Popularna objava Luka66 Objavljeno Marec 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Itak, da se voziš cel dan zato si tam, da se navoziš... in tudi kaj vidiš.......ni šlo toliko za hrano in pijačo, vsi smo bili prvič tam in smo se želeli ustavit kaj pogledat, poslikat, je kaj za videt.....na predstavitvi ja razlaga kako si bomo ogledali mesta, medine, muzeje..... vstopnine in vodiči vključeni v ceno.....od tega seveda ni bilo nič, ker se mu ni zljubilo in še več mu je ostalo, saj razumem ,da to tip dela za biznis, samo vse ima svoje meje..........bili smo v Marakešu in videli nič samo prespali........od vseh kraljevih mest nismo videli nič, spali v najbolj zanikrnih in umazanih nastanitvah, s pojasnilom, da je to avantura in, da nismo hotelske p.... v bistvu pa je šlo samo za njegov zaslužek.... še najbolje je bilo, ko smo spali v šotorih :).......prišlo smo v Marakeš ob 16 bilo je okrog +45, in tip je dve uri iskal hotel, v katerem je menda bil že x- krat, ni želel "ubogat" garmina, ker on to pač bolje ve...........dve uri smo se vozili po ozkih ulicah medine, si lahko predstavljate kako je to z širokimi kovčki, prve pol ure je zanimivo, avantura kot pravi Zvonko, druge pol ure še opazuješ kaj se dogaja, naslednjo uro mu pa j... vse po spisku in se sprašuješ zakaj si ga plačal in najel in zakaj prepotentnež ne pogleda na navigacijo, ki jo je imel, kot smo vsi in mu dopovedovali kam, itak nas je nekaj potem šlo po navodilih navigacije in smo že pili hladno Colo, ker svetski popotnik prišel z ostalimi............pa da ne razlagam kako je vsa hrana vključena..............za zajtrk nam je privoščil rogljiček in en jogurt za dva..........ponavljam EDEN JOGURT ZA DVE OSEBI...........ki je bil 20centov, kaj takega še v JNA nisem doživel ....... pa še in še je bilo takih biserov...........nisem pričakoval pet zvezdic.............nimam pa rad da me kdo žejnega preko vode pelje..........sem pa pričakoval fer odnos, da naredi to za kaj je plačan sploh pa, ker smo bili nezahtevni in smo se ostali super razumeli med sabo, res krasni ljudje.......malo dobre volje bi pokazal se potrudil in kak € več zapravil pa bi bilo super zanj in za nas........... srečno bajkr88, 3nity, Grut in 22 others 14 2 1 7 1
ftp Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 1 hour ago, Luka66 said: Itak, da se voziš cel dan zato si tam, da se navoziš.. A cena je tista objavljena na njegovi spletni strani, skoraj 2k€ po osebi ??? sesir in Bostjan L 1 1
MitcH' Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 15 urami, Luka66 pravi: Najbolj znani slovenski popotnik se je odločil, da mora spoznat še EU in bo vozil bolj po asfaltu, ker to do sedaj še ni, kot je dejal, v glavnem potoval drugje po svetu........ Kaj pa hoče drugo, saj zdaj vozi KTM MiNa, Kawalir, sesir in 1 other 4
Bostjan L Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Zvone dela super fotografije tudi z kamero je pravi profi. Končni izdelki ki jih vidim na Fb so super. Iz njegovih skupinskih potovanj pa so vsi prišli živi z "nepozabnim" izletom To so ekstremna skupinska potovanja zato se moreš prilagoditi. Če se neznaš prilagoditi potuješ sam. Pred leti sem Zvoneta in skupino srečal v nacionalnem parku severnega dela Nanibije. Vse skupaj je bilo videti kot iz filma Pirati s karibov Ps Ko si na meji v afriški državi in te policaji molzejo (euri) ko kravo si želiš imeti ob sebi Zvoneta.
