SiR Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 3. najbolje,da se vecina indo-evropskih narodov pobere nazaj v indijski subkontinent. A nas postavljaš pred izbiro: ali NATO ali Indija (koromandija maybe yeahyeah)? :) JOKE Ah, ja, zanimive so te debate... Nam vsaj ni dolgcajt čez zimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 razlozi si kakor hoces. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Sicer pa še prost komentar na temo: meni se je vedno zdelo smešno, kako se nekateri sicer izselijo iz neke države drugam, ampak še vedno po potrebi razglašajo pripadnost prvi državi (eden takih je - glej ga zlomka - Bahuk Bahuk). Ali kako nekam gredo, da bi jim bilo bolje, ampak še vedno - ne sprejemajo v celoti določil terena, kamor so prišli. In iz tu izvira vse zlo tega sveta. Neprilagodljivost. Po domače: "Jaz bi, samo ga ne bi dal notri...". ehh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Mufti je danes povedal, da je zaprosil bogatejše islamske države za denar za graditev džamije in pritrdil, da je povsem mogoče (če ne že 100%), da bo ta denar tudi dobil. No v to ne dvomim, kakor tudi ne dvomim v to, da v kolikor dobi vse papirje, da bo džamija zgrajena v najkrajšem možnem času. Ko dobi papirje seveda... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Mufti je danes povedal, da je zaprosil bogatejše islamske države za denar za graditev džamije in pritrdil, da je povsem mogoče (če ne že 100%), da bo ta denar tudi dobil. No v to ne dvomim, kakor tudi ne dvomim v to, da v kolikor dobi vse papirje, da bo džamija zgrajena v najkrajšem možnem času. Ko dobi papirje seveda... :lol:[/quote Vidim, da si skrbno spremljal zmontiran prispevek na POPu :roll: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 yes, yes. No saj to, da bo denar dobil zunaj ne preseneča. Doma ga bi težko zbral. Ja islam je močan. Tudi finančno. Prav lepo počasi bodo prišli do nas, šli prek nas.... Dobra taktika jim moram čestitat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Sicer pa nek moj kolega pravi, naj gredo muslimani v Sloveniji v nuklearko molit... V notranjost, cimblizje reaktorja :) PS: Ice, kako je z džamijami v Avstriji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 RAN, sam ne mi potem nonšalantno glumit nekoga, ki je proti vojni in podobno :) Če se _oni_ bolj množijo kot _mi_, in če se hitreje plodijo, če se bolj razseljujejo po svetu... Hmmm, a misliš, da jih bo odrekanje džamije v Ljubljani ustavilo na pohodu na planet? ....in rešitev problema??????? enostavno...........dajmo se množit...........kakšna dama za? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 RAN, sam ne mi potem nonšalantno glumit nekoga, ki je proti vojni in podobno :) Če se _oni_ bolj množijo kot _mi_, in če se hitreje plodijo, če se bolj razseljujejo po svetu... Hmmm, a misliš, da jih bo odrekanje džamije v Ljubljani ustavilo na pohodu na planet? Normalno. Ampak samo s točno določenim. :oops: :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Mufti je sporočil, da ma vas rad...al pa ne :?: :? :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Po pripadnosti in poreklu sem protestant. Ateisit po prepričanju. Nihče v človeški zgodovini ni človeštvu naredil več gorja kot Katoliška cerkev zato nima nobene moralne pravice govoriti o poštenju in pravičnosti. Smo krščanska družba kar pa ne pomeni, da ne rabimo biti strpni do drugačnih. Je pa na nas, ali nam bodo oni kulturo in miselnost vsilil al pa bodo na osnovi naše lastne avtoritete sprejeli naše vrednote. Mi imamo karte v rokah, igrati pametno. Moč argumenta in ne argument moči. Tega posedujemo in plitvo, podlo in neinteligentno je igrati na njega. Bi pa bilo mogoče praktično kakšno malenkost potegnit iz Šeriatskega prava. Npr. položaj, odnos ženske do moškega. Ker mam večkrat občutek, da današnje ženske velikokrat se ne znajdejo oz. najdejo in bi jih kakšna direktiva bila v pomoč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Bi pa bilo mogoče praktično kakšno malenkost potegnit iz Šeriatskega prava. Npr. položaj, odnos ženske do moškega. Ker mam večkrat občutek, da današnje ženske velikokrat se ne znajdejo oz. najdejo in bi jih kakšna direktiva bila v pomoč. Tako kot sol iz solnice, kadar rabiš ženski popoprat, mal šeriatskega prava natrosit. Glih tolk, da se baba mal umiri. :evil: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Tako kot sol iz solnice, kadar rabiš ženski popoprat, mal šeriatskega prava natrosit. Glih tolk, da se baba mal