Špilferderber Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Samo malo vprašanje, četudi bi se vnašali motorji na način ki ga predlagaš, to ne zagotavlja, da bi se vnašali pravilni motorji. Torej smo na istem kot sedaj, ker nihče dejansko ne more preveriti, če so vnešeni podatki o motorju resnični. ← čeprav zamisel pa je fenomenalna, enkratna, čudovita in vredna tehtnega razmisleka, a?! :rolleyes: vsaj to priznaj... O:-)
SiMoN` Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Prvi vtis mi je stari bil bol všeč, samo zdaj pa je :OK: :)
Fabo Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 (popravljeno) Lepo, lepo men se ta bl dopade. :OK: Popravljeno Oktober 6, 2004. Popravil Demolitionman
Leteči Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Meni všeč spljoh ne, stari je bil precej boljši.Dve glavni napaki. V profilu nič ne piše kak motor kdo vozi :BUA: Vsakič ko pridem na forum mi butne k da so vse teme neprebrane, tak da moram vsakič posebej kliknit "označi kategorijo za prebrano" da ni pol vse rdeče :BUA:
Codeine Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Meni všeč spljoh ne, stari je bil precej boljši.Dve glavni napaki. V profilu nič ne piše kak motor kdo vozi :BUA: Ni res. Vsakič ko pridem na forum mi butne k da so vse teme neprebrane, tak da moram vsakič posebej kliknit "označi kategorijo za prebrano" da ni pol vse rdeče :BUA: ← Potem si pravilno nastavi in/ali vklopi piškotke v svojem brskalniku. In tole nikakor nista nobeni naši napaki.
Leteči Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Ups za motor spregledal, pozna ura dela svoje. Piškotki :? :? OK nisem glih računalniški freak edini piškotki ki jih poznam so doma v shrambi :P LP Leteči
Shargo Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Hja malo se bo treba navadit nove preobleke...najprej je malo zmesnjave scasoma bomo pa osvojili! Cel cas sem pogresal fotogalerijo...no pa je ne vec :) Zgleda, da so tele volitve pomagale .) se takoj tud na MS opazi :P
Robert Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Koliko slik, pa je mogoče dati v galerijo. Pozdrav od Roberta
mrki Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Kaj pa pomeni "Število prenosov" ob spisku priponk v nadzornem centru? :hmm: Glede na velike številke verjetno število ogledov? LP B)
SiR Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 kaj pa Lo-Fi Version? A vam je všeč? :kva2:
mrki Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Kaj pa pomeni "Število prenosov" ob spisku priponk v nadzornem centru? Glede na velike številke verjetno število ogledov? Izgleda da število downloadov :wacko: Fak :huh: 52?
Špilferderber Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 ehm.. poslanih PM-jev mi ne shrani v Sent items?!? em aj misin' sampink?
Tiger Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 ehm.. poslanih PM-jev mi ne shrani v Sent items?!? em aj misin' sampink? ← Moraš prtisnit klukco v kvadratek spodaj pol ti bo pa shranil :)
Thundercat Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 ko pošljem pm mi napiše, da je bilo sporočilo poslano #TO Member# al neki tazga...torej ne napiše pravega imena/nicka ampak kr neki....
Crownless Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Vsakič ko pridem na forum mi butne k da so vse teme neprebrane, tak da moram vsakič posebej kliknit "označi kategorijo za prebrano" da ni pol vse rdeče :BUA: ← Leteči..nekje na forumu je gumb(pobriši vse piškotke foruma. Spodaj nekje. Vem sem imel isti problem in sem ga tako rešil. Sm tut noru kaj je narobe :fight2: Crownless
Wobewt Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Ey, a mi lohka kdo pojasni, v čem je štos, da mi ne more več prilepit slikce v forum? V prejšnjem mi je šlo brez problemov, sedaj pa mi vsezkozi izpisuje "user posted image"??? Pa delam na isti način kot prej. :? :?
Alla Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Wobewt, shrani si slikico na svoje računalo in jo potem prilepi zraven kot priponko. Bo še najboljše. Alla B)
Shargo Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 A bi lahko snovalci tega foruma dodali v vizitko, poleg ostalega se galerijo vsakega posameznika, ce jo seveda ima .) :hmm: Drugace pa :yea2:
KeC Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 kaj pa Lo-Fi Version? A vam je všeč? :kva2: ← He he, asketska verzija. Zanimivo
duhec Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Ce sm prou razumu je lofi version za preko gprsja gledat, right? Trenutno zravn brskam se z gsm-om in stvar deluje!! Zelo pohvalno! :OK: Tko da ce bo kej "nujno" za pogledat na motosvet bom zdej upu.. :grim alpa ce ne bom mel kej delat bom lahko bral teme.. :lol: itak studentski gprs je poceni :mellow: LP duhec
Wobewt Objavljeno Oktober 7, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2004 Wobewt, shrani si slikico na svoje računalo in jo potem prilepi zraven kot priponko. Bo še najboljše. Alla B) ← Sm že poskusu, Allenka, pa ni šwo. Mogoče je prevelka, bom poskusu zmanšat. B)
Ninč Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 pa ka ste to naredli dečki? spet se nič ne znajdem, :cccc saj je lepo drugače....
Alla Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Nalepite lahko tudi več slik (priponk) v en post. Alla
lojzi Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Nalepite lahko tudi več slik (priponk) v en post. Alla ← Smo opazili, s tem, da je velikost omejena, in te lepo opozori, koliko kilc maš še frej....dobro in pohvalno...ampak kdo bo pa pol nabijou poste, če ne bo za vsako slikco svojga posta :blink: :yea2: ?
BONO Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Kako se sedaj po novem citira post? Meni se samo spreminja barva in predznak, ko kliknem gor? Kaj delam narobe?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se