Greencaj Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 Hvala @Luka66 , si nama prišparal 4k€. Sicer nisi prvi od katerega berem in slišim negativne stvari o popotovanjih z ZŠ. Si pa najbolj obširno predstavil problematiko in z takimi tiči se mi vsekakor ne gre na avanturo LP Kugelschreiber, sesir, Kor13 in 1 other 2 2
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 9, 2018 pred 42 minutami, Greencaj pravi: Hvala @Luka66 , si nama prišparal 4k€. Sicer nisi prvi od katerega berem in slišim negativne stvari o popotovanjih z ZŠ. Si pa najbolj obširno predstavil problematiko in z takimi tiči se mi vsekakor ne gre na avanturo LP Zdravo. Težko mi je pisati take zadeve, ker veliko raje napišem kaj lepega, samo to je šlo čez vse meje, dobrega okusa......pa to niti še ni vse, bilo je še bolj bizarnih zadev, pa nimam časa in ne volje pisat o teh dogodkih.............. npr. ko smo kolegu krpali gumo in prišli trije slabo uro za tem k vsi ostali na zbirno točko, kjer je bilo dogovorjeno in naj bi jedli je dejal citiram: "tukaj imate še nekaj ostankov za požret".......čez 5min je vstal in rekel fantje pripravite se gremo, potem se je zaiskrilo in ni veliko manjkalo, da bi tudi počilo, nato je Zvonko hitro "pobral šila in kopita", ter se kar sam odpeljal sam do končne točke tistega dne, .........vsi pa potem za njim........ menda sem "razvajeni", kot mi je dejal, ......osnove kulturnega komuniciranja in spoštovanja drug do drugega je vseeno potrebno imet.......... in verjemite, da človeku, ki ima otroka s posebnimi potrebami, tako kot jaz ....... to povedat, je...... ne ve kaj je življenje......... Pisal sem predvsem zato, da potencialni interesenti njegovih storitev nekako začutijo njegov "način dela in utrip". Ljudje smo različni, nekaterim je to lahko full všeč, meni in naši skupini žal ni bilo. lp C eagle, nejc74, mladench in 14 others 13 1 3
Kmet2 Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 pred 5 minutami, Luka66 pravi: Zdravo. Težko mi je pisati take zadeve, ker veliko raje napišem kaj lepega, samo to je šlo čez vse meje, dobrega okusa......pa to niti še ni vse, bilo je še bolj bizarnih zadev, pa nimam časa in ne volje pisat o teh dogodkih.............. npr. ko smo kolegu krpali gumo in prišli trije slabo uro za tem k vsi ostali na zbirno točko, kjer je bilo dogovorjeno in naj bi jedli je dejal citiram: "tukaj imate še nekaj ostankov za požret".......čez 5min je vstal in rekel fantje pripravite se gremo, potem se je zaiskrilo in ni veliko manjkalo, da bi tudi počilo, nato je Zvonko hitro "pobral šila in kopita", ter se kar sam odpeljal sam do končne točke tistega dne, .........vsi pa potem za njim........ menda sem "razvajeni", kot mi je dejal, ......osnove kulturnega komuniciranja in spoštovanja drug do drugega je vseeno potrebno imet.......... in verjemite, da človeku, ki ima otroka s posebnimi potrebami, tako kot jaz ....... to povedat, je...... ne ve kaj je življenje......... Pisal sem predvsem zato, da potencialni interesenti njegovih storitev nekako začutijo njegov "način dela in utrip". Ljudje smo različni, nekaterim je to lahko full všeč, meni in naši skupini žal ni bilo. lp Ne vem , če bi se lahko zadržal .........res ne vem . ZdravkoK, Joker, skalaprava in 5 others 4 3 1
sesir Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 pred 26 minutami, Kmet2 pravi: Ne vem , če bi se lahko zadržal .........res ne vem . Jz pa vem,da se ne bi... Kmet2 in Quest 1 1
gasperX Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 Kva bi mu to prletel Kr neki okol piskra res.... Take zalitve mi Pa jutr prekipijo.... maus 1
Snečer Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ne vem , če bi se lahko zadržal .........res ne vem . pol pa ne bi samo novega KTMa kupil... Bambi61 1
