Alla Objavljeno Julij 5, 2005 Deli Objavljeno Julij 5, 2005 Je že urejeno. Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Eeee... Morda ne bi škodilo, če kakšen lektor ali pač nekdo malce poškili na tale tekst, pa kakšen "z" s "s"-jem zamenja, pa morda kakšno vejico kje doda, pa namesto "k" napiše "c", pa "lc" spremeni v "cl". :hmm: :ninja: Pa brez zamere. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 DEJTE ZE URO PRESTAVT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 DEJTE ZE URO PRESTAVT! ← Kaj pa, če bi si ti raje nastavil pravilno uro oz. časovni pas v svojih nastavitvah na forumu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 DEJTE ZE URO PRESTAVT! ← :lol1: :lol: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=10217 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 Jest pa tuki not javno grajam Allo, k je zaklenila delč najbolj zanimivo (za opazovalce, kwa vse bi se še razvilo :lol1: :kva2: ) temo o tistih ridarjih, pa wanna be ridarjih, pa ljubljanskih fužincih, pa njihovih prjatlcah...pa ljudje se še ogrel niso ornk....joj, kok bi blo to fajn nadaljevat.... Pies: Je še kdo ZA? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 Ja. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 Ahm :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 zakaj meni ful dostikrat naredi tak izpis pa še pol menijev fali? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 26, 2005 Deli Objavljeno Julij 26, 2005 Kaj pa, če bi si ti raje nastavil pravilno uro oz. časovni pas v svojih nastavitvah na forumu. ← Ups :blush: , sory :blush: , sm že tih :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Kva se je pa z zokom zgodil? Kam je zginu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 ga pogrešaš..... :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Jest pa tuki not javno grajam Allo, k je zaklenila delč najbolj zanimivo (za opazovalce, kwa vse bi se še razvilo :lol1: :kva2: ) temo o tistih ridarjih, pa wanna be ridarjih, pa ljubljanskih fužincih, pa njihovih prjatlcah...pa ljudje se še ogrel niso ornk....joj, kok bi blo to fajn nadaljevat.... Pies: Je še kdo ZA? ← Jaz ti bom pa pomagal ALLA :BUA: Jaz sem svoj žolč že izlil v temi - KAČJE RIDE in se 10000000% strinjam s tabo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 ga pogrešaš..... :naughty: :P ← Pejt mal pogledat med 125-ke, pa bos vidu sam en ogomn smetise Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 Kva se je pa z zokom zgodil? Kam je zginu? ← he got laid ... pa je na hitr odrastu ... za razliko od nas ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 (popravljeno) zakaj meni ful dostikrat naredi tak izpis pa še pol menijev fali? :hmm: ← Hahahahaha :slap: Tale Fabl al kaj je že je pa od hudiča :devil: Moje babice še ni vidla, ko se po prednjem kolesu s BMX-om v hrib pelje prostoročno, na koncu pa burnout naredi :grrr Popravljeno Julij 28, 2005. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 Že pred časom sem opozoril glede Ninje 500 v katalogu motociklov. Kaj zaboga dela Ninja 500 (alias stari GPZ 500) v tem katalogu, če ga pa v Evropi ne prodajajo (več)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Julij 30, 2005 Deli Objavljeno Julij 30, 2005 Že pred časom sem opozoril glede Ninje 500 v katalogu motociklov. Kaj zaboga dela Ninja 500 (alias stari GPZ 500) v tem katalogu, če ga pa v Evropi ne prodajajo (več)? ← Kje pa piše da s ne prodaja več?? Kolikor je meni znano se ga da še vedno dobit. Lahko pa da imam napačne podatke. Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Kje pa piše da s ne prodaja več?? Kolikor je meni znano se ga da še vedno dobit. Lahko pa da imam napačne podatke. Lp Burnout ← Lepo prosim pojasni. Kje naj bi se ga dobilo? Na nobeni Kawasakijevi strani je sploh ni več, razn v ZDA in Avstraliji. Če se da novega kje tu blizu kupiti bom preklinjal dan, ko sem vzel ERko .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Mene pa moti, da je v temi o kosilnicah, chip tuningu in žlauhih zmanjkalo nekaj strani (približno 10), ki so bile sočno napolnjene s uporabno vsebino :kva2: Kje so tiste strani in slike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 11, 2005 Deli Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) Ni graja ali pohvala, ampak samo opozorilo. Povezava za Trajekte Korzika & Sardinija ne dela .) Mogoče trenutno :hmm: Pozdrav od Roberta Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 (popravljeno) Jaz bi pa prosil da se zacne tukaj, iz strani moderatorjev tezje kaznovat ljudi ki onesnazujejo ta forum, saj tema skuterji sploh vec ni uporabna, vsak novinec odpre temo o tem in onem o vsaki malenkosti, ko bi lahko to izvedel v bolj obsirni temi!!! to je pa zaradi tega ker so naslovi tak nelogicno napisani in iskalnik ne najde pravilnih resitev!!! potrebno bi bilo malo obnovit ta forum po mojem in veliko stvari enostavno izbrisat npr. ce tem stoji oz. forumasi v njej niso aktivni 1 leto se lahko zbrise, ce bo koga zanimalo bo ze odprl taksno temo. Lp Ian Popravljeno September 13, 2005. Popravil italjet maniac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 in to "težje" kaznovanje naj zgleda kako? javno bičanje? sramotilni steber na 3M ob sredah? si prepričan, da bo tovrstni način bil učinkovit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 javno bičanje? ← ... dobraa ideja :grim :grim ... ... lahko pa tudi namakanje v Ljubljanici ... ... puljenje nohotov ... ... žigosanje ... ... kuhanje v vrelem olju ... ... natezalnica ... :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 in to "težje" kaznovanje naj zgleda kako? javno bičanje? sramotilni steber na 3M ob sredah? si prepričan, da bo tovrstni način bil učinkovit? ← "Nag se mora peljati po Ridah ..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se