Skoči na vsebino

Suzuki GSXR 600

Priporočene objave

Objavljeno
Še nekaj me zanima...kakšno je počutje sovoznice na gsx-r ju? Vem, da udobno ji prav gotovo ne bo :blush: , zanima me predvsem mnenje kakšne kopilotke, ki je to že izkusila... :hmm:

Moja nima problemov in pravi, da ji je zelo udobno na zadnjem sedežu najine kobilice :winkiss: je pa malce manjša (165-50kg)... le vrat jo začne boleti po nekem času, sploh če ga malce bolj priganjam, ampak se mi zdi da je to večinoma zaradi stare čelade kot kaj drugega (Sedaj ima novo tako da upam da bo letos tudi brez bolečega vratu)...

Objavljeno
Moja nima problemov in pravi, da ji je zelo udobno na zadnjem sedežu najine kobilice :winkiss: je pa malce manjša (165-50kg)... le vrat jo začne boleti po nekem času, sploh če ga malce bolj priganjam, ampak se mi zdi da je to večinoma zaradi stare čelade kot kaj drugega (Sedaj ima novo tako da upam da bo letos tudi brez bolečega vratu)...

Namest da bi ji reku če se naslon nate :lol1:

Da se pohvalim...plastika zrihtana(pošvasana)...

Objavljeno
moje izkušnje kažejo da je počutje sovoznice premo sorazmerno z njeno velikostjo: če je manjša zna celo uživat, če je velika, bo trpela ko žvau... na splošno pa te mora imet bejba, ki se vozi s tabo na SS motorčku zelo, zelo rada... ali je pa ti nimaš rad :naughty:

Se popolnoma strinjam. Danes sem nareč izkusil zadnji sedež CBR 600 RR. Še dobro, da je bilo le 10 km ker to je pa za umret. Sedež je zelo trd in čutiš vsako luknjo v trtici da o pozi nog niti ne govorim. Sem komaj stlačil noge na tace. Na suzukiju verjetno ni vožnja zadaj prav nič bolj udobna.

Sopotnicam/sopotnikom na zadnjem sedežu SS motorjev pa le :worship: :worship: :worship:

Objavljeno (popravljeno)
Se popolnoma strinjam. Danes sem nareč izkusil zadnji sedež CBR 600 RR. Še dobro, da je bilo le 10 km ker to je pa za umret. Sedež je zelo trd in čutiš vsako luknjo v trtici da o pozi nog niti ne govorim. Sem komaj stlačil noge na tace. Na suzukiju verjetno ni vožnja zadaj prav nič bolj udobna.

Sopotnicam/sopotnikom na zadnjem sedežu SS motorjev pa le :worship: :worship: :worship:

Jst sm se 1x peljal zadaj na GSX-R 600, prvič, zadnjič in nikoli več zadaj na SS :whistle:

Popravljeno . Popravil condor
Objavljeno

nekaj me zanima(nisem mel se casa pogledat v knigico)....do kolko km je potrebno(priporocljivo) "sparat" motor?....zdaj jih ma 747km....gre se pa za K7

Objavljeno
nekaj me zanima(nisem mel se casa pogledat v knigico)....do kolko km je potrebno(priporocljivo) "sparat" motor?....zdaj jih ma 747km....gre se pa za K7

1000 baje

Objavljeno (popravljeno)

Do prvega servisa (1000 km ponavadi) najbolje, potem zamenjaš olje (notri je mensezdi sedaj olje namenjeno prvim km motorja, uvajanju), filter....pol pa gas počas! .)

Popravljeno . Popravil dive
Objavljeno
Do prvega servisa (1000 km ponavadi) najbolje, potem zamenjaš olje (notri je mensezdi sedaj olje namenjeno prvim km motorja, uvajanju), filter....pol pa gas počas! .)

prvi servis je bil mislim da ze narejen....na hitro sem samo servisno gledal,....morem se enkrat podrobno vse papirje pa knigice pogledat....