sesir Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 pred 3 minutami, Snecer pravi: pol pa ne bi samo novega KTMa kupil... Haha.. Se ti si omenil,da so tam drugi zakoni! Nasplošno pa bi nas več razbilo tipa,da pomagamu frendu,vsi usrani,prešvicani in še LAČNI on pa pameten...Skoraj upam trditi,da je imel srečo na kakšne je naletu... 3nity, Kawalir in skalar36 3
Snečer Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 No glede hrane je folk pač različen. En ne bi jedel tega, drugo onega, spet enemu ni všeč razgled, drugemu cena, samo težave, tako da na koncu ne veš, al je folk lačen, al utruja za zabavo Bi me pa zanimal profil šoferjev, ki so se bunili, s kakšnimi znamkami so bili udeleženi sesir 1
Frenk 67 Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Ne vem , če bi se lahko zadržal .........res ne vem . Če bi šla midva z njim ne vem, če bi se tko obnašu. skalar36, sesir, Kmet2 in 5 others 4 4
sesir Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 (popravljeno) pred 1 uro, Snecer pravi: No glede hrane je folk pač različen. En ne bi jedel tega, drugo onega, Ce mi frendu krpamo mopi on pa gre jest in ko mi pridemo jest taka izjava...sam vprašam ga,če bi se rad krvavo šmrknil...bog ne daj,da so krpali moj mopi... Popravljeno April 9, 2018. Popravil sesir VS800 1
Kmet2 Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 (popravljeno) pred 2 urami, Snecer pravi: pol pa ne bi samo novega KTMa kupil... Nič neb več kupoval ...... pred 1 uro, Snecer pravi: No glede hrane je folk pač različen. En ne bi jedel tega, drugo onega, spet enemu ni všeč razgled, drugemu cena, samo težave, tako da na koncu ne veš, al je folk lačen, al utruja za zabavo Bi me pa zanimal profil šoferjev, ki so se bunili, s kakšnimi znamkami so bili udeleženi Tudi meni ni všeč , bil pri eni prireditvi poleg ....sama hvala , naporen tip . Popravljeno April 9, 2018. Popravil Kmet2 bosa, bajkr88, sesir in 4 others 4 2 1
bosa Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 (popravljeno) pred 39 minutami, Kmet2 pravi: Nič neb več kupoval ...... Tudi meni ni všeč , bil pri eni prireditvi poleg ....sama hvala , naporen tip . Te sicer osebno ne poznam, a sem o tebi vseeno imel drugačno predstavo. V resnici pa tak agresivnež! Popravljeno April 9, 2018. Popravil xtzs Kawalir, C eagle in sesir 2 1
Snečer Objavljeno April 9, 2018 Opozori Objavljeno April 9, 2018 kmetija ga je izklesala Kawalir, C eagle, sesir in 1 other 1 3
Kmet2 Objavljeno April 10, 2018 Opozori Objavljeno April 10, 2018 pred 8 urami, xtzs pravi: Te sicer osebno ne poznam, a sem o tebi vseeno imel drugačno predstavo. V resnici pa tak agresivnež! Čak mal ....da bi bil tak nesramen do mene , plus ,da sem mu za to nesramnost plačal še 2 K € ......ne vem no , te ne poznam samo sem mislil ,da ne more ravno vsak po teb hodit ....... C eagle, Kawalir, sesir in 1 other 2 2
luxsa Objavljeno April 10, 2018 Opozori Objavljeno April 10, 2018 Najprej bi ga mogu ujet,sem ga parkrat srecu na Losinju k se je ful zagajnu ke okol,kokr laufu,tko da dvomim da bi ga ujel. sesir 1
sesir Objavljeno April 10, 2018 Opozori Objavljeno April 10, 2018 pred 10 minutami, luxsa pravi: Najprej bi ga mogu ujet,sem ga parkrat srecu na Losinju k se je ful zagajnu ke okol,kokr laufu,tko da dvomim da bi ga ujel. Roka čez mizo je ziher hitrejša,kot en pijancek! luxsa, Kmet2 in Kawalir 3
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 10, 2018 pred 15 urami, Snecer pravi: No glede hrane je folk pač različen. En ne bi jedel tega, drugo onega, spet enemu ni všeč razgled, drugemu cena, samo težave, tako da na koncu ne veš, al je folk lačen, al utruja za zabavo Bi me pa zanimal profil šoferjev, ki so se bunili, s kakšnimi znamkami so bili udeleženi Glede hrane morda še to.......... kašen teden dni pred odhodom nam zvonko pošlje mail, da je .... njega "svetovnega popotnika" presenetil verski "ramadan" ..... za katerega se ve za sto let naprej kdaj je ......torej post od zore do mraka,.... in bo trajal še dva tedna, ko