Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

Priporočene objave

Objavljeno

Zdravo

A ta telefonska številka od Vide iz Lukovice/prej Vransko še velja ?   031 644 922

Moram malo kombinezon predelat ...

Objavljeno
Ob ‎5‎. ‎12‎. ‎2016 at 13:19, motoguzi pravi:

Kako je pa kaj velikosti? Tile kombinezoni so že malo ven iz prodaje pa me zanima kako so kaj kroji - velikosti (sem visok cca 183, 93 kg) ker se ga da dobit za 400 € novega na spletu če malo poiščes pa iščem info?

Z held race  in spyke blaster ni nobenega, ki bi imel izkušnje? held naj bi bil zelo dober predvsem zaradi zaščite?

Jaz imam dvodelnega, tko da je malo bolj prilagodljiv ... pa tudi dražji ko sem ga kupoval... jaz sem enako veliko kot ti pa 5 kg težji, pa mi je 56 prav. najbolj tesen mi je na stegnu (mam močna :) ) in na ramenih, pri trebuhu imam še nekaj viška :) 

kar se tiče zaščite ima vse zaščite razen želve, katero pa lahko dokupiš  in vstaviš v notranji žep namenjen temu, ali pa uporabljaš tisto "zunanjo" 

jaz ga priporočam :)

Objavljeno
pred 44 minutami, Marre13 pravi:

Jaz imam dvodelnega, tko da je malo bolj prilagodljiv ... pa tudi dražji ko sem ga kupoval... jaz sem enako veliko kot ti pa 5 kg težji, pa mi je 56 prav. najbolj tesen mi je na stegnu (mam močna :) ) in na ramenih, pri trebuhu imam še nekaj viška :) 

kar se tiče zaščite ima vse zaščite razen želve, katero pa lahko dokupiš  in vstaviš v notranji žep namenjen temu, ali pa uporabljaš tisto "zunanjo" 

jaz ga priporočam :)

Glede na to, da ga ne moreš najt v tc, kmc in bs bo verjetno treba zaupati specifikaciji. Glede nato, da se moja kilaža giblje okoli 90 kg in upam da bo šla še mal dol bi bla 54 ravno prav. V dolžini verjetno ni velikih razlik...slučajno veš če obstajajo kakšne podaljšane verzije kot pri npr Heldu al pa kje v slo bi ga prodajal? 

Objavljeno

ravno to ti pravim, težko je rečt imam 183/90, a mi bo prav - ker si lahko pri 90 kg zelo ohlapen z lahkimi kostmi in velikim trebuhom, pa te bo ravno v trebuhu žulilo, lahko pa si nabildan ko žvau pa ti bo v trebuhu prevelik te bo pa čez hrbet vezalo :) 

jaz ga tudi nisem dobil nikjer v sloveniji, da bi ga prej probal - naročil direktno v nemčiji. Imajo na svoji spletni strani zelo lepo napisane vse mere (obseg stegna, obseg pasu, obseg prsi, obseg ramen,...)

kar se tiče dolžine ti pa ne bo težav, ker škornji in rokavice veliko "pokompenzirajo". Podaljšanih verzij nisem najdu (je ta dovolj "dolg")

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
Ob 15. 4. 2014 at 21:24, Spider™ pravi:

Evo, zahvaljujoč sharpninji, podarjamo kombinezon naprej. Ona ga je podarila nam, tako da ga podarjam če ga kdo rabi. Punca ni vedela če se bi vozila ali ne, pa je ene parkrat imela tega,sedaj si je pa nabavila svojega.

IMG_20140323_083915.jpg

bump

aja punca ima 160cm ter 55kg...

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

A lahko kdo svetuje približno kakšne številke kombinezonov naj gledam, ker nameravam kupit rabljeno, da vsaj približnost vem, oz če je kdo podobne postave da iz prve roke pove. Sej nameravam tudi v trgovino malo na probo, ampak vseeno dobro vedeti za orientacijo.

177cm / 78kg športna postava, širši v ramenih/hrbtu/nogah

Popravljeno . Popravil B192
Objavljeno
pred 6 urami, B192 pravi:

A lahko kdo svetuje približno kakšne številke kombinezonov naj gledam, ker nameravam kupit rabljeno, da vsaj približnost vem, oz če je kdo podobne postave da iz prve roke pove. Sej nameravam tudi v trgovino malo na probo, ampak vseeno dobro vedeti za orientacijo.

Verjetno da 52 mogoče 50. Največkrat je tako fora o tem kam ti padejo ščitniki ko imaš kombinezon gor, za primer sem 11cm večji od tvojih mer KG prbl enaki, pa mi pri 52 vse stoji lepo sicer mal bolj na testno na začetku ampak je, pri 54 pa sem imel ščitnike na kolenih že drugje kjer bi moral bit. Najboljše je pa probat ker sam sem imel različno številk med Alpinestars (52) pa Dainese.

Objavljeno

Ful odvisno od kombinezona. Boš moral kar pomerit. Mam 52 175cm, 80kg

Objavljeno
pred 7 urami, B192 pravi:

pred eno uro, Arcanewater pravi:

Verjetno da 52 mogoče 50. Največkrat je tako fora o tem kam ti padejo ščitniki ko imaš kombinezon gor, za primer sem 11cm večji od tvojih mer KG prbl enaki, pa mi pri 52 vse stoji lepo sicer mal bolj na testno na začetku ampak je, pri 54 pa sem imel ščitnike na kolenih že drugje kjer bi moral bit. Najboljše je pa probat ker sam sem imel različno številk med Alpinestars (52) pa Dainese.

