denZ Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Ma zakaj kuppte motor pol ga pa hocte barvat? :? Kupte si take barve kukr vm je všeč pa bo a ne!?! :) ← ne, ker ponavadi ne obstajajo ravno take barvne kombinacije, pa to....kot bi mi radi imeli
M|t3k Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Emm.. 1. Lahko je skut kaj počohan in je v vsakem primeru treba plastike malo popravit pa preštrihta in valda da pol ne boš dal v isto kombinacijo... Če že štrihaš, boš nekaj fresh dal :) 2. Lahko pa ti tut malo tečna postane tvoja barva in hočeš nekaj spremembe 3. Lahko da ti že od začetka ni čisto nič všeč (ampak takrat ni blo prave barve skuta itd.) in zato preštrihaš :) Mislim, da je to kolko tolko vse :)
_Roba_ Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Ma zakaj kuppte motor pol ga pa hocte barvat? :? Kupte si take barve kukr vm je všeč pa bo a ne!?! :) ← Najbol pametno razmislanje ja :wacko: :wacko: :wacko: :lol1:
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 zato, da je skuter oseben, ne pa da se pelješ po cesti pa vidiš 10 enakih :wacko:
Kontraband Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 (popravljeno) zato, da je skuter oseben, ne pa da se pelješ po cesti pa vidiš 10 enakih :wacko: ← Če maš Runnerja, Aeroxa al pa SR jih res vidiš na vsakem koraku. :) Brez zamere :) Jah, kaj kot so že pred mano povedli. Pofarbaš si ga zato da je nekaj posebnega. Jaz bi tud mel Scoota v barvi McLarna, sam ne obstaja (razen Aprilio SR sem enkrat vidu) in zaradi takšnih in drugačnih razlogov si greš farbat sesalc. Popravljeno Oktober 9, 2004. Popravil Kontraband
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Če maš Runnerja, Aeroxa al pa SR jih res vidiš na vsakem koraku. :) Brez zamere :) sej, modela tak nemoreš spremenit, ampak maš pa vseeno čisto svojo neko barvo/kombinacijo ko je noben od njih nima, pa verjetno si edini ko maš tak pobarvanega, seveda če daš nekaj izvirnega in svojega
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Če maš Runnerja, Aeroxa al pa SR jih res vidiš na vsakem koraku. :) Brez zamere :) sej, modela tak nemoreš spremenit, ampak maš pa vseeno čisto svojo neko barvo/kombinacijo ko je noben od njih nima, pa verjetno si edini ko maš tak pobarvanega, seveda če daš nekaj izvirnega in svojega
Aleron Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 A kdo ve, kako je s temperaturno obstojnostjo barv v sprayu (primacolor, kenda, satacolor itd...), kitov v sprayu, lakov v sprayu? Se z njimi lahko pobarva recimo zaključek izpušne cevi? Ne bi rad, da bi nakoncu vse začelo odpadat al pa da bi kej celo zagorel :hmm: A so za barvanje npr. delov izpušnih loncev in podobnih stvari kakšne posebne barve? Aja gre pa za cestni motor, ne za skuter, če ma to kej veze :) ← Ok, hvala za odgovor. Kaj pa barvanje dekla (pokrov magneta na levi strani) - a je spet treba kakšno temperaturno obstojno barvo al je kakšna navadna prisma-, kenda-, satacolor vredu? pa ne za skuter ampak cestni motor. Dekl se med vožnjo sicer segreje, sam pomojem ne tolk da bi rabil kakšno posebno barvo?
