaru probal pokazat :P :D
Kremšnitar Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Daj narisi :) a kdo slucajn ve, kater model filtra je tole in ce ustreza tismu kar js hocm? :
Ciko Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 to ti bo ziher preveč lufta, to je nekaj podobnega ko malossi E14
Ciko Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 evo nekaj sem skracal skupaj upam da ti bo jasno kak je mišljeno :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se