Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pomoje je mislu kakšnt tak disk take oblike k je ta :wub:

Kolk pa tale disk pride u dnarju ?

Objavljeno
pomoje je mislu kakšnt tak disk take oblike k je ta :wub:

Točn to sm mel v mislih. Mel zgleda ful hudo :OK: Da pa bi sam neki rezu, to ne gre.

Objavljeno
premzu?? :P

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Kolk pa tale disk pride u dnarju ?

kva pa vem :? skor zihr preveč <_<

kje pa sploh loh kakšne bolše diske(over size,pa take k je na sliki= dobiš v slo :?

post-18-1072805971.jpg

Objavljeno
kje pa sploh loh kakšne bolše diske(over size,pa take k je na sliki= dobiš v slo :?

Em....mogoce se da kaj dobit ne :)

Objavljeno
a kdo kj ve kolk pride če das avtoličarju strihat,al pa peskanje felten,pa kromiranje,pa air brushi.Če kdo ve približne cene naj mi pove!!! :blink: :? :wacko:

Ja, tu pri nas nekje pri dvorani tabor kromirajo na interšpar varjanto :) Jas računam, da bi dal felne kromat :)

Objavljeno

da se dobit oversize. samo nastane takoj problem ker mors distancnik vmes dat. najbolsa varjanta po moje je dobr disk z enakim premerom kot original, pa ene dobre zavorne celjuste (od runner 125 pomoje pase na 50) pa dobre ploscice, pa ma da trga :D

Objavljeno

kaj mogoč ve kdo kje se da dobit one svetleče ventilčke, k majo notr diodo.....k zgleda ful dobr, ob večjih hitrostih kot da bi mel celo felno prebarvano :D pa kolk stanejo?

Objavljeno

na runner 50 ne pase celjust od 125/180 ker ma razlicn razmak za srufe lahk pa zamenjas komplet spodnji del tja k pride celjust vpeta pol mas pa lohk gor ja

Objavljeno
kaj mogoč ve kdo kje se da dobit one svetleče ventilčke, k majo notr diodo.....k zgleda ful dobr, ob večjih hitrostih kot da bi mel celo felno prebarvano :D pa kolk stanejo?

okol 1000-2000sit sam je na gumb baterije :BUA: vklopjo se pa zarad centrifugalne sile :)

majo jih pa v medi a svetu al pa v kakšnem intersparu kjer majo tist oddelk za avte :)

Objavljeno

to more dobr bit :OK:

"sam je na gumb baterije " -->kako to misles????

Objavljeno
okol 1000-2000sit sam je na gumb baterije :BUA: vklopjo se pa zarad centrifugalne sile :)

majo jih pa v medi a svetu al pa v kakšnem intersparu kjer majo tist oddelk za avte :)

V media svetu nej bi mel, sam nimajo-preverjeno. Zrihtu bi jih lahko MS-ovc Max, pršli pa bi okol 4500. Več o tem pa si lahko preberete tu :)

Objavljeno

gumb baterije so take k so v urak pa kalkulatorjih :)

okrogle pa ploščate

Objavljeno

a kdo ve kje se da dobit prozarno plastiko za žmigovce :notworthy: na aeroxu :?

post-18-1072870003.jpg

Objavljeno
a kdo ve kje se da dobit prozarno plastiko za žmigovce :notworthy: na aeroxu :?

Se da dobit ja :) PM...

Objavljeno

jes bi na aeroxu une taprve zmigovce raj menov k so mi tko grdi da ... sam pomoje niso posebej ... so u plastiki al kaj? pomoje...

Objavljeno
jes bi na aeroxu une taprve zmigovce raj menov k so mi tko grdi da ... sam pomoje niso posebej ... so u plastiki al kaj? pomoje...

a mislš tko da bi jih odmontiru iz belance pa spodi dal tm k majo ostali skutrji žmigovc :?

ja v plastiki k je okol belance zgori so not vliti :xx:

sj men to tud ni blo všeč :BUA: sam zdej sm se pa navadu pa mi je kr cool :)

sam enim je pa glih to všeč :blink:

Objavljeno

men je pa tko k je na runerju al pa stalkerju al pa sr bol lepo :hmm:

Objavljeno
a mislš tko da bi jih odmontiru iz belance pa spodi dal tm k majo ostali skutrji žmigovc :?

ja v plastiki k je okol belance zgori so not vliti :xx:

sj men to tud ni blo všeč :BUA: sam zdej sm se pa navadu pa mi je kr cool :)

sam enim je pa glih to všeč :blink:

ja ... tm spodej ... al pa da bi bli saj mansi ...

Ja sej pol k se navads je gutov ql.

Objavljeno

ja sj zdej mi je prov hudo :)

pa še dobra stran tega je da jih teži razbiješ :D

Objavljeno

to bi mel ti ha? :D :naughty: :naughty:

btw na scooterkit.com naroči :)

post-18-1072894280.jpg

Objavljeno

aerox ka maš to ene ročke ke si jih naroču

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!