Rabljena roba, ampak dobro ohranjena, nepoškodovana... je OK. Bistveno cenejša kot nova. Bodi pa pozoren kako ti ščitniki na kolenih stojijo, predvsem v sedeči poziciji, se pravi kot bi sedel na motorju. Takrat se namreč pomaknejo malo višje...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ima kdo izkušnje z macna kombinezoni? Primerjava z alpinestars in dainese? Predvsem ne zanima kvaliteta 

Na netu ne najdem pametnih primerjav...

Objavljeno
On 1/26/2017 at 0:42 AM, B192 said:

Sam imam enake mere in prodajam tole rabljeno--http://www.avto.net/ad.asp?ID=11784417

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Živijo klapa, par let sem vam dal mir, sedaj pa me zanima, kako dobro zrihtajo kombinezone pri Renova iz Domžal. Ima kdo kakšno izkušnjo, morda kakršne koli težave? Predvsem mislim na reakcije kože zaradi kemično opranega/očiščenega kombinezona. Hvala za odgovore, se vidimo in pogovorimo, ciao.

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo. Pred leti sem kombinezon nesel gor ko je delal še starejši možakar (ne vem če še dela) in je kombinezon zrihtal v nulo. moram rečt da je bil lep in mehkejši kot nov. Čez kakšno leto sem se zopet vrnil, med tem časom pa je podjetje baje prevzela hči. Čistila in barvala mi je škornje. Nekaj časa je bilo ok potem je pa barva začela odstopati tako da z izdelkom nisem bil preveč zadovoljen..To je bilo že cca 5 let nazaj. Kako je sedaj ne vem.

Popravljeno . Popravil Sorty
Objavljeno
Ob ‎15‎.‎2‎.‎2017 ob 14:07, Sorty pravi:

Zdravo. Pred leti sem kombinezon nesel gor ko je delal še starejši možakar (ne vem če še dela) in je kombinezon zrihtal v nulo. moram rečt da je bil lep in mehkejši kot nov. Čez kakšno leto sem se zopet vrnil, med tem časom pa je podjetje baje prevzela hči. Čistila in barvala mi je škornje. Nekaj časa je bilo ok potem je pa barva začela odstopati tako da z izdelkom nisem bil preveč zadovoljen..To je bilo že cca 5 let nazaj. Kako je sedaj ne vem.

Hvala Sorty.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Dvomim da bi bilo to glih za usnje prava zadeva.pa se smrdi ko drek.probaj pa javi ce bo ti vsec.lp

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Ima kdo usnjeno jakno perforirano ? Zanima me če obstaja kakšno tehnično perilo da bi bila možna uporaba tudi zdaj v tem vremenu 10°C +   ?

Objavljeno
pred 5 minutami, Kawl pravi:

Ima kdo usnjeno jakno perforirano ? Zanima me če obstaja kakšno tehnično perilo da bi bila možna uporaba tudi zdaj v tem vremenu 10°C +   ?

Seveda obstaja...sam imam recimo tri kvalitete oz debeline..ena za nad 10 je firme "Campri" v sport direkt poceni zadevica...dve majčki skupaj 20eu...Za hladnejše pa moraš malo debelejše...pri 5 stopinjah sem jz že imel eno malo softshell jakno spodaj

Objavljeno
pred 13 minutami, sesir pravi:

Seveda obstaja...sam imam recimo tri kvalitete oz debeline..ena za nad 10 je firme "Campri" v sport direkt poceni zadevica...dve majčki skupaj 20eu...Za hladnejše pa moraš malo debelejše...pri 5 stopinjah sem jz že imel eno malo softshell jakno spodaj

Odlično hvala...

Objavljeno
pred 4 minutami, Kawl pravi:

Odlično hvala...

V bistvu je to funkcisko spodnje perilo....sam imam več kompletov(dolge gate kupiš posebej....ni neke čudežne kvalitete...a za 10eu ena...ne vem no po moje odličen nakup...sam nosim tudi pozimi pod oblačili...seveda,če ni minus...odlična zadeva za tam 5+ do 15 za pod jakno in da ti ne piha po jajcih...

• 10 mesecev pozneje...
Objavljeno

caw banda, frisn motorist, kupujem dvodelno usnje komplet obleko, čelado,bil v tc-u nek probaval, prijazni prodajalci, sam  ni nek izbora (barva, modeli) Nekje sm vidu to trgovino

http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/new/index.php?main_page=index&cPath=1_5_80&sort=20a&filter_id=6&alpha_filter_id=0

kasne izkusnje, kdo nabavljal ze kle, mal dalc iz lj pa neb rad zastonj vozu..drugac pa kakrsna koli informacija/nasvet dobrodosel.

danke ;)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Znanec je želel da mu naročim ta kombinezon po ebay-u, jaz sem pogledal samo da je item location iz češke (EU) in naročil. Kasneje pa sem ugotovil da prodajalec pošilja iz Pakistana (kar sem potem prebral v opisu). Kaj lahko pričakujem, če mi prodajalec ne bo hotel preklicati naročila, kar sem mu napisal? Bom moral plačati "samo" DDV in carino, ali bo stvar šla še na uničenje??:headbang:

https://www.ebay.co.uk/itm/Honda-Repsol-Leather-Motorbike-Suit-MOTOGP-HONDA-MOTORCYCLE-SUIT/132364698432?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Objavljeno

Veliko naročujem...vedno ko si vzamem čas in vse preberem sem zadovoljen...imam pa nekaj napačnih reči tudi...zakaj že?!Aja brat se mi ni dalo in me pač šola koštala...

Objavljeno

Zadevo uspešno rešil, prodajalec je preklical naročilo :)

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Mene pa zanima, kolk je še normalno,da se kombinezon čez zimo skrči? :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!