ZdravkoK Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 (popravljeno) Ob 9. 4. 2018 ob 19:15, Frenk 67 pravi: Če bi šla midva z njim ne vem, če bi se tko obnašu. Mislim kaj vse berem.....dolgo vas je vleku....pa kaj nihče ne načita človeka prej? Popravljeno April 11, 2018. Popravil ZdravkoK 3nity in milan11 2
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2018 Ob 10.4.2018 ob 11:04, Snecer pravi: so mogoče nastale kakšne fotke? Fotk je mojih 2500 jih niti še nisem imel časa vse uredit, nebi jih pa objavljal zaradi zasebnosti ostalih udeležencev. Nekaj za 2okus" ... ja je za prevozit OBVEZNO Joker, izibajker, Roger G. Jagger in 18 others 19 2
Snečer Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 Meni se zdi sicer dokaj pusto vse skupaj pohvalno pa da so fotke original, ne pa da je pofejkano. sesir 1
DAMI34 Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 Maroko je tako turističen, da ga tudi v solo izvedbi odpelješ (vsaj klasiko). Drugo je če te Zvonko v centralno Afriko pelje. bosa in sesir 2
ZdravkoK Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Dejte mi razložit kaj za vraga je v tisti pustinji za doživet? Narava? kamen? muslimi? ka pr bogu svetem??? luxsa, sesir, Vito23 in 1 other 3 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 Nič! Ampak, z Zvonetom komaj postane zanimivo skalar36, Gonca, 3nity in 8 others 1 9 1
VS800 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 3 minutami, ZdravkoK pravi: Dejte mi razložit kaj za vraga je v tisti pustinji za doživet? Narava? kamen? muslimi? ka pr bogu svetem??? Doživiš Zvonkota ZdravkoK, skalar36, Roger G. Jagger in 2 others 1 3 1
ZdravkoK Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 2 minutami, VS800 pravi: Doživiš Zvonkota Pa sj js ga osebno poznam, sem ga pravčas načital. NI MOTORIST kar tudi sam pove. da bi ga pa rad kaj več doživljal pa zares hvala lepa. zanimam me kaj vraga je v tem maroku? Muslimanke? Nevem in dejte me razsvetlit...pa da se pri 40+ kuhaš v opremi? Prenašaš "zvonkota" al pa njemu podobne? Verjamem da poči film.... VS800, sesir in .... 2 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 (popravljeno) No Maroko je prelepa dežela seveda brez Zvonkota ,za več imate potopis. Popravljeno April 12, 2018. Popravil Kmet2 nofla, VS800, siks in 11 others 14
Darko3g Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Sploh, če je zraven Marđan, ki res obvlada . Kmet2 1
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 24 minutami, Kmet2 pravi: No Maroko je prelepa dežela seveda brez Zvonkota ,za več imate potopis. Se strinjam....Maroko je zanimiv kulturno, zgodovinsko, družbeno, zelo raznolik, drugačen, tako kot nekatere druge države po svetu, ko prideš s takega potovanja malo drugače pogledaš na našlo lepo SLO je za prevozit, je malo avanture, preizkus fizičnih, psihičnih sposobnosti posameznika in tudi tehnike....... jaz ga priporočam.........seveda odvisno od vsakega posameznika ..........kot sem že napisal ljudje smo različni imamo različne poglede in želje, treba to spoštovat .....potrebno si želet in upat potovat tja kjer si želimo seveda v okviru danih možnosti v določenem trenutku.......... dr.looney, RobiRoberto, Scarabeo 500 in 25 others 26 2
Kmet2 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 1 uro, Darko3g pravi: Sploh, če je zraven Marđan, ki res obvlada . Tastar je car in posveti načrtovanju res veliko časa. Sam naredim okvirno načrt in grem ,po navdihu..... RobiRoberto, ciciban in MiNa 3
Popularna objava ftp Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 3 hours ago, ZdravkoK said: Dejte mi razložit kaj za vraga je v tisti pustinji za doživet? Narava? kamen? muslimi? ka pr bogu svetem??? Tistemu, ki ne gre iz svoje ulice, pač ne moreš razložit ...., Gracy, sesir in 10 others 8 5
compaq Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 4 urami, ZdravkoK pravi: Dejte mi razložit kaj za vraga je v tisti pustinji za doživet? Narava? kamen? muslimi? ka pr bogu svetem??? Gledam slike in se isto sprasujem. Ce je to lepo, potem pac pri nas ni. Kamen, vse rjavo, hise kot iz srednjega veka, muslici. Top, res. sesir in ZdravkoK 1 1
Kmet2 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Res pametnjakoviči.....bom prilimal par fotk,če najdem čas,ko ne bo puščave,lp MiNa, Luka66, .... in 4 others 3 4
sesir Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 9 minutami, Kmet2 pravi: Res pametnjakoviči.....bom prilimal par fotk,če najdem čas,ko ne bo puščave,lp Ne smeš v Zvonetovo temo!Tja jih on ne pelje!
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 39 minutami, compaq pravi: Gledam slike in se isto sprasujem. Ce je to lepo, potem pac pri nas ni. Kamen, vse rjavo, hise kot iz srednjega veka, muslici. Top, res. Vsake oči imajo svojega malarja in kot sem napisal........... ljudje smo različni imamo različne poglede in želje, treba to spoštovat .....potrebno si želet in upat potovat tja kjer si želimo seveda v okviru danih možnosti v določenem trenutku.......... so pa tudi lepši bolj prijazni pointi vroče je pa bilo tudi več kdaj k je takrat kazalo na displeju SREČNO dr.looney, Kawalir, skalar36 in 12 others 15
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 Evo za brihtole ....evo puščave ..... ...., Igi Pop, TakeALookAround in 20 others 23
bosa Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 @Kmet2 , da nisi pomešal slik iz Romunije ? Kje je puščava? ..........pa fotka tiste mošeje v Casablanci (tudi fotka od @Luka66 ) ne izda njene prečudovite lege tik ob oceanu... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 1 minuto, xtzs pravi: @Kmet2 , da nisi pomešal slik iz Romunije ? Kje je puščava? ..........pa fotka tiste mošeje v Casablanci (tudi fotka od @Luka66 ) ne izda njene prečudovite lege tik ob oceanu... Zgoraj so fantje napisali ,da ne razumejo kaj je videt v Maroku , razen skal itd zato sem jim nalimal fotografije ,da je Maroko še kaj drugega , kot puščava ......samo kregaj se ti z ljudmi iz naslonjača . Fantje prvo treba pogledat , prevozit potem pa pametovat. Nekdo , ki gre v Maroko gre ravno zaradi sipin in uživa ter tako tudi lima fotografije svoje uživancije, jaz uživam tudi v hotelu z petimi zvezdicami ali pa v sobi v Agoudalu za 10€ , kjer wc zunaj , oboje ima svoj čar in nibene opcije ne izključujem . Sam sem sadomazo varianta in so mi te države na AN cool , zato jih želim obiskat dokler bedasti Kavbojci ne naredijo 3WW..... bosa, C eagle, MiNa in 6 others 9
ftp Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 2 hours ago, compaq said: Gledam slike in se isto sprasujem. Ce je to lepo, potem pac pri nas ni. Kamen, vse rjavo, hise kot iz srednjega veka, muslici. Top, res. Še en zapečkar Luka66, Kmet2, Kawalir in 3 others 6
Popularna objava Luka66 Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 1 uro, xtzs pravi: @Kmet2 , da nisi pomešal slik iz Romunije ? Kje je puščava? ..........pa fotka tiste mošeje v Casablanci (tudi fotka od @Luka66 ) ne izda njene prečudovite lege tik ob oceanu... Res je fascinantna lega ...........delno nad oceanom in umetniško grajena ....... skoraj kičasto......... in nek lep občutek energije.......mirnosti.......... za pogledat in občutit. Nasvet za foteljaše Potem pa v Rick"s caffe na pivce Cassablanca in pogledat film Cassablanca z moto kolegi neprecenljivo. Kawalir, dr.looney, bosa in 10 others 12 1
Popularna objava ftp Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 Jutro v puščavi notranc, C eagle, Mavti in 13 others 16
ZdravkoK Objavljeno April 13, 2018 Opozori Objavljeno April 13, 2018 pred 15 urami, Kmet2 pravi: Zgoraj so fantje napisali ,da ne razumejo kaj je videt v Maroku , razen skal itd zato sem jim nalimal fotografije ,da je Maroko še kaj drugega , kot puščava ......samo kregaj se ti z ljudmi iz naslonjača . Fantje prvo treba pogledat , prevozit potem pa pametovat. Nekdo , ki gre v Maroko gre ravno zaradi sipin in uživa ter tako tudi lima fotografije svoje uživancije, jaz uživam tudi v hotelu z petimi zvezdicami ali pa v sobi v Agoudalu za 10€ , kjer wc zunaj , oboje ima svoj čar in nibene opcije ne izključujem . Sam sem sadomazo varianta in so mi te države na AN cool , zato jih želim obiskat dokler bedasti Kavbojci ne naredijo 3WW..... Hvala za pokazano opisano žal pa te bom razočaral, v teh državah ki se končajo na AN ko se ti ravno odpravljaš sem bil nekje leta 1997. saj nemore bit kaj drugače, zagotovo pa lahko potrdim da so ljudje prijazni. Moje osebno mnenje in prepričanje pa je da mi je narava lepša v zelenju...cvetenju...itd. pa še ženske niso porutane in zakrite kar nenazadnje tudi šteje....če ravn negreš v grčijo kjer pa tud ni lepotic...:-) sesir, Kmet2 in bosa 3
Kmet2 Objavljeno April 13, 2018 Opozori Objavljeno April 13, 2018 pred 10 minutami, ZdravkoK pravi: Hvala za pokazano opisano žal pa te bom razočaral, v teh državah ki se končajo na AN ko se ti ravno odpravljaš sem bil nekje leta 1997. saj nemore bit kaj drugače, zagotovo pa lahko potrdim da so ljudje prijazni. Moje osebno mnenje in prepričanje pa je da mi je narava lepša v zelenju...cvetenju...itd. pa še ženske niso porutane in zakrite kar nenazadnje tudi šteje....če ravn negreš v grčijo kjer pa tud ni lepotic...:-) 1997 sem bil tudi jaz večkrat v Rusiji,lani prvič z motorjem . Vsak ima svoje prioritete in prav je tako. milan11, ZdravkoK in bosa 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se