[2fast4u] Objavljeno Oktober 9, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2004 Če maš Runnerja, Aeroxa al pa SR jih res vidiš na vsakem koraku. smile.gif Brez zamere smile.gif ja bed ne :D samo vsi nena re isto v tem je čar :D
denZ Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 nova farba :OK: :OK: za 13k lepše poštrihano ko novo
denZ Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 nova farba :OK: :OK: za 13k lepše poštrihano ko novo ← prej pozabil sliko..zdaj samo počakam da se lak posuši pol pa vržem gor da vidom kak bo zgledal črni
M|t3k Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 To si sam štrihal??? Hudo bo :D PS: Kaj pa plastika okrog zica?? :)
denZ Objavljeno Oktober 14, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2004 To si sam štrihal??? Hudo bo :D PS: Kaj pa plastika okrog zica?? :) ← druge plastike se sušijo na drugem koncu :) nism pa štrihal sam, sosed, ko ma praf komoro zgleda pa hudo ja, zdaj treba samo sedeže preoblečti...bom ju3 slikal pri dnevni svetlobi, to z flashom ni pravo :D
TiCkO Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Ker nameravam pobarvat plastike na skuterju mam ene par uprasanj. tole temo sem celo prebral, in nikjer nisem tocno opazil kje bi pisalo kako barvo kupit za te plastike. meu bi dvokomponentno, da ni treba lakirat. ampak zdj plastike mam pošmirglane. pa me zanima a morem zdej na plastike dat plastik praimer pa potem šprickit al obratno. barvu bom na kompresor. pa zanima me tudi ce je kdo ze barvu une notranje plastike ko so ponavadi črne, pa mal hrapave. vem da je tam drgacna plastika, nenak "mastna" mi deluje. pa me zanima tud tam kaj najprej itd. hvala za odgovore :doze:
denZ Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 ko je moje barval je najprej špickit gor dal, pol zbrusil čist na fino pol pa pobarval
TiCkO Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Zanima me če ma kdo kako povezavo na kako stran, kjer bi si ogledal ceno barve, pa to. Zanima me kje bi dobil perla barvo. Vem da je zelo draga, sam vsejen bi blo hudo. Če ma kdo kako informacijo....prosim :OK:
denZ Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Zanima me če ma kdo kako povezavo na kako stran, kjer bi si ogledal ceno barve, pa to. Zanima me kje bi dobil perla barvo. Vem da je zelo draga, sam vsejen bi blo hudo. Če ma kdo kako informacijo....prosim :OK: ← am to je taka kot pri underground? perlascent mislim da piše?
TiCkO Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 ja, to je pac barva ki se vidi drugace pod drugim kotom. huda barva! mel bi pa temno modro perla. ce kdo ve kje dobit... :OK:
nitro freek Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 Pejt kaga ličarja prašat al pa tam ko barve mešajo.
_Roba_ Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Ta barva te bo kar fajn po zepu vdrala...
simon Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 1. Če je plastika surova moraš dat gor plastik primer, če ne se ti bo vse skupaj odluščilo, če je na plastiki že barva tega primerja ne rabiš 2. Po nanosu primerja, če nimaš nobenih prask, daš gor šprickit 3. Plastika je na obeh straneh enaka (če je hrapava jo je potrebno prebrusiti) 4. Če je mastna jo obvezno najprej razmastiš 5. Perla barva je barva v osnovi ista kot kovinska, le da so namesto kristalov mlete školjke, dobiš jo v vsaki mešalnici barv. Glede na kovinsko barvo je dražja za +10%. 6. Če hočeš imeti perla kovinsko/barvo moraš zelo dobro pripraviti plastike, če ne se bo na en kilometer videlo, da so štrihane. :beer1: LP
TiCkO Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 aha, hvala za odgovor. Plastike mam ze prešmirglane in so že z vodobrusnim, zdej morem pokitat pa se enkrat zbrusit, ceprav ni nikjer tk hudo da bi res rabu sprickit, ampak da bo lepse in bolj gladko. Zdej me pa se neki zanima. Vem da so sikens barve najdrazje in tud najbolj kvalitetne, zanime me pa če kdo pozna kako "firmo" da majo tud dobre barve in koker tok poceni. A slucajno kdo ve kje v okolici celja je kak trgovina ko mešajo barve po deci in ne po liter oz. kilogram. ker bi rabu 3 razlicne barve in ne bom vsake 1 kg kupu... :afro1:
simon Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Barvo lahko v vsaki mešalcnici kupiš kolikor jaz vem tudi po dcl. Cena barve je najbolj odvisna od trgovca. Poizkusi pri Spektru v žalcu, te poznam pa so taki da se da vse zment.
Kosho Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 Ko brusiš, zbrusiš stran celotno barvo ali samo lak?
Inspectah Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 Vse zbrusis.Potli pa sprickit gor pa se enkrat zbrusis pa gasa z barvanjem.Potli kak si pa fetik pa lak. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se