Noise Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Jaz predlagam NITRO (NOS), PLAYSTATION2 in LCD displej, kot ima to Hondin Zoomer.... check it out... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2292
speedfight2 Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 js mam led diode uspredi tm k so kao luči sam ni žarnic :lol1: pa pol elektriko na klučavnco speleš
crom Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Kva pa če jest predelujem plastike s steklenimi vlakni(fiberglass), a jih lahko nanašam na stiropor, al ga bo požrlo. k bencin ga požre in še kar burno. aja pa ko to pol poštriham, a bi mogu še pokitat al sam šprickit gor pa barva? :D
speedfight2 Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 men se zdi da sam purpena ne razžre se mi zdi...
brzi Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 res se dobi velik tuning delov zanj, če ne celo največ...ampak sama oblika mi ni všeč, men je nekoliko premajhen...govorim o aeroxu... kir je pa pol zatebe,aprilia sr 50 ,al sym????????????? men se zdi aerox najači
Red Arrow Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 men se zdi, da je aerox res najboljši motor glede stylinga, tut za tuning ni slab ampak kokr jst vem so za tuning vseeno boljše gilere... ni konkurence tukaj
Mark_X Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 piaggio ali yamaha?? Kaj prawte na YAMAHA NRG? [attachmentid=67228] [attachmentid=67230]
Red Arrow Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 ni švoh, človk ma preveč časa in denarja... :)
crom Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Carsko. pa sm po salonu že razmišlal d bi prodal skutiče pa šel na 125. ne ne. živel tuning. Kva pol a če delam z fiberglasom lahk nanašamn sam na propen?
k0ci Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Carsko. pa sm po salonu že razmišlal d bi prodal skutiče pa šel na 125. ne ne. živel tuning. Kva pol a če delam z fiberglasom lahk nanašamn sam na propen? ko boš enkrat dobil v roke odprto 125-ko z 35KM si boš kmalu premislil, vrjemi :grim tudi sam sem bil istega mišljenja kot ti, pa sem si premislil po prvi furi :OK:
Red Arrow Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 ko boš enkrat dobil v roke odprto 125-ko z 35KM si boš kmalu premislil, vrjemi :grim tudi sam sem bil istega mišljenja kot ti, pa sem si premislil po prvi furi :OK: no, ko bom jst dubu u roke rs 250, si bom defenitivno premislu :D :OK:
blindek Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 ko dobiš v roke 1100 si premisliš hitro...ne pa 125... pri 125 je problem da nemoreš prodat...oz zelo težko drugače pa oni nrg...to se da vse zrihtat samo voljo moraš met in vse sam naredit
Red Arrow Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 drugače pa oni nrg...to se da vse zrihtat samo voljo moraš met in vse sam naredit ja, dnar pa nbo padu kr z neba :D
k0ci Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 ko dobiš v roke 1100 si premisliš hitro...ne pa 125... pri 125 je problem da nemoreš prodat...oz zelo težko drugače pa oni nrg...to se da vse zrihtat samo voljo moraš met in vse sam naredit to se pa motiš :grrr če dam dns svoj motor na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) ga prodam v enem tednu 100%
Red Arrow Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 tle ni blo govora o prodaji... :P
Red Arrow Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 No, jst sm se odloču, da bom letos mojga konjička prefarbu na mat črno z orandžnimi feltnami in nekaj detajli... pa bi sam prašu, če je treba nujno lak iz original barve na plastiki dol pobrusit (vodobrusni papir)? In če nj 2-krat al kolkrat ste vi, ki ste farbali, pofarbali... 1-krat, 2-krat al več? :) Pa kolk dolg se kj farba suši? Nekje sm zasledil, da ene 24 ur? A je res? Pa tisti, ki ste že farbali, a ste potem v prometni dal spremenit barvo al ne? :devil: :OK:
FlamE#7 Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 ko boš enkrat dobil v roke odprto 125-ko z 35KM si boš kmalu premislil, vrjemi :grim tudi sam sem bil istega mišljenja kot ti, pa sem si premislil po prvi furi :OK: nono mislim da z 35km krepko pretiravaš... odprta mito max 32km... in ne, negre 200...
moonlord Objavljeno Maj 24, 2006 Opozori Objavljeno Maj 24, 2006 No, jst sm se odloču, da bom letos mojga konjička prefarbu na mat črno z orandžnimi feltnami in nekaj detajli... pa bi sam prašu, če je treba nujno lak iz original barve na plastiki dol pobrusit (vodobrusni papir)? In če nj 2-krat al kolkrat ste vi, ki ste farbali, pofarbali... 1-krat, 2-krat al več? :) Pa kolk dolg se kj farba suši? Nekje sm zasledil, da ene 24 ur? A je res? Pa tisti, ki ste že farbali, a ste potem v prometni dal spremenit barvo al ne? :devil: :OK: Treba je fajn zasmirglat(lepo na roko ker drugac ne gre) tolko da je groba povrsina, pol se malo pihnes z finim, pa kaki spric kit gor dat pol pa lepo postrihat da se barva prime pol pa se enkrat lepo it prek da je pol lepo pa pocakat rajsi dva dni da se posusi pol pa cez kaki mesnc pa pol spolirat te pa se samo gasa
Climber116 Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Tole slikco sem si sposodil iz te teme.... Ni se mi dalo brati vseh 68 strani, tak da nevem če je že bilo omenjeno! Zanima me pa, kako priterdite te mrežce na plastiko? Jih kako privijete, zalimate? Ker js nimam nobene ideje, pa da nebom šov zdej šravfat v plastiko pa jo uniču...
k0ci Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 tekoča plastika, una pištola ko jo majo v cvetličarni za ikebane delat, ko se ohladi plastika rata trda in drži
Climber116 Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 A to je preizkušena metoda? Večkrat uporabljam to "pištolo" za plastiko..pa se mi zdi da se kr odlepi od gladkih površin......No bom probu! Kok mate pa ostali? Tud s tem?
SiMoN` Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Imam s tem narejene mrežice gor, pa drži že eno leto :) , tako da ni problemov. Če pa nebo držalo, pa tam kjer misliš zalepit malo zašmirglaš, saj je to notranja stran plastik in se ne vidi, potem bo verjetno malo bolj držalo :) . Lp
sas005 Objavljeno Julij 1, 2006 Opozori Objavljeno Julij 1, 2006 (popravljeno) zadeva zagotovo deluje. S to pistolo delam tako na skuterju kot tudi na avtu. :OK: Popravljeno Julij 1, 2006. Popravil sas005
Climber116 Objavljeno Julij 1, 2006 Opozori Objavljeno Julij 1, 2006 Sm prlimo gor s to plastoiko in super drži :OK: Hvala obema za pomoč....
Dr_gh3rg4 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 ojla lejte jst sm pa kupu Peugeot Speed fight 2 pa bi ga rad mal predelu me zanima kje se dajo neonke al pa diode kupit v okolci ms????pa kaki izpuh priporočate Leovince ZX al pa kaj drugega??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se