bom tam, preko dneva pa se ne da nič pojest in kupit.............. s sabo naj prinesemo veliko domačih vakuumsko pakiranih suhomesnatih proizvodov in seveda alkohola........s poudarkom na domačih proizvodih, ter šnopc in dober Wiskey............. seveda smo to tudi naredili............. po treh dneh vožnje pri temp med +40 do -+50 si lahko mislite kakšna so bila ta živila, ko si odprl ... v bistvu se je dalo pojest s kruhom zvečer ko se je "ohladilo" na +30...........se je dalo preživet, je tehnologija naših prednikov priprave suhomesnatih proizvodov odlična, vendar ne moreš to jest v nedogled, poleg tega smo ob cesti videli odprte lokale in ko smo se občasno ustavili na kavo so postregli in tudi hrano bi ........ namreč "sveti €" odpira vsa vrata, kot na žalost povsod po svetu, z njim se da kupit vse temperature so bil itak tako visoke, da čez dan ni bilo kake lakote, spil sem po 9 litrov vode in nisem šel odtočit.......... kakorkoli kakšna sadje ali zelenjav bi pasala za vitamine.......men je bilo načeloma za hrano vseeno, nisem prišel na gurmanske užitke, vseeno bi pa poskusil kaj iz Maroške kuhinje, no to smo potem smo k smo šli sami naprej........tam shujšal sem cca 7kg kar mi je bilo čist ok, kljub temu, da ravno nimam viška kg........začeli smo pritiskati na Zvonkota, da se da v lokalih tudi kaj pojest, če se želi in pomahaš z €........ s težko muko smo ga prepričali, da je to mogoče, prepričan sem, da je tudi pri tem deloval sodobno menedžersko s ciljem maximiranja dobička na našo škodo, ker je bila hrana všteta v ceno....... no potem smo ga le prepričali, da nam je občasno za kosilo poleg kosa lubenice (to je bilo zanj pojmovanje kosila) privoščil tudi kako plato v lokalu (pa ne bom razpredal kolk so bile velike te plate in za koliko ljudi jih je naročil, kot smo izvedeli potem od strežbe), v glavnem skoz je bilo mal malo hrane.............. no moram ga pa tudi pohvaliti dvakrat nam je privoščil za večerjo telečjo roštiljado.....pečeno meso, okusno, no ga je pa spekel viška še za naslednji dan za kosilo .......pečeno meso je zvečer spravil v kovček in ga naslednji dan vozil po +40 in popoldan ustavil v neki senci, ga razrezal in ......... izvolite je še toplo..........tisti, ki so ga jedli so dobili prebavne težave v nekaj urah vsi ostali pa v tednu dni.......... praški in tablete, ki smo jih imeli s seboj niso pomagali, niti ne alkohol zjutraj na tešče in zvečer....tudi pri meni ni deloval k ga praktično ne uživam.... priznam, da me je dva dni kar zdelalo in sem komaj prijahal na kameli nazaj v nastanitev, na srečo mi je postrežček, ki je "dobavljal" VSE, karkoli si želel svetoval Colo, ki mi je čudežno uredila želodčne težave, res mora biti v njej ...... svašta kemikalij........ no eden od sotrpinov ni bil take srče matralo ga je cel teden bruhal je v čelado in na poti čez Atlas sem da dohitel ko je ustavil in ležal ob cesti čist bogi, pa dec orenk in fizično pripravljen, malo sem ga spravil k sebi z napitki in elektroliti nakar se pripelje Zvonko in ko je videl, da je "hudič odnesel šalo" je od nekje privlekel maroške tablete za prebavne motnje, ki so zelo hitro učinkoval, skoz jih je vozil s sabo samo mu jih je bilo težko komu dat..........nismo se pa niti zadrževali v mestih, da bi jih lahko sami kupili........ Glede "iskrenja" takrat, ko smo zamudili na jedačo zaradi flikanja gume....... ga je eden že držal za vrat, so potem fantje intervenirali, da se ni odpeljal s "šljivo" ........ čist norca se pa tudi ni mogel delat z nas. Glede profila druščine pa takole, bili smo od praktičnih mojstrov, monterjev, do profi fotografa, gospodinje, pravnce-ka, organizatorja, lastnika firme, umetnika, direktorja, magistra, terapevtke, .........pestra druščina različnih profilov dela in izobrazbe...........bili smo iz tote Štajerske, Koroške, Zasavja, Ljubljane, Primorske.........Slovenija v malem in začuda, smo se super razumeli med sabo, niti ni čudno saj smo se združili proti skupnemu "sovražniku", takrat smo Slovenci običajno enotni nobene razlike ni bilo med nami in super smo se razume in še danes se.......to je bil poleg "zanimive" izkušnje največji + teh treh tednov, spoznati dobre ljudi in si pomagati med sabo, to nam bo ostalo za "evek" No in še motorji, bilo je prav tako pestro, od 600ccm nejkeda, do Tracerja 900, CBF jurja, Crossturerja, seveda GS-i in KTM......... vse pestro in raznoliko Pa še enkrat poudarjam, ni šlo za hrano, itak je bilo vroče k v peklu (neprimeren čas za potovat po teh krajih), da ne paše kaj veliko jest.......... njegov odnos in kaj je obljubljal, kaj dobiš za denar, ki si ga plačal.......... ima pač tak način dela, da se mu plača za obljube, organizira pa zadevo, če se le da v nekem "frendovskem ozračju", kjer bi moral vsak še nekaj delati zanj, kar ni bil in nebi bil noben problem, če bi to cenil, prinesti še nekaj hrane in alkohola v večjih količinah, se nacejat z alkoholom, pa v pm se lahko pošlje vsakega mim grede.......sej smo komunicirali po domače, ne moreš pa nekoga kar vulgarno pošiljat nekam, en nivo kulture pa vseeno treba imet........je pa on nedotakljiv..... na koncu je to za nas izpadlo nesprejemljivo in zelo drago.............mislim pa, da za vse stresno.......stresno tudi celo zanj. in še je bilo "čudnih" pripetljajev.........samo res čisto preveč časa mu posvetimo.......... moje pisanje gre v bistvu tistim, ki razmišljajo o tem, da bi si privoščilo moto potovanje z njim, za razjasnitev načina dela. Morda bo kaj spremenil, mislim, da mu je naš odhod dal misliti, ali pa glede na to, kako je samovšečen tudi ne To so moje izkušnje in pogled, k sem razvajen po njegovem........razumem pa, da imamo vsi svoje poglede in razmišljanja in bo ali je bil tak način dela za nekoga super. SREČNO lp jskrablin, Mavti, skalaprava in 9 others 9 2 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 10, 2018 To mora bit pa prava avantura, potovat z "Cinglom". Vedn bolj me mika, da bi šel z njim! Lačen, žejen, bolan, iztrošen, demoraliziran.... ko pri soldatih v bivši jugi. Le, da je tam bilo zastonj. notranc, C eagle, .... in 10 others 1 1 11
Luka66 Objavljeno April 10, 2018 Opozori Objavljeno April 10, 2018 pred 4 minutami, The Lakl pravi: To mora bit pa prava avantura, potovat z "Cinglom". Vedn bolj me mika, da bi šel z njim! Lačen, žejen, bolan, iztrošen, demoraliziran.... ko pri soldatih v bivši jugi. Le, da je tam bilo zastonj. JNA je bila za Zvonkotov sistem hotel 5 zvezdic Kot sem napisal tam nismo dobil en jogurt za dve osebi Pa niti ni hrena pomembna, neorganiziranost, molzenje €, ODNOS Saj niti ni to problem preživet, samo oslovska ušesa imaš, ko tolk € vržeš preveč stran, ne padajo pa nam z neba.
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno April 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 10, 2018 Ooho, moj “kolega” Zvonko......! Jaz sem ga hotel (pa ga nisem), kolega ga pa je cez dlani parkrat po gostilnisko spustil....ko je otipaval nasa dekleta na Pivo in cvetje...! Ni ne hiter, ne nindza.... notranc, VS800, izibajker in 10 others 1 12
Bambi61 Objavljeno April 10, 2018 Opozori Objavljeno April 10, 2018 pred 23 urami, Kmet2 pravi: Ne vem , če bi se lahko zadržal .........res ne vem . Jaz bi se lahko!..........Pol ko bi ga že vsekal! maxxa, Kmet2, SAR-Solo Adventure rider in 4 others 4 3
moto rider Objavljeno April 10, 2018 Opozori Objavljeno April 10, 2018 Če prav razumem, morate celo nekoga plačati zato, a vas lohka jebe... Svašta! Erik99, Kawalir, igc1 in 6 others 1 3 5
TakeALookAround Objavljeno April 10, 2018 Opozori Objavljeno April 10, 2018 Kar pisi, naj se ve. Mi smo smucal en teden, je bil v sosednjem apartmaju.....pit pa babe preganjat, to je lajf! bajkr88, sesir, VS800 in 2 others 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se