umiri. :evil: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 ves,ce zivis v neki drzavi,kjer govorijo drugacen jezik od tvojega materinskega se ali nauci jezik ali spokaj domov.enakega mnenja sem tudi za vso juzno braco "sa svojem raztulumacenjem slavenskog jezika" v slo.do neke mere se je nujno prilagoditi - ali mislis,da se bo vecina prilagodila manjsini?! Glede jezika pa tole: Takozvana brača bi se gotovo naučila jezika, če bi bilo treba. Tako pa jih večji del Slovencev razume, reči se pa ne upa ničesar. Zakaj bi se matrali, če jim za osnovno kumunikacijo zadostuje takšno stanje? Pokaži mi šiptarja, arabca, turka, ki se v nemčiji ni naučil nemško! Oni so se že lepo prilagodili svojemu okolju. Mogoče smo pa mi premalo zahtevni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 .... Pokaži mi šiptarja, arabca, turka, ki se v nemčiji ni naučil nemško! Oni so se že lepo prilagodili svojemu okolju. Mogoče smo pa mi premalo zahtevni? Pokažem ti vse šiptarje, kar jih poznam in vsi lepo govorijo slovensko (dobro, ni jih bataljon, prste rok bi pa le ponucal). Pokažem ti za (vse prste+tiča)X(n) srbijancev z lepo službo ali že v penziji, ki se jim je in se jim še vedno jebčka za slovenščino. Za povrh njihovi mulci še pljuvajo po slovenski zastavi in to v kasarni. Bosanci so pa nekje vmes. Ma dejte ga malo manj ...., ene bi žive požrli, od drugih smo se pa pustili in se še vedno pustimo nategovati. Ok, jaz že ne več, ostali pa kakor želite! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Pokažem ti za (vse prste+tiča)X(n) srbijancev z lepo službo ali že v penziji, ki se jim je in se jim še vedno jebčka za slovenščino. To je res ... PS.: hint - tudi pravoslavnih cerkva ne maram :D Je pa po mojih izkusnjah sadje-zelenjava-ananas populacija kar se Slovenscine tice res lahko vzor ostalim od tam doli, se kar potrudijo v Slovenscini govorit ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 .... Pokaži mi šiptarja, arabca, turka, ki se v nemčiji ni naučil nemško! Oni so se že lepo prilagodili svojemu okolju. Mogoče smo pa mi premalo zahtevni? Pokažem ti vse šiptarje, kar jih poznam in vsi lepo govorijo slovensko (dobro, ni jih bataljon, prste rok bi pa le ponucal). Pokažem ti za (vse prste+tiča)X(n) srbijancev z lepo službo ali že v penziji, ki se jim je in se jim še vedno jebčka za slovenščino. Za povrh njihovi mulci še pljuvajo po slovenski zastavi in to v kasarni. Bosanci so pa nekje vmes. Ma dejte ga malo manj ...., ene bi žive požrli, od drugih smo se pa pustili in se še vedno pustimo nategovati. Ok, jaz že ne več, ostali pa kakor želite! Kdaj boste naredili to predstavitev ? A bo tudi kaj pogostitve ? :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Cyc mogočee šee keej! Upam da pravilno razumeš moj odgovor na tvoje poste malo višje! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Mal kot zanimivost, kakšna je naša domovina nekaterim : http://www2.arnes.si/~ssosta4/html/ :cry: Upam da zaradi tolerance ne bo vedno več takih primerov. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Takle mamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Mogoče je bilo to že kje na teh 10 straneh povedano, pa nisem prebral, vendar, če se misli tale Mufti al' kar kol' že je, za džamijo tukile nam pritoževat, se naj NAJPREJ nauči govorit slovensko. Ko bi se vsaj potrudil. Pa se ne!!! Poleg tega pa, koliko katoliških cerkva pa vi vidite v arabskem svetu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Bi pa bilo mogoče praktično kakšno malenkost potegnit iz Šeriatskega prava. Npr. položaj, odnos ženske do moškega. Ker mam večkrat občutek, da današnje ženske velikokrat se ne znajdejo oz. najdejo in bi jih kakšna direktiva bila v pomoč. Kaj natanko si s tem mislil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 K, K & K vendar. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Bi pa bilo mogoče praktično kakšno malenkost potegnit iz Šeriatskega prava. Npr. položaj, odnos ženske do moškega. Ker mam večkrat občutek, da današnje ženske velikokrat se ne znajdejo oz. najdejo in bi jih kakšna direktiva bila v pomoč. Kaj natanko si s tem mislil? V načelu stvar lastne interpretacije. V islamu je položaj ženske in njen odnos do moškega nedvoumno definiran. Sicer se s Šeriatskim pr. ne gre igrat, kakšno dobro stvar pa se da najt in uporabit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Malo ga serjete, vi bi kr neke stvari uvajali in to takrat ko ženske ne delajo kot bi moškim pasalo :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave