Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Kdo je reku da lažeš? Poveličuješ, to pa ja in izjeme opravičuješ tudi to ja. Beri zgoraj, sem dopolnil post. Ojej.....
lukec Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 A ni to tema Zvonko Se ruga...sam prašam Kmet2, DAMI34 in J.a.m.e.s 3
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 Pravkar, Kmet2 pravi: Ojej..... Zvonko ima problem z BMW. A po tvojem lahko pizdi? Če lahko ok. Ker drugače ne razumem zakaj si ti lahko pizdil ko si imel problem s KTM?
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 3 minutami, Snecer pravi: nekatere smo na MS še pravi čas obvarovali... Kje je pa Zvonko ??
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 Pravkar, lukec pravi: A ni to tema Zvonko Se ruga...sam prašam maš res. Sam včasih me mal zanese... Kmet2, lukec in sesir 3
skalar36 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 2 urami, Marko P. pravi: BMW-ji se kvarijo samo tistim, ki jih nimajo. Aja, pa Zvonkotu... Pa jes se hecam. Je pa fajn pikat vas Bemflarjw, k vas "boli". A nej snecerja zajebavam k mu ne pridem do živega... Kmet2, sesir, MiNa in 3 others 1 5
MiNa Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 (popravljeno) pred eno uro, DAMI34 pravi: nisem si lastil BMW, Nemogoče se je učit na napakah drugih PS a se niste danes nič vozil? Popravljeno Februar 28, 2019. Popravil MiNa skalar36 in Joker 2
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: maš res. Sam včasih me mal zanese... Včasih ?? sesir 1
lukec Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: maš res. Sam včasih me mal zanese... a z kašne betule? DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 (popravljeno) pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Zvonko ima problem z BMW. A po tvojem lahko pizdi? Če lahko ok. Ker drugače ne razumem zakaj si ti lahko pizdil ko si imel problem s KTM? Zaradi tega ker sem rabil 100 let da so mi priznali napako , ki je bila stvarna in znana , zato , ker mi niso zamenjali počeno šipo , ki je počila med vožnjo , zato ker mi niso zamenjali zadnjega diska , ker so ploščice prijele , motor v garanciji itd še bi lahko našteval . Ampak KTM in Kawasaki to je to , oprosti noooo ? Popravljeno Februar 28, 2019. Popravil Kmet2 sesir 1
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 2 minutami, MiNa pravi: Nemogoče se je učit na napakah drugih PS a se niste danes nič vozil? včasih se da, če človek kaj malega prebere. Recimo pri Selmarju ne bom kupil mopeda, še manj vzdrževal, definitvno pa ne grem z Zvonkotom na izlet. Evo pa rec da se nisem nič naučil ps. Nadalje sem ugotovil, da mi ki naredimo samo nekaj malega kilometrov po bivši jugi nimamo nobenega pojma o motorjih, niti potovanjih. pss. ampak se pa mamo fajn pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Zaradi tega ker sem rabil 100 let da so mi priznali napako , ki je bila stvarna in znana , zato , ker mi niso zamenjali počeno šipo , ki je počila med vožnjo , zato ker mi niso zamenjali zadnjega diska , ker so ploščice nprijele motor v garanciji itd še bi lahko našteval . Ampak KTM in Kawasaki to je to , oprosti noooo ? aha...torej KTM kriv. Ali potemtakem obstaja možnost, da je v Zvonkotovem primeru čist slučajno BMW kriv, ali je to preprosto nemogoče?