Popularna objava izibajker Objavljeno Marec 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 1 uro, ftp pravi: A cena je tista objavljena na njegovi spletni strani, skoraj 2k€ po osebi ??? Mi je pa zanimivo, da lahko nekateri, kot naprimer šerugatov zvonko, še naprej lepo prosperirajo navkljub svojemu nategunstvu... Očitno se zna tip odlično promovirat, in vedno znova najde nove "žrtve"... Ko smo bili mi leta 2001 v Maroku (resda ne z motorji) nismo imeli niti enega spanja vneprej rezerviranega. Pa tudi garmina in mobitelov takrat nismo imeli. Smo kar sproti prenočišča našli, nikoli nobenega problema, imeli smo se super... Res pa je, da je bil vodja prej že 3x dol in smo imeli zelo kvalitetno ruto, pa zemljevid smo tudi znali brat... Če bi se danes kdo odpravil tja, bi bilo dovolj, da tule na forumu malo pobrska. In bi našel ogromno uporabnih informacij, tudi ruto bi si lahko v grobem splaniral... Lani je bil v razdelku Potopisi objavljen zelo dober potopis v dveh delih (Luka Juršnik). Pa še ene par drugih potopisov je bilo s strani forumašev, ki so tam vandrali (Mac, Nemo, Roman, Kmet...). Hočem reči, ni nobene potrebe, da se gre z nekim "gurujem" tipa zvone, in da se še mastno plača za to. Luka66, sesir, skalar36 in 8 others 9 2
Popularna objava Luka66 Objavljeno Marec 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 To ni bilo nobeno ekstremno skupinsko potovanje.......vozili smo se po cestah, kjer tudi vsi drugi........in sam je želel tako skupino prepričan sem, da samo zato, da je več zaslužil.........res, da ima dobre komentarje in dela dobre fotke, mi jih nismo mogli naredit, ker se je njemu skoz mudilo na končno destinacijo "počivat" in nalivat z alkoholom............ ne gre za prilagajanje...........gre za to, da nas je nategnil za denar.......to je žalostno......"prodajal nam je novo stanovanje 100 kv, dobili smo pa staro 20kv" tako je bilo nekako v prispodobi............... in v skupini je bilo nekaj ljudi, ki so veliko prepotovali po svetu.................. in to prilagajanje je tipičen njegov izgovor, vsi bi se morali njemu prilagajat, namesto obratno, ker je bil plačan za to......potem takem smo bili cela skupina, ki se nismo znali prilagodit edino on OK in vsi ostali smo se super razumeli med sabo .............. kar se pa filma Pirati s karibov tiče jih je v Maroku kar nekaj, samo si jih nismo mogli pogledat, ker ni bilo časa oz, volje Zvonkota.šele potem, smo "šli po svoje" smo si lahko ogledali par zadev, kot smo želeli in je on obljubljal na predstavitvi npr Casablanco...... še enkrat ni bil problem v prilagajanju udeležencev, šli je za njegov odnos in finančni nateg, da je nekaj govoril in obljublja, vse drugo pa potem bilo in jasno mi je tudi zakaj ni računov in pogodb, ker bi potem človek skoz sedel na sodišču in se branil nezadovoljnih strank................. PS: k si v neki državi in te "napadajo molzači" to pač vzameš kot del potovanja, včasih jeto tudi zanimivo, v našem primeru smo imeli molzača skoz s sabo srečno SuNa, Joker, SF in 11 others 10 2 2
Luka66 Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Se absolutno strinjam s tabo izibajker, tam vse deluje, garmin, mbt signal v vseh vukojebinah......... v mojem primeru je bilo pač tako, da se s kolegi motoristi nikakor nismo mogli uskladit, skoz neki prišlo vmes in prestavljali par let, potem sem si pa za 50 let to privoščil strel v koleno čisto sam mi ni bilo za it, pa sem posegel po tej možnosti, ki me je koštala dva jurja in pol, če bi šel solo bi bilo več kot pol cenejše z boljšimi nastanitvami in vsem ostalim, ker si pač sam izbiraš kaj in kako boš.... srečno izibajker, Bostjan L, C eagle in 3 others 4 2
