Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

PILY

Priporočene objave

Ni mus. Ravno danes doživel šok da mi dobro založena moto trgovina v Trstu ni uspela obleči. Poskusil vse živo dainese, spyke, clover, mtech in ixon. (drugih blagovnih znamk nimajo). Prkatično vse številke 56 so bile čudne zgoraj in prevelike spodaj. Zlasti spyke 56 dvodelni je imel klavstrofobični zgornji del in spodnji za tiste ki imajo diferencial od tatre. Zanimivo da bi glede moje višine moral gledati št 58 a v vseh lahko organiziram plesne vaje z ženo noter!

Edina zanimiva zadeva je bil enodelni spyke velikost 54 :eek: katerega je bilo sicer umetnost obleči sam in sem v njemu začuda lahko tudi nekako stal brez da sem si zdrobil dragulje. Če računam da se usnje in šivi udajo za pol številke bi bil po nekaj nošenjih praktično druga koža a rahlo stiskanje premoženja ni bilo prepričljivo. Z želvo vred je bil v položaju za vožnjo presenetljivo prijeten kljub nezanemarljivi tesnosti. Sumim, da ko bi se vdal bi bil prefekten pod pogojem da ne pojem prevelik sendvič na poti. Kaj pa vem, glede na probano bi moral biti perfekten če bi hotel takega za na pisto. Iskal pa sem dvodelnega. Nisem prepričan glede par stvari: ni dvodelni in se ustavit kje na kafeju ali malci bo jebus maximus. Ne smem se zrediti za več kot kg, je 95% v beli barvi in druge nimajo, je zelo perforiran kar načeloma je super a bo verjetno hudič pri 18 in manj? cena 550€ model blaster.

tak le da bel kjer je ta rdeč.

3bUU3.jpg

Škoda, želel sem črnega dvodelnega spyke blasterja za katerga sem imel noro ponudbo v št 56 katerga je kupil nekdo z 187cm in 88kg pa mu je bil pretesen meni pa z 190/92 preohlapen... ma zastopi zdaj folk ali pa je bil tip grajen čisto krneki čene pa sem jaz tak.

Dodatno redit se ne mislim ker je cilj kvečjemu obraten. Če zgubim še kak kg pa lahko direkt pozabim na nekaj iz štacune. :D

Edino kar sem se naučil je da št 56 ni zame vsaj za spodnji del ne pri nobenem proizvajalcu. :/

Že planiram obisk (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) v sistiani (šešljan) katerga mi je trgovec namignil naj obiščem. Morda imajo rev'it ki bo mel sicer zlatarsko ceno je pa res da je iz države vikingov torej upanje ostaja. Če še tle ne bo nič bom verjetno spyka odnesel pa nekaj let klel barvo. pri 550 niti ni poceni štos a trgovec se je potrudil in če ni cena prehuda raje podprem trgovca kot prišparam kosilo ali dve zunaj.

Sovražim nakupovanje cot a iskanje kombinezona je pa resnično šport ki bi še babe spravil v obup kljub genetski predispoziciji za tovrstne podvige.

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam 192cm, cca 90k(prej kaksno manj) pa mi je revit ulit.

Mah kaksen alpinestars, dainese, spyke...

Probal sem vsaj 10 modelov(enodelci/dvodelci) in nakonc je bil revit kot ulit.

Cena pa tudi ni bila hudo visja kot ta spyke ki ga ti gledas ;).

Imam pa dvodelca - crnega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam 192cm, cca 90k(prej kaksno manj) pa mi je revit ulit.

Mah kaksen alpinestars, dainese, spyke...

Probal sem vsaj 10 modelov(enodelci/dvodelci) in nakonc je bil revit kot ulit.

Cena pa tudi ni bila hudo visja kot ta spyke ki ga ti gledas ;).

Imam pa dvodelca - crnega.

Odlična info! Sem vedel da bi moral prvo gledat vikinge... Zdaj pa še povej model kominezona št (sklepam 54) in tvoje mere če se ti ljubi (B, C, D in idealno še A):

tuta.jpg

Pa še fit povej kakšen je, sio prvič komaj dihal in je sedaj odlitek telesa ali je še placa za 2 pira?

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No...danes sem v Ostravi poskusil spet 4sr in Psihubik... 4sr je čist mimo vseeno kaj oblečem. Edino ena jakna 56 je bla ok.

