Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baby osvežilni robčki brez vseh dodatkov so zakon... predvsem na poti.

Posted

Zdravo,

Imamo čelado belo sive barve znamke Airoh. S čelado sem zadovoljen razen s čiščenjem. Čelada nima laka in se vse gor pozna (mat barva). Kakšni nasveti kako naj sčistim recimo žuželke? Enkrat sem čelado prijel z umazanimi rokami in je gor poznat malo šmera, čeprav sem drgnil. :)

S čim bi bilo dobro čistit čelado? mogoče bi se splačalo čelado prelakirat s prozornim lakom? Je gdo mogoče že počel kaj takega?

lp,

Čelado nnajprej spoliraj, očisti z kakim manj agresivnim razredčilom (nesme biti na nitro bazi) zaščiti robove(gumo) z lelpilnim trakom in prešpricaj z akril prozornim lakom in pazi,da ti ne pocuri.Špricaj z razdalje vsaj 30 cm odzunaj na soncu nanos naj bo tanek in to ponovi po10-tih min.pošpricaj vsaj 3X.

Posted

Na čelado namesti mokro kuhinjsko krpo in pusti stati vse skupaj 10min,potem pa obriši.Zadeva dela 100%

:OK: jest nardim isto, takoj k pridem s fure dam na celado mokr casopisni papir, pocakas par minut, pa gre vse dol, simpl 100 na uro :grim

• 9 months later...
Posted (edited)

Kako se čisti pinlock? Ga je treba odstranit pri čiščenju?

Edited by XJRMarko
Posted

Jaz sem ga dal dol pa kr nežno obrisu z krpico za čiščenje vizirja/očal, je pa zelo občutljiva zadevca tak da morš ahtat ker se lohk takoj nardi kaka praskica

Posted

Odstraniti, oprati z mlačno vodo in namestiti na drugo stran, kot je bil predhodno. Tako delam jaz (Nolan)

Posted

Vmes naj se se posusi ;)

Posted

...........ali S100 cistilo/spray za notranji del celade.

Posted

Za video navodila o negi vložka proti megljenju vizirja (Pinlock) klikni tukaj.

Lp, Boris Kompare B)

• Like 1
Posted

Jaz dam mulcu čelado na glavo in ga pošljem pod tuš :smoke: . Preverjeno, dela...

post-2898-0-74472800-1369426024_thumb.jpg

• Like 1
  • 9 years later...
Posted

Podkapa, vsake toliko pa oprati in posušit

Posted

Knedl, pa kje si ti bil, da po toliko letih komentiraš razne objave? V zaporu?🤣🤣

• Haha 6