Jerry_exc Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 posebn postopek je morš bočno prletet :lol1: :OK: ne baje da se da če gas tišiš pa kluč obračaš da poka :hmm: to ni testirano sam sm tko slišov
_Roba_ Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 ne baje da se da če gas tišiš pa kluč obračaš da poka :hmm: to ni testirano sam sm tko slišov Recimo da deluje se je meni tudi ze par krat to zgodilo
<=YaMaHa=> Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Recimo da deluje se je meni tudi ze par krat to zgodilo Ja to se preverjeno dogaja recimo pri original avtomatiku k sm ga meu in če se je zamašu denfr(original)si sam furu pa do konca gas tišu polpa sam un gumbič za izklop tišču pa še zmer gas držu pol k si pa nazaj iskro dau je pa sam počl k prasica pa si meu denfr spucan :OK: :OK: :OK: Ja sam na motorju vrednm 600k pa tega nebi prakticeru :BUA: Avtomatik je vredn največ 5k tko da ni sile :OK: :OK: :OK:
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 a pa je možno tko katalizator zjebat pa blokade? :?
<=YaMaHa=> Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 a pa je možno tko katalizator zjebat pa blokade? :? Probi pa mi sporoč..........ma se samo hecam...razn če sam hočš sam po moje da al bi kej uniču al pa nebi blo nč...dvomm da bi kej dobrga iz tega naredu! :hmm:
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 nam se kej preveč afnov da se mi nav kej iz bloka vn ulil :unsure:
bOnZy Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 (popravljeno) nam se kej preveč afnov da se mi nav kej iz bloka vn ulil :unsure: toj tobr za aupsuh pucat, pa ksnga cloveka z denfrjm ubit, če ti slučajn dol zleti :P :P :lol1: :lol1: Popravljeno November 3, 2003. Popravil bOnZy
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 ne vrjamem dab kej dol odletel k je use našravban :hmm:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Ja kakršna eksplozija rata že pr original avtomatiku pol nebi dau roke u ogn da nebi kej razfukal...mogoče na kšnm najšibkejšm varu al pa kšn šrauf bi frderbal...se ni za igrt fantje :huh:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Ja sam je pa dons idealn dan za kšno furico...sm šu pa ene 10km tle po Sostru naredu mal da ne pozabm kako vozt :D Sam me je pa vs folk čudn gledu k sm se furu iz razstavlenim motorjm...po moje so si vsi misll kera budala(beri:ker model)z razbitim motorjm k je res tko zgledal B) :OK: Pa usak pesk k sm ga zagledu sm mogu razkopat :naughty: :devil: O:-)
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 jest sm se tud pelov pa šekr z staram gumam :BUA:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 jest sm se tud pelov pa šekr z staram gumam :BUA: Ma jst tut...mam tok trdo pa znucano gumo že da mi na grobm asfaltu k sm motor kr dost na stran spustu pa k mam use original(pospeški od 0-100=1uro pa pu :lol1: )pa mi je kr motor zakopu...ponavad ne zakople če tko u izi gas navijm pa spustim sklopko...sej pravm gume v pizdi <_< :( ...na ovinku kr rt odnaša :BUA: :BUA: :BUA:
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 pomoje ni tok guma kriva :P bl temperatura zej mrzla guma mrzu asfalt ne prime nč...
<=YaMaHa=> Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 pomoje ni tok guma kriva :P bl temperatura zej mrzla guma mrzu asfalt ne prime nč... Ja tud to sm šteu sam pr seb zravn sam useen če bi vidu mojo gumo pa kšno novo <_< ...razlika je očitna :BUA: :BUA: :BUA: Tud temperatura ni glih taka da bi zalagu do roba!
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 moja spredna guma je stara 6 let tazadna pa po sred nima več provila... :xx:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Ma moje naj bi ble stare 3 leta pa naj bi blo z nimi narjenih 3600km k sm motor dubu pa so ble čist tok trde pa zlapane kt zdele k ma motor skor 6000km...pa profila je tud isto :hmm: :? :blink:
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 če te ne nese z ovinka je dobr :)
<=YaMaHa=> Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 če te ne nese z ovinka je dobr :) Ja pa še kako nese...mal bl založiš pa ga že čutš da je bolš mal bremzat pa ravnt kokr pa še mal spustit :BUA:
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 jest mam pa tazadno gumo supr metzler sahara supr guma pa dost provila ma nova sam jo hit požreš. tko prime da mam tačke spodej zbrušene od asfalta :naughty:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Ma jst mam ene goodyearove...zanč k so po moje rablene že 50k km...sam Jerry če ti kupujš kros gumo...a se boš tko like 80% po gmajn vozu ker sm se pogovarju da je kros guma zlo slaba za na cesto enako je cestna zlo slaba za u gmajno-zato bom jst lepo uzeu univerzal pou pou k se večinoma vozm po cest sam če me pa prime grem pa tud u gmajno pa bom zarad tega uzeu univerzal drgač bi pa sploh uzeu cestno...sam pol po travnkih nimam kej iskat <_< :OK:
McMatko Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 jest se pa bojim zej k je nov zakon o katalizatorjih ker motor ga original ma sam na mojmu je pomoje u takmu stanju k da ga neb blo :cry: T bom pa za tehnicnga moj auspuh posodu np :P
gas gas Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 T bom pa za tehnicnga moj auspuh posodu np :P Sej zarad auspuha nau noben problem! Na jesenicah tkoltko sam luči pa žmigovce pogledajo! :)
<=YaMaHa=> Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 T bom pa za tehnicnga moj auspuh posodu np :P Ja pa si ti Jerry sigurn d maš katalizator ze not...k ti maš men se zdi mal starejši letnik(nevem točno kolk)pa lahk d ga sploh nimaš...s kerim letom pa so začel u DTjke vgrajat katalizatorje???
Jerry_exc Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 DT je od leta 94 al 95 skos ist model in sploh ni sprememb drugih razn barve pa zej tanovi majo podalšane blatnike. čist tanov DT je pa razred zase :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se