Skoči na vsebino

Mošeja v Ljubljani - razlog zakaj NE !!!

Alla

Priporočene objave

Ponudba še vedno velja.... No kdo od tolerantnežev si jo je pripravljen postavit doma? Al pa vsaj odkupit sosednje zemljišče, če ga slučajno moti na njegovem lastnem vrtu? :D

Kdo govori, da nam je Đamija všeč. Mene zanjo BK.

Govorimo da imajo naši državljani islamske veroizpovedi pravico imeti verskokulturni objekt tak kot si ga oni želijo.

Ko bodo iskali dovoljenje za gradnjo bodo morali iti v upravni postopek, kjer se bo ugotavljalo ali predviden objekt ustreza lokacijski dokumetaciji.

Tako da se ne bodo zmišljevali eno nemogoče čudo.

Tudi stranke v upravnem postopku bodo lahko uveljavljale svoje pravice. Bližnji sosedje npr.Vse bo po regelcih tako kot mora bit.

Ne tle fantazirat z eno mošejo v vrtu.

A ti imaš katoliško cerkev na vrtu. Al pa vsaj eno malo kapelico v znak spoštovanja tisočletne avtohtone kulture.Tudi božje znamenje bi v ta namen prav prišlo. Če nič drugega bi te pred kugo varovalo.

:) B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Govorimo da imajo naši državljani islamske veroizpovedi pravico imeti verskokulturni objekt tak kot si ga oni želijo.

Ko bodo iskali dovoljenje za gradnjo bodo morali iti v upravni postopek, kjer se bo ugotavljalo ali predviden objekt ustreza lokacijski dokumetaciji.

Tudi stranke v upravnem postopku bodo lahko uveljavljale svoje pravice. Bližnji sosedje npr.Vse bo po regelcih tako kot mora bit.

A ti imaš katoliško cerkev na vrtu. Al pa vsaj eno malo kapelico v znak spoštovanja tisočletne avtohtone kulture.Tudi božje znamenje bi v ta namen prav prišlo. Če nič drugega bi te pred kugo varovalo.

Jaz imam zvonove dovolj blizu, da jih slisim... In me ne motijo kot vecine ljudi ne... Sicer obstaja nek zakon o onesnazevanju naravnega okolja s hrupom... In kolikor vem, Ga naprimer "tolerantnez" Marko Brecelj ni prebral... Se vec... Ta tolerantnez se je spravil na zasciteno kulturno dediscino...

Ampak moseje pa se vseeno ne bi imel v blizini ane Ran? :lol1:

Popravljeno . Popravil SF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam zvonove dovolj blizu, da jih slisim... In me ne motijo kot vecine ljudi ne... Sicer obstaja nek zakon o onesnazevanju naravnega okolja s hrupom... In kolikor vem, Ga naprimer "tolerantnez" Marko Brecelj ni prebral... Se vec... Ta tolerantnez se je spravil na zasciteno kulturno dediscino...

Popravljeno . Popravil SF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja razodetje pa tako.

Vsak normalen ne bi imel ne cerkve ne mošeje ne diskača, najbrž ne gostinskih lokalov.

Kar pa ne pomeni, da ne kdaj rad kaj spije.

Kaj mi pravzaprav hočeš povedat.

Razen tega da ti gre Đamija kakršnakoli že bo in kjerkoli že bo na kurac v vsakem pogledu.

To si že tisočkrat napisal in glede na to da je forum namenjen izmenjavi mnenj verjemi da smo prebrali in da vemo da ti gre djamija na kurac.

Ampak verjemi, da tvoje mnenje kakršnokoli že je je legitimno, šteje pa nič.

Se je ustava že dovolj jasno izrekla o tej temi.

Pojdite v postopk za revizijo ustave. Lahko da se da to naredit.

Sam ne potem istočasno rečt smo fajn in strpni v ustavi pa imet nekaj drugega zapisano ali drugače povedano kot pravi naš stari član SF :

Hoče da jebe a da mu ne uđe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ran to da bi fukal pa ga not ne mel delat e vi, ko nekaj zagovarjate doma pa tega ne bi mel...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vale mogoce sm pa jest mal omejen ko pricakujem na tocno postavljeno vprasanje tocen odgovor pol pa dobim nekaj v slogu sivanke in lokomotive?

Prav bedno se sprenevedate... Klobasajte se naprej jest bom pa sam na vsake tolk casa pripopal kaksno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glej meni je čisto vseeno a mam 100m stran mošejo ali cerkev.

A tole ni dovolj dobesedno :rolleyes: :hmm: :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi kolegi strpnezi do vsega mogocega! :) Lezenje nekam in prilagajanje ter popuscanje vodi v to, da bo (pa ne takoj, pac pa z leti!) takih (=muslimanov) vedno vec. Kar samo po sebi ni nujno slabo ... Ce jih je 100, ni problem ce jih je 150. Problem je ce jih je 100000 in delas na tem da jih bo 150000 ...

Ja, vem, grdi, zlobni ksenofob in rasist itd ...

Ampak ce je kdo pozabil kam ta multi kulti raj vodi, se lahko spomne vojne v Bosni. Muslimani, Srbi, .... rings any bell? <_<

še dobr, da si ti en sam ... če bi bilo takih 150.000 ...

hitlerjugend. :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vale mogoce sm pa jest mal omejen ko pricakujem na tocno postavljeno vprasanje tocen odgovor pol pa dobim nekaj v slogu sivanke in lokomotive?

Prav bedno se sprenevedate... Klobasajte se naprej jest bom pa sam na vsake tolk casa pripopal kaksno...

Kar neki..... da prođe vrjeme :lol1:

Tudi jaz sem napisala, da lahko postavijo đamijo pri nas, pa tega nisi prebral :blink: ....

Ker ti je fajn, da ne prebereš in da lahko nabijaš dalje.... <_<

Ker ti je fajn, da si ti pameten, mi smo pa glupi tupi.... <_<

Ker ti je fajn, da si nam spet posvetil.... <_<

Ker ti je fajn, da si končno enkrat poslušal očkotovo "političnu nastavu" in zdaj to deliš z drugimi.... <_<

Ker ti je fajn, da boš, tako razsvetljen kot si, nekoč morda celo podpredsednik podpredsednika podstranke, ki jo bo ustanovil podpredsednik stranke, ki zdaj misli, da nabira glasove, ker je proti vsemu.... ne samo proti eni STAVBI <_<

p.s.

PAZI SAD : najbitnije : (spet me kar meče ob tla od užitka... lahko je to orgazem, kaj pa vem :kva2: :kva2: :kva2: ) :

Ker si nam fouš, da nas plačujejo za to, kar pišemo, tebe pa ne..... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še dobr, da si ti en sam ... če bi bilo takih 150.000 ...

hitlerjugend. :angry:

To je spet ena tipicna tvoja izjava, ko noces cesa razumeti in se potrudis razumeti drugace. V vojni par let nazaj v Bosni so se veselo klali ravno zaradi razlicnih kultur na kupu ... in se niso mogli dogovoriti kaj bo cigavo :)

Ampak ja, pomembno je da ti nalepis en post o hitlerjugendu :lol1:

Sploh ne vem kje si tam v postu kako sovrastvo razbral ... nisi ga mogel.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa jo nazaj odklepam, ker mislim, da bi morali bodisi to temo zaklenit dobrih 65 strani nazaj ali pa ji pac pustiti, da se izpoje.

Aja.

PS: Cyc - kakor je to mogoce bolece, verjetno pa nikakor ne novost za tebe, ce ne bi bilo milosrcnih tolerantnezev, potem se marsikdo tukaj ne bi ukvarjal s tabo (ceprav priznam, da se mnogi itak ne pretirano).

PS: SF kje lahko podpisem to famozno listino o dzamiji na mojem vrtu? (takoj-bi-imel-25000m2-parcelo-press). Ce to morda ni dovolj jasno, jaz bi rad podpisal tvoj dokument. Ce to ni dovolj jasno zate, jaz bi brez najmanjse zivljenjske travme na svojem 25000m2 vrtu imel tudi dzamijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol1:

Na vsa usta režati se, pomeni isto, kot stari slovenski pregovor , ki pravi:

" Kdor molči, stotim odgovori." :naughty:

p.s.

Dave.... pobrskaj B) ... mogoče sem spet zabluzila...lahko da je to arabski pregovor .) ... :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je spet ena tipicna tvoja izjava, ko noces cesa razumeti in se potrudis razumeti drugace. V vojni par let nazaj v Bosni so se veselo klali ravno zaradi razlicnih kultur na kupu ... in se niso mogli dogovoriti kaj bo cigavo :)

Ampak ja, pomembno je da ti nalepis en post o hitlerjugendu  :lol1:

da, pravilno opažaš.

taki, kot si ti, so bili super sestavina za hitlerjugend. Če jih ne bi bilo, bi bilo bolj malo 2. svetovne vojne.

Fobije, zamaskirane s krinko intelektualizma, pa še par začimb zraven, ki jih ne bi našteval ...

PS: še dodatek, da ne bi kdo začel nabijat "pa saj hitlerjugendovci se niso borili, so bili premladi..." ... da to drži, ampak stvar vzemimo zgolj kot ilustracijo nekega Zeitgeista ... miljeja ... česarkolže...

Popravljeno . Popravil SymRu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ce to ni dovolj jasno zate, jaz bi brez najmanjse zivljenjske travme na svojem 25000m2 vrtu imel tudi dzamijo.

:yea2: :yea2: :yea2:

Sure.....

Pa kaj si ti nor? (bi rekel elbarto in bi rekla dašenka?! :004 )

Pa veš, kolko bi lahko jas istržil za tolk kvadratnih metera.... :afro1:

Avionu, slomit ču ti krila.... :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj si jo vsak od vas zagovornikov postavi na svojem vrtu in podpiše, da bo 10 let živel na tem naslovu. To pomeni da bo 11 mesecev na leto spal in preživel vsako popoldne na dvorišču, opazoval prelepo arhitekturo in poslušal predmolilca z zvočnikov :lol1:

:yea2: :OK: :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

" Kdor molči, stotim odgovori." :naughty:

p.s.

Dave.... pobrskaj B) ... mogoče sem spet zabluzila...lahko da je to arabski pregovor .) ... :004

Mensezdi je kitajski... [cinizem]No sej, tut rumene golazni ne maramo prevec, ne. Kaj si pa mislijo, rizojedna komunisticna drhal.[/cinizem]

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dave podpiš samemu sebi...

A zdej boš pa dolgočasen ratal, pa se boš ponavljat začel ... jao jao stari fukec ... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj si jo vsak od vas zagovornikov postavi na svojem vrtu in podpiše, da bo 10 let živel na tem naslovu. To pomeni da bo 11 mesecev na leto spal in preživel vsako popoldne na dvorišču, opazoval prelepo arhitekturo in poslušal predmolilca z zvočnikov

:yea2:  :OK:  :devil:

Ne vem, no, kako naj bom bolj jasen. sam mal.... Upam, da ti to ustrezno pojasni moje stalisce.

post-16-1075378090.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!