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Jaz se pa ravno zaradi takih zadev vozim najraje sam sesir, skalar36, gtgs in 8 others 9 2
sesir Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: Jaz se pa ravno zaradi takih zadev vozim najraje sam Ali enega podobnega poleg... Recimo dami in kmet se imata po mojem vrhunsko... Kawalir in C eagle 1 1
izibajker Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 21 minutami, Snecer pravi: Jaz se pa ravno zaradi takih zadev vozim najraje sam Glej Snecer, ne gre kar tako enačit in posploševat skupinske fure. Ena zgodba so "profi vodiči". Svojo (žal negativno) izkušnjo z enim takim je lepo opisal @Luka66. Druga zgodba pa so skupinske fure brez nekih finančnih (pred)pogojev. Je pa tudi solo vožnja, ki ima svoje prednosti in pomanjkljivosti... Pa še vmesne variante so... C eagle in sesir 2
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Marec 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Šeruge ne poznam osebno, vendar sem si na podlagi spremljanja njegovih potovanj in objavljenih vtisov (ne samo njegovih) ustvaril neko mnenje. Ga spoštujem po tem, kaj je včasih počel, kje vse se je vozil, kaj vse je dal skozi itd. Vendar pogojujem z besedo včasih. Nekje vmes se je zgubil, zavohal denar in potem je šlo vse samo še navzdol. Mogoče se je celo naveličal, ne vem. Danes, ko berem njegove komentarje na FB mi gre na bruhanje. Dec, a ti je res treba tega? Šinfa vse živo, dokler so mu BMW-ja servisirali sponzorji, ga je hvalil do onemoglosti, ko se je tu zgodba končala, je začel šinfati. Da ne omenim njegovih sluzastih zahtev, kako mora ženska (ali bolje rečeno mladenka) zgledati, da se lahko pelje poleg njega, starega deca na zadnjem sedežu. Včasih imam občutek, da išče zato tako deklino, da jo bo sredi poti v nekem zakotnem bordelu prodal. Kot kamelo. Razumem njegovo ženo Romano, da nosi denar domov, vendar jaz bi ga našutiral že takoj, ko bi objavil oglas s takimi zahtevami. Samo to bom še napisal, škoda da si tako blati ime, zame osebno je bil eden največjih carjev med popotniki, danes ko ga pogledam mi deluje le bleda senca. In niti pod razno se ne bi peljal z njim, je še veliko drugih, katere denar (še) ni zaslepil. Lunatic, bajkr88, ZdravkoK in 15 others 17 1
Snečer Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 55 minutami, Luka66 pravi: To ni bilo nobeno ekstremno skupinsko potovanje.......vozili smo se po cestah, kjer tudi vsi drugi........in sam je želel tako skupino prepričan sem, da samo zato, da je več zaslužil.........res, da ima dobre komentarje in dela dobre fotke, mi jih nismo mogli naredit, ker se je njemu skoz mudilo na končno destinacijo "počivat" in nalivat z alkoholom............ ne gre za prilagajanje...........gre za to, da nas je nategnil za denar.......to je žalostno......"prodajal nam je novo stanovanje 100 kv, dobili smo pa staro 20kv" tako je bilo nekako v prispodobi............... in v skupini je bilo nekaj ljudi, ki so veliko prepotovali po svetu.................. in to prilagajanje je tipičen njegov izgovor, vsi bi se morali njemu prilagajat, namesto obratno, ker je bil plačan za to......potem takem smo bili cela skupina, ki se nismo znali prilagodit edino on OK in vsi ostali smo se super razumeli med sabo .............. kar se pa filma Pirati s karibov tiče jih je v Maroku kar nekaj, samo si jih nismo mogli pogledat, ker ni bilo časa oz, volje Zvonkota.šele potem, smo "šli po svoje" smo si lahko ogledali par zadev, kot smo želeli in je on obljubljal na predstavitvi npr Casablanco...... še enkrat ni bil problem v prilagajanju udeležencev, šli je za njegov odnos in finančni nateg, da je nekaj govoril in obljublja, vse drugo pa potem bilo in jasno mi je tudi zakaj ni računov in pogodb, ker bi potem človek skoz sedel na sodišču in se branil nezadovoljnih strank................. PS: k si v neki državi in te "napadajo molzači" to pač vzameš kot del potovanja, včasih jeto tudi zanimivo, v našem primeru smo imeli molzača skoz s sabo srečno prijavit ga, da ne izdaja računov, ustna pogodba pa tudi velja avans je bil 100%? ... sesir, Luka66 in C eagle 1 2