TakeALookAround Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 Sej snecer tudi povelicuje unga versysa, pa ga ni resno za jemat, vsaj jaz ga ne Kmet2, DAMI34, lukec in 3 others 3 1 2
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: včasih se da, če človek kaj malega prebere. Recimo pri Selmarju ne bom kupil mopeda, še manj vzdrževal, definitvno pa ne grem z Zvonkotom na izlet. Evo pa rec da se nisem nič naučil ps. Nadalje sem ugotovil, da mi ki naredimo samo nekaj malega kilometrov po bivši jugi nimamo nobenega pojma o motorjih, niti potovanjih. pss. ampak se pa mamo fajn aha...torej KTM kriv. Ali potemtakem obstaja možnost, da je v Zvonkotovem primeru čist slučajno BMW kriv, ali je to preprosto nemogoče? Zakaj bi bil KTM ali BMW motor kriv , teb res danes malo šteka ? motorji se kvarijo, pa če imaš ne vem kako mašino in znamko . Jaz pizdim čez biokracijo , ki zatolče serviserja , ki poda prijavo za garancijo in jo ne priznajo ali pa rabiš skoraj odvetnike .....t pred 2 minutami, DinDiin pravi: Sej snecer tudi povelicuje unga versysa, pa ga ni resno za jemat, vsaj jaz ga ne Pusti , on je njegov saj vozi Kawasaki . To je kot v politiki , ni važno kaj veš in znaš , važno je ,da si njihov ? Joker, TakeALookAround, DAMI34 in 3 others 2 4
MiNa Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: Zvonko je pizdil čez pomoč BMWja po internetu. Brošurica, ki jo dobiš ob nakupu "ubermašine"... Meni do sedaj teh številk ni bilo porebno klicat "tok, tok, tok". Joker, notranc, Kmet2 in 2 others 3 2
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 7 minutami, DinDiin pravi: Sej snecer tudi povelicuje unga versysa, pa ga ni resno za jemat, vsaj jaz ga ne sam a mu tut okrog BMW vse verjameš? In pazi, preber svoj stavek, pa namesto "snecer" vstavi poljuben nicname in namesto blagovne znamke motorja, tisto znamko, ki lastniku pritiče. Je kaj razlike? Pa pošteno povej. pred 3 minutami, MiNa pravi: Brošurica, ki jo dobiš ob nakupu "ubermašine"... Meni do sedaj teh številk ni bilo porebno klicat "tok, tok, tok". Moram priznat, da je malce večja od KTM mobiliti card. Ta gre namreč v denarnico velja povsod po EU. Nisem je še klical. Pa asistence tudi ne. Kawa...no tam ne dobiš nič, niente, zero, nula. Edin, Neva kavo vedno skuha ps. mel sem tut jamahe, pa jawo, pa... MiNa in Kmet2 1 1
MiNa Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 17 minutami, Kmet2 pravi: zato ker mi niso zamenjali zadnjega diska , ker so ploščice prijele Sem raje popravil sam kot se nategoval z nekom iz servisa, pa ne z mehanikom.... Joker, basbas, Kmet2 in 1 other 2 2
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 6 minutami, MiNa pravi: Brošurica, ki jo dobiš ob nakupu "ubermašine"... Meni do sedaj teh številk ni bilo porebno klicat "tok, tok, tok". Đaba , pr KTM so me poučili ,da v Kazahstanu to ne velja ! Kako je za BMW ne vem , kakor sem govoril z Bambi61 so mu vse povrnili ,seveda s tožbo , ampak je bil spet Selmar vključen ?drugače bi mogoče šlo gladko . MiNa 1
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 Pravkar, MiNa pravi: Sem raje popravil sam kot se nategoval z nekom iz servisa, pa ne z mehanikom.... ne verjamem, teh problemov uber mašina nima, samo ostale blagovne znamke, recimo KTM Hvala. Se ustavim, pravkar si potrdil , da so povsod več al manj podobne barabe in polovičarji. MiNa 1
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 (popravljeno) pred 5 minutami, MiNa pravi: Sem raje popravil sam kot se nategoval z nekom iz servisa, pa ne z mehanikom.... Ma zakaj če sem neko storitev plačal jo hočem imeti v celoti in pika al bom enkrat enemu odtrgal lape ! pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ne verjamem, teh problemov uber mašina nima, samo ostale blagovne znamke, recimo KTM Hvala. Se ustavim, pravkar si potrdil , da so povsod več al manj podobne barabe in polovičarji. Ja seveda , če si ti tako razlagaš ? Mi je pa všeč , da se boš ustavil pa mal nadihal . Popravljeno Februar 28, 2019. Popravil Kmet2
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Ma zakaj če sem neko storitev plačal jo hočem imeti v celoti in pika al bom enkrat enemu odtrgal lape ! Ja seveda , če si ti tako razlagaš ? Mi je pa všeč , da se boš ustavil pa mal nadihal . maj pojnt ekzaktli Kmet2 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 Snecerju okol BMW pa se manj.... ?
