pero14 Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 halo bok vsi ! Jst bi vs pa uprašu kaj naj prerihtam na motorju yamaha aerox valentino rossi da bo šu mal čez 100 ki/h zdej mi gre 70 km/h mam sm blokade vn pa za obliko se dobi kje kej delu plastik da bi mu mal boljši videz... kej svetujte ajdi bok halo bok vsi ! 8. blokado daj vn pa bo šlo 110 :naughty: ker kit boš pa ziher reku: ker je bolši-> 70ccm polini ali 70ccm malossi :? jebe* vam mamicu, poznamo sport, midrace, high end kite, poleg teba da je še treba kaj druga menjat zraven ne samo kita .) (pol pa čujem: ka tebi gre z športnim rorom samo 80? To maš zjeb*no neka meni pa drugim leti prek 100 :grim mhm seveda) oprostite za izpad ampak sit sem že teh invalidov ko govorijo 70 pa 80 kit pa polini pa malossi :xx:
SiMoN` Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 @pero14 kaj je ki omenil 70, 80ccm kit? Čisto lepo je vprašal, kaj more naredit, da bo šal skuter 100km/h, ti pa imaš neke izpade. Umiri se malo. Lp
play Objavljeno Januar 5, 2007 Opozori Objavljeno Januar 5, 2007 halo bok vsi ! Jst bi vs pa uprašu kaj naj prerihtam na motorju yamaha aerox valentino rossi da bo šu mal čez 100 ki/h zdej mi gre 70 km/h mam sm blokade vn pa za obliko se dobi kje kej delu plastik da bi mu mal boljši videz... kej svetujte ajdi bok halo bok vsi ! Jst bi vs pa uprašu kaj naj prerihtam na motorju yamaha aerox valentino rossi da bo šu mal čez 100 ki/h zdej mi gre 70 km/h mam sm blokade vn pa za obliko se dobi kje kej delu plastik da bi mu mal boljši videz... kej svetujte ajdi bok fsm :D halo bok vsi ! Jst bi vs pa uprašu kaj naj prerihtam na motorju yamaha aerox valentino rossi da bo šu mal čez 100 ki/h zdej mi gre 70 km/h mam sm blokade vn pa za obliko se dobi kje kej delu plastik da bi mu mal boljši videz... kej svetujte ajdi bok Eden redkih, ki pove realno hitrost svojga skuterja :OK: 8. blokado daj vn pa bo šlo 110 :naughty: ker kit boš pa ziher reku: ker je bolši-> 70ccm polini ali 70ccm malossi :? jebe* vam mamicu, poznamo sport, midrace, high end kite, poleg teba da je še treba kaj druga menjat zraven ne samo kita .) (pol pa čujem: ka tebi gre z športnim rorom samo 80? To maš zjeb*no neka meni pa drugim leti prek 100 :grim mhm seveda) oprostite za izpad ampak sit sem že teh invalidov ko govorijo 70 pa 80 kit pa polini pa malossi :xx: Ti si pa očitno temo zgrešu :blink:
StArII Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 8. blokado daj vn pa bo šlo 110 :naughty: ker kit boš pa ziher reku: ker je bolši-> 70ccm polini ali 70ccm malossi :? jebe* vam mamicu, poznamo sport, midrace, high end kite, poleg teba da je še treba kaj druga menjat zraven ne samo kita .) (pol pa čujem: ka tebi gre z športnim rorom samo 80? To maš zjeb*no neka meni pa drugim leti prek 100 :grim mhm seveda) oprostite za izpad ampak sit sem že teh invalidov ko govorijo 70 pa 80 kit pa polini pa malossi :xx: u mater, pazi ti tunning profesionalca..umiri se clovek, kr dvomim da znas sploh gred menjat
50ccm Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 pobje... :blink: mene zanima kje bi dubu tisto irokeza za na calado pa kasna je cena :?
pinktomos Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 kej bi deli s tisto rečjo en poznanec si jo je sam doma nrdu čene pa moreš kupit novo čelado samo tiste z irokezo so drage
k0ci Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 pa si ti siguren da znaš pisat :? :headbang: daj piši prosim tako da te bomo vsi lahko razumeli
pinktomos Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 ja sori sm primorc hehe :OK: :OK:
NejcZ Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Ja in.. v šoli vas pravtako učijo slovenskega jezika.. pravilnega :doze: Vsaj malo se potrudi pa bo :whistle:
pinktomos Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 ja sej vem pa nas na žalost ne učijo tipkat hehe
replica Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 kje bi se dobilo styling dele za yamaho dt50 ? kot je npr. sprednja maska, luci, zic, blatnik, stevc .....
-baSe- Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Ksno idejo za styling tanovih aprili sr 50 r?????
slovenc46 Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 spegle dol, zadn blatnik dol, airbox nek manjsi al pa sportn filter ko orginal zgleda res prevelik,zadna luc iz led diod pa bo ze kr nekak zgledal ;)
NejcZ Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Špegle kr mej, mogoče kake manjše kupi.. Brez njih je krneki heh. Še na kolesu se vedno hočem v špegla gledat kdo je zadi :OK: Dostikrat pridejo prav :rolleyes:
slovenc46 Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 res je sam ce si hitrejsi od vseh jih ni treba met :P jst jih vglanem niam kr sm se navadu brez njih pac mal glavo bol suces :OK:
smokey Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Zdravo! sem nov na forumu in me samo zanima kje bi lahko dobil stranski nosil za tablico?? Tako da bi lahko dal blatnik stran in bi lahko dal tablico na stran. Tako ce kdo ve kje bi se lahko to dobilo?????
replica Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 res je sam ce si hitrejsi od vseh jih ni treba met :P jst jih vglanem niam kr sm se navadu brez njih pac mal glavo bol suces :OK: ni glih res, od mojih 10-ih motorjev niti na enem nimam speglu, pa se cist usakic predn zacnem pospesevat, prehitevat, ustavlat obrnem, da vidm ce so polcaji za mano :) meni osebno se zdijo najbolj koristni spegli, k jih montiras namesto bullet end-ov rock ko pades, si jih pa stoposto zlamu :P
pinktomos Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 meni pa so ogledalca zelo pomembna sorej več gledam v njih kot pa na cesto
Climber116 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Zato sm se skor, oz. niti ne tolk skor zaletu, ko sm v ogledala gledu, spredi je pa počakal vse skup :headbang:
50ccm Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 bok....jaz bi rad imel barvne zarnice... tam na runnerju ta nov model ce kdo ve ko so spredaj dve manse....tam bi imel jaz barvne pa me zanima ce bi kdo vedu kje se dobijo....slislu sm pa tut da majo taksne cpke(barvne) za na zarnico da potem oddaja barvno svetlobo...hvala za odgovore
pinktomos Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 barvne žarnice se bi dalo dobit v vsaki trgovini z rezervnimi deli(avti) čene barvne čepe bi se dalo dobit v conradu in tam sem celo videl barvo za žarnice do 80w :naughty:
_Misko_ Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Zdravo a mi lahko da kšn kako idejo za styling štirke..pa na kakšno barvo naj jo poštriham?
50ccm Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 bok mene zanima kdo bi meu ksne nalepka....stevilko najbols recimo ene 3 cm dougo piste na pm da nebomo smetil....pa bi se poslalo po posti
-baSe- Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 u tc motoshopu dubis 46 nalepko drgac pa na scooter attack poglej tam majo veliko izbiro nalepk
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se