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 53 minutami, sesir pravi: Ali enega podobnega poleg... Recimo dami in kmet se imata po mojem vrhunsko... Olwejs s krilci, je pa res da se tut nam občasno mudi "nalivat z alkoholom" . , pa tut si gremo na živce, pa tudi smo lačni, pa tudi bi vsak mal drugače, ampak 2-3je se že dogovorijo, ko jih je pa več v družbi zna pa bit kar hud problem. Šalo na stran, ne moreš primerjati malih zaključenih družb in velikih družb, ki organizirano potujejo proti plačilu. To sta čisto 2 različna pojma. Meni tako ali tako ne sede večja družba in imam raje potovanje tipa "Sneci", se pa popolnoma strinjam z @Luka66, da ni zadovoljen saj ni dobil tistega, kar bi za ta denar pričakoval. Lahko pa rečem, da ima Zvone vrhunske fotke, vendar ima drugačen tip potovanja in prav tako ga verjetno zanima vse drugo kot mene. Sicer bi pa prosil, da tema ostane posvečena temu kar je v naslovu, da komentirajo tisti, ki imajo kaj s tem, vse ostalo dejansko ne sodi v to temo, tudi moja zabava ne. SuNa, MiNa in Kmet2 3
ProdriveR Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Jaz sem preko frendice srečal eno punco, ki je bila lani z njim na turi in je tudi šla predčasno domov. Sicer noče nič govorit, kaj je bilo, si pa lahko predstavljam. sesir, bajkr88 in Luka66 2 1
KARMEN1 Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Srečen on! Vsi mu grejo predčasno domov, tako lahko on uživa do konca sam C eagle, MiNa, Luka66 in 6 others 1 8
Snečer Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 škoda da ne slišimo še druge strani kaj bi v zagovor povedal
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 4 minutami, Snecer pravi: škoda da ne slišimo še druge strani kaj bi v zagovor povedal kar vem se je na FB na dolgo in široko pisalo KARMEN1 in MiNa 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 13 minutami, KARMEN1 pravi: Srečen on! Vsi mu grejo predčasno domov, tako lahko on uživa do konca sam Ne! Ne gredo vsi predčasno domov, Kolegica je dva dneva pred potovanjem rekl “Ne”! Tudi povedala je ogromno, brez dlake na jeziku. Zahteve, pogoji, zahteve, stroški, zahteve, pogoji, stroški... so se kopičili ... dnevno! Najbolj sem si zapomnil psevdonim, katerega še vedno uporablja- “Star, pokvarjen Prdec”! Luka66, Kawalir, 3nity in 4 others 3 2 2
Popularna objava Luka66 Objavljeno Marec 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Začetne cena je bila 1750€ in VSE vključeno z dvojnim Coris turist zavarovanjem,.... razen dveh večerij, ki naj bi si jih privoščili vsak zase + benz seveda ...........plačilo 1/2 30 dni pred odhodom, 1/4 ko smo prišli v Maroko in 1/4 teden pred odhodom, vmes pa še skupna blagajna za pijačo 2x50€ njemu, ki je upravljal z njo in je hudo hitro kopnela glede na cene, ko je opazil, da smo nezaupljivi, je užaljen odstopil od te funkcije in začuda smo imeli nižji badžet do konca potovanja no nateg se je začel že po mesecu dni, ko nam je sporočil, da je uredil in povišal turistično zavarovanje s 25 na 50 jurjev in da je potrebno doplačat 50€, kljub temu, da je na predstavitvi dejal da je dvojno turistično zavarovanje za 50 jurjev