solorider Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred 54 minutami, DAMI34 pravi: včasih se da, če človek kaj malega prebere. Recimo pri Selmarju ne bom kupil mopeda, še manj vzdrževal, definitvno pa ne grem z Zvonkotom na izlet. Spet mešate jabolke in drek...če ima dražje motorje kot konkurenca.... če ima servis dražji za več kot 100% smo toliko pametni, da še ko je garancija gremo konkurenci... raje bi šel z dekletom kot Zvonkotom Selmar ima zelo doberga serviserja...samo daleč najdražje kasira storitve... AMEN Kmet2 1
Popularna objava Kaldu Objavljeno Marec 1, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 1, 2019 pred 15 urami, DAMI34 pravi: Stari jest ne verjamem, BMW te nosi na rokah. Pa dejmo 1x to famo razčistit, a ga serje Zvonko, al predstavnik BMW, ker če ga predstavnik BMW po kaki logiki potem @Kmet2 hvali BMW in graja KTM, če pa KTM servisira samo pri Jamniku in ni nosa še premaknil k drugemu serviseru. Ali lahko v primeru KTM potem rečejo, da je servis čuden kot Selmar pri BMW? Stari jest sem zmeden. Pa še mal sem žleht zraven, ko prebiram določene floskule določenih ljudi. In ne. nisem si lastil BMW, samo komentiram stanje Zvonkota in prebranega, in ja samo 45.000km si lastim KTM, ki ga vzdržujem pri dveh serviserjih do sedaj. In ne nisem svetovni popotnik, sem pa velikokrat na ridah in kalu Sem pa hudičevo radoveden. Dami, serje ga Zvonko. Osebno nimam nič od Selmarja, se pa že skoraj 30 let ukvarjam z vodenjem servisov tudi garancijskih. Preberi še enkrat moj post 4 strani nazaj. Da se ne ponavljam, Zvonko je pač hotel v "garanciji" dobiti stvari mimo rednega garancijskega postopka. Ker se vse na Selmarju ni zgodilo v trenutku in takoj, Zvonko pizdi. Namesto, da bi bil tiho in bil srečen, da so mu šenkali nekaj, kar bi moral plačati. Nauk za Selmar : Dobrota je sirota Nauk za BMW: za dobrim konjem se vedno kadi Nauk za Zvonkota: Kdor seje veter žanje vihar. P:S. noben Dami rte ne bo nosil po rokah, če kupiš motor pri njih (ne glede na znamko). Ljudje smo zelo prizadeti in drugačni, ko nam nagaja nova stvar in hočemo servis...…. Podobno kot pri zdravniku vsi mislimo, da smo edini z težavami, da se mora vse vrteti okoli nas. Vsaj večina ljudi je taka ko pride na garancijski servis. Najbolj pizd... tisti, ki vejo, da jim garancija ne pripada. Kugelschreiber, dr.looney, MiNa in 9 others 12
Popularna objava boych Objavljeno Marec 1, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 1, 2019 Zvonko je car samo promocije. Ko je imel še kaj za pokazat, se je promoviral s svojimi dosežki in se je veliko govorilo o njem. Sedaj, ko pa nima več nekih dosežkov pa suče gobec in glej ga vraga, spet se govori o njem. V tej temi ste naklofali že kar nekaj strani, popljuvali KTM, BMW, Selmarja in ne vem koga še samo zaradi enega posta na facebook-u osebe, ki mu zvezda počasi ampak vztrajno zahaja in se ne more s tem nikakor sprijazniti. Z Zvonkotom sem osebno spregovoril tri stavke, nato sem se obrnil in odšel vstran, takega sebe polnega übermenscha težko najdeš in verjamem, da pljuva po Selmarju samo zaradi tega, ker niso na vrat na nos skočili, ko se je njemu dvignil k****... No lahko bi kaj napisal tudi o Selmarju in BMW-ju ampak za to so druge teme ... MiNa, Kmet2, Joker in 8 others 7 4
Kmet2 Objavljeno Marec 1, 2019 Opozori Objavljeno Marec 1, 2019 pred 2 urami, Kaldu pravi: Dami, serje ga Zvonko. Osebno nimam nič od Selmarja, se pa že skoraj 30 let ukvarjam z vodenjem servisov tudi garancijskih. Preberi še enkrat moj post 4 strani nazaj. Da se ne ponavljam, Zvonko je pač hotel v "garanciji" dobiti stvari mimo rednega garancijskega postopka. Ker se vse na Selmarju ni zgodilo v trenutku in takoj, Zvonko pizdi. Namesto, da bi bil tiho in bil srečen, da so mu šenkali nekaj, kar bi moral plačati. Nauk za Selmar : Dobrota je sirota Nauk za BMW: za dobrim konjem se vedno kadi Nauk za Zvonkota: Kdor seje veter žanje vihar. P:S. noben Dami rte ne bo nosil po rokah, če kupiš motor pri njih (ne glede na znamko). Ljudje smo zelo prizadeti in drugačni, ko nam nagaja nova stvar in hočemo servis...…. Podobno kot pri zdravniku vsi mislimo, da smo edini z težavami, da se mora vse vrteti okoli nas. Vsaj večina ljudi je taka ko pride na garancijski servis. Najbolj pizd... tisti, ki vejo, da jim garancija ne pripada. Jaz sem eden tistih , ki tudi pizdi , ampak upravičeno in večkrat argumentirano zato ne posplošuj. Kaldu 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se