Objavljeno

ve kdo kje bi se dobile kakšne nalepke za omenjen motor rabil bi orginalne. mi 2 manjkata

Objavljeno
prvi servis je bil mislim da ze narejen....na hitro sem samo servisno gledal,....morem se enkrat podrobno vse papirje pa knigice pogledat....

POjdi na servis in menjaj olje za kako dobro- Motul 5100 ali 7100 npr., če ne veš če je bil. Prvo je mineralno, in če ga boš teral ne bo dobro za mašino. Sploh ko maš zdej nov moped, se splača vsaj preverit kako olje je...

Objavljeno

če greš čist po pravilih kokr piše v knjigi morš vozt do 800km pod 8000 rpm, od 800 do 1600km pod 12000 rpm in po 1600km lohk odpiraš do konca :)

Objavljeno
če greš čist po pravilih kokr piše v knjigi morš vozt do 800km pod 8000 rpm, od 800 do 1600km pod 12000 rpm in po 1600km lohk odpiraš do konca :)

tole je vse lepo in prav... tako piše v knjigi tudi od yamahe xt660r... smo je pa drugi problem... nima obratomera :slap:

Objavljeno
POjdi na servis in menjaj olje za kako dobro- Motul 5100 ali 7100 npr., če ne veš če je bil. Prvo je mineralno, in če ga boš teral ne bo dobro za mašino. Sploh ko maš zdej nov moped, se splača vsaj preverit kako olje je...

Hola mojster Burek,

tole pa ne bo držalo - Motul 5100 je polsintetično olje, kar lahko preveriš na Motulovem home pageu

poleg tega se čudovito ujame z GigSrčki, po besedah mojega mehanika (ki mu zaupam u bistvu moj lajf, na nek način, kajne?) celo bolje kot 300V

meni se je v dosedanjih treh GigSrčkih in ~60.000 kmjih z njimi na cesti in pisti 5100 zares odlično obnesel, priporočam!

Objavljeno

Mislim, da sta se z Burekom malce napačno razumela, verjetno je mislil, da je original vgradnja mineralno olje, ki no dobro za terat v višave in zato je predlagal 5100 ali 7100 :)

Objavljeno

Hola Dex,

ups, zna bit da imaš prav...

se opravičujem za lekcijo če sem narobe razumel situacijo :blush:

Objavljeno

hvala za nasvete,bom preveril....me pa zanima,kje se splaca delat servise,ker zaradi garancije mora biti servisna potrjena

Objavljeno
Mislim, da sta se z Burekom malce napačno razumela, verjetno je mislil, da je original vgradnja mineralno olje, ki no dobro za terat v višave in zato je predlagal 5100 ali 7100 :)

Tako bo prav, ja :D

hvala za nasvete,bom preveril....me pa zanima,kje se splaca delat servise,ker zaradi garancije mora biti servisna potrjena

Samo pri Odarju ne :krneki:

Objavljeno

ve kdo za koga,ki ma viska original izpuh za K6/7? al pa kje bi dobo poceni sportniga?

Objavljeno

mene pa zanima če lahko kdo prilima slike od vseh original barvnih variant za gsxr 600 letnik 2001 2002. Kolikor vem obstaja standardna belo modra gsxr z belimi feltnami, telefonica in rumena gsxr. Koliko jih je še in če se da s slikco podpreti?

Hvala in LP

Objavljeno

odpeketaj na bikepics.com in si poglej vse

Objavljeno

pr K1 je se modro-crna z rumeno, pri K2 pa se svetlo modro-siva, sicer je edina minimalna razlika med K1 in K2 v barvi (vijugi) stranice in tiste crte na zadku..

post-7081-1204244267_thumb.jpg

post-7081-1204244286_thumb.jpg

post-7081-1204244680.jpg

post-7081-1204244690_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

zanima me če se komu prižge kakšna lučka ko je zadeva na blokadi oz. tik pred njo. na obratomerju seveda gre se pa za k7 600

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

Nastaviš jo lahko kdaj ti zasveti od 7,5k do 17 tisoč

Objavljeno

nastavi si jo na 15.500..tam nekje začne moč padati in potem je treba prestaviti..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!