vključeno, moja profi deformacija, da si natančno zapomnim, kaj ljudje povedo...........to zavarovanje sem sam že imel, ker je v sklopu mojega življenjskega zavarovanja, zato sem mu pisal mail, da ga ne rabim 5x ne da bi odgovoril, šele na šesti mi je odgovoril v stilu, da je to jeba, ker želi imati vse zavarovalne papirje na kupu in mojega ne bo imel, napisal sem mu, da mu pošljem sken in ne bo problema, stežka je šlo.......... ker mi šesti čut ni dal mira, sem poklical na Coris, kjer so mi povedali, da ja za tak časovni termin dvojno zavarovanje za 50 jurjev 22 € torej je vse takoj v štartu netegnil za 28x12€, pa on to verjetno dobi še ceneje, tako kot ladijske karte............. potem je zamenjal kabine iz notranih na zunanje s pogledom na morje +50€ kljub temu ,da je za celo kabino za doplačat 40€..... itd.... na vsakem koraku nateg........no samo to še .........teden dni pred koncem, mu je bilo potrebno dati še zadnji obrok 300€, ker eden od udeležencev ni imel € .... je imel Maroško valuto Dirham, ki se je takrat menjal nekako 1€:10,8D mu je dal 3000 Maroških D, no potem mu je Zvonko zaračunal še tečajno razliko 2,4€ takrat smo ga poslali v PM in odšli po svoje, med drugim tudi zato, ker ni želel, da si ogledamo Casablanco in njene znamenitosti..... je na FB precej pisal svojo zgodbo, ker je bil naduvanko užaljen in se mu je prvič zgodilo, da ga je večina zapustila, omenjal je celo pravne osebe katerih lastniki so bili nekateri......bolano, to kar je že prej grozil........dokler ga ni poklical nek odvetnik, pote mje pa utihnil k p........ srečno Erik99, fazerčk, fish1968 in 16 others 15 4
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 KTMa ste mu kupili Kawalir, J.a.m.e.s, ciciban in 7 others 8 2
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred eno uro, Snecer pravi: KTMa ste mu kupili Evo benfo že prodaja, čudno tukaj ga nič ne šinfa: https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=13000985&show=1 sesir in Joker 1 1
Popularna objava maus Objavljeno Marec 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 12 minutami, JamesTheMan pravi: Evo benfo že prodaja, čudno tukaj ga nič ne šinfa: https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=13000985&show=1 mau km je naredu za svetovnega popotnika Kawl, sesir, KARMEN1 in 11 others 5 1 8
Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 10 minutami, JamesTheMan pravi: Evo benfo že prodaja, čudno tukaj ga nič ne šinfa: https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=13000985&show=1 10 čukov hoče za 8 let staro zjahano gsko Citiraj Nadpovprečno in preventivno vzdrževan: zamenjana sklopka, kardanski ležaji, prednji blažilnik, črpalka goriva itd - vsi servisi in menjave narejene v BMW Avtoval, dokazano z računi. Brezhiben in brez napake, motor z zgodovino ter zgodbami. In veliko jih še lahko doživi.. Nadpovprečno popravljan... Pravkar, maus pravi: mau km je naredu za svetovnega popotnika prevrteno Kor13, sesir, J.a.m.e.s in 2 others 2 3
Snečer Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 To, da je model gor na fotkah, je samo minus za prodajo sesir, skalar36, Kawalir in 1 other 2 1 1
sesir Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 (popravljeno) pred eno uro, Snecer pravi: 10 čukov hoče za 8 let staro zjahano gsko Nadpovprečno popravljan... prevrteno mnenje,ki sem si ga ostvaril o njem...,lažnivi,prepotenten,pijanec,ki mu alkohol koristi le,da slike izpadejo lepše...Do žensk pa drek od človeka...Skupek spoznanj je,da je on sam en velik drekec Popravljeno Marec 30, 2018. Popravil sesir VS800 in milan11 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se