Psihubik je pa bil pa dvodelni v velikosti 56 vredu na motorju. Ko sem stal in bil skupaj zapet, me je pa malo v rame tiščal. Sicer pa sem načeloma samo na motorju skupaj zapet, tak da niti toliko ne moti. Je pa prodajalec rekel, da naj bi bili vsi njihovi konfekcijski dvodelci enako krojeni. Med enodelnim pa dvodelnim pa zna biti malo razlik. Se bom pa verjetno na poti nazaj domov v Tlumačevu ustavil in probal še kak drug model za vsak slučaj. Potem pa bom počakal na zimo, če bojo kake akcije. Sem tudi bol outlet tip :)

Popravljeno . Popravil MilanAndonovski
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Menda je ena moto trgovina v novem trgovskem centru zraven Ikee, v Vilešu.

To misliš ikea proti gorici ? Tam je trgovina od foxa več al manj za motocross je notri.vsaj ko sem jaz bil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ikea je tam samo ena. Greš po avtocesti proti Benetkam, izhod Villese. Kot da bi šel za Palmanovo.

Ta trgovski center je nov, morda eno leto, kaj več.

Kako pa se vrtijo cene različnih znamk dvodelnih kombinezonov?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ikea je tam samo ena. Greš po avtocesti proti Benetkam, izhod Villese. Kot da bi šel za Palmanovo.

Ta trgovski center je nov, morda eno leto, kaj več.

Kako pa se vrtijo cene različnih znamk dvodelnih kombinezonov?

To je to.

Ko sem bil je bila trgovina od axo in imajo samo axo znamko notri.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker me mali oglasi zajebavajo,bom objavil kar tukaj, pa naj moderatorji premaknejo.

Zaradi zaključka (upam da začasno) moto kariere, prodamo komplet žensko motoristično opremo, katera je bila rabljena samo eno sezono. Čelada Nolan N61( XXS), škornji AS SMX plus (št. 39), rokavice AS (št.S) in kombinezon AS (št.42). Za žensko visoko cca 160 cm, težko cca 50-60 kg.

snapchat2453354091712928.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker me mali oglasi zajebavajo,bom objavil kar tukaj, pa naj moderatorji premaknejo.

Zaradi zaključka (upam da začasno) moto kariere, prodamo komplet žensko motoristično opremo, katera je bila rabljena samo eno sezono. Čelada Nolan N61( XXS), škornji AS SMX plus (št. 39), rokavice AS (št.S) in kombinezon AS (št.42). Za žensko visoko cca 160 cm, težko cca 50-60 kg.

snapchat2453354091712928.jpg

Pozabil napisati ceno 300€.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Škoda za barvo... moji bi utegnilo pasati glede mer a barva je no go. Še jaz nebi mel rdečega kombinezona tako da ne morem rečt: Ah ženske... priznam pa, da je prav lep neglede na bravo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje pri nas furajo alpinestars kombinezone pa da imajo kaj v trgovini ne samo kao po naročilu? Pa da ni drugi konec kokoške (MB,MS itd)? PRimorski konec nič, našel sem LABA center v LJ še kje morda?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor sem jaz pregledal je LABA najbolje zalozena, pa tudi prijazni so in jih lahko priporocam. Mislim pa da na primorskem koncu imajo v motoportu v Tolminu AS robo, nevem pa koliko, na internetu sem gledal..

Popravljeno . Popravil HiM
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar se ženskih tiče, imajo v Charliju v Trstu dosti lepše kombinacije Dainese jakne in hlače posebej.

Sicer pride nekaj draźje, ampak je večja izbira in lepši modeli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar se ženskih tiče, imajo v Charliju v Trstu dosti lepše kombinacije Dainese jakne in hlače posebej.

Sicer pride nekaj draźje, ampak je večja izbira in lepši modeli.

Lepo že, drago tudi bi pa mel nekal bolj konkretnega pa za manj denarja. Fit je drugačen zadrge tudi in velikokrat tudi samo usnje. Čeprav mi ni niti malo vseeno je estetski faktor v igri šele po kvaliteti in udobju.

Bil tam in našel kot ulito jakno dainese za ženo... a za 400€ s popustom vred ni za moj žep. Še posebej ker jo bo oblekla 3x na leto...

2533697s14.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi tolko časa porabil na šihtu za nadure kot ga porabiš tukej za jamranje bi mel že pršparano za kombinezon 'po meri'.

Mal heca ne škodi, kejnede .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To jakno sem tudi jaz gledala in je res zelo lepa. V kombinaciji s črnimi hlačami, s popustom, bi prišlo nekje okrog 650. Dvodelni kombinezon (imajo samo dva ženska modela), pa okrog 550.

Glede na to, da sem letos prevozila 10000 km, bi bila moja jakna malo bolj izkoriščena.

Pa še jo lahko nosim na druge hlače, če želim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!