casper7 Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Zadeva je kr masivna, sam a je prou da se una guma oz. drzala na katerih je nihajna roka skos vrti? :unsure:
JeRn3j Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 casper kako se obnese je vredno denarja?
casper7 Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 casper kako se obnese je vredno denarja? Ja, za enkrat je tko kot more bit, se prav vse še stoji..... Cena je pa 35€....
special749 Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Evo naredu home made stojal po zgorni ideji. Nastavljiv po visini in sirini.
aodinsvi Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 me zanima če je kdo zasledu tole zadevo v sloveniji za kupit rabil bi za R1
redfly Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Ej, huda stojala...kvaliteta the best...pa cena tud... Cestakar, wix, CeneR in 12 others 15
Jure Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Katera pa? Btw, tema o stojalih že obstaja. SCORPIONS in Asriel 1 1
redfly Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Katera pa? Btw, tema o stojalih že obstaja. xyznanixyz, SCORPIONS, bawbaw in 3 others 6
trojan69 Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 A ta stojala ti delaš? SCORPIONS 1
redfly Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 A ta stojala ti delaš? Ne, vem da so dobra. Mi je povedal že par mojih friendov, k jih majo, pa pravjo, da je ful dobra kvaliteta. Jaz kupujem zdej motor, pol pa stojala.. xyznanixyz, CeneR, casper7 in 6 others 1 8
a79 Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Joj, kolk sm navdusennnnnn..... radecan in roko 1 1
redfly Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 tud če nis....glavno da sm jaz roko, wix, xyznanixyz in 3 others 1 5
nejcracing Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 stojalo kot stojalo, navuši lahko pa samo cena radecan 1
HyperJack Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Imamo pri hiši omenjena stojala.... Par stvari me kar moti. lp Fr3nky in radecan 2
HyperJack Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 (popravljeno) Za prednje kolo se mi zdijo cevi dosti pretanke, držijo 125ccm motor in kar do dobra nihajo. Mogoče bi morale biti skoraj podobne debeline kot za zadnji del. Cena pa tudi ni bila preveč ugodna, glede na to, da sem zase kupil boljšo fermo in res da plačaš 30% več, je pa zadeva vsaj tipi topi... Je pa res, da bi bilo dobro vedeti o kolikšni vsoti govorimo za ta primer... lp Popravljeno April 7, 2010. Popravil HyperJack radecan 1
Matori Hanzo Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Za prednje kolo se mi zdijo cevi dosti pretanke, držijo 125ccm motor in kar do dobra nihajo. Mogoče bi morale biti skoraj podobne debeline kot za zadnji del. Cena pa tudi ni bila preveč ugodna, glede na to, da sem zase kupil boljšo fermo in res da plačaš 30% več, je pa zadeva vsaj tipi topi... Je pa res, da bi bilo dobro vedeti o kolikšni vsoti govorimo za ta primer... lp ... Jaz kupujem zdej motor, pol pa stojala.. Glede na zgoraj našteto, bi bilo mogoče bolje ubrati obratni vrstni red. Dokler nimaš mopeda, bodo ta v redu. Pol se jih pa itaq naveličaš pa zamenjaš. radecan 1
redfly Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Za prednje kolo se mi zdijo cevi dosti pretanke, držijo 125ccm motor in kar do dobra nihajo. Mogoče bi morale biti skoraj podobne debeline kot za zadnji del. Cena pa tudi ni bila preveč ugodna, glede na to, da sem zase kupil boljšo fermo in res da plačaš 30% več, je pa zadeva vsaj tipi topi... Je pa res, da bi bilo dobro vedeti o kolikšni vsoti govorimo za ta primer... lp radecan, TBoxer, winetou2 in 1 other 2 2
redfly Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Sprednji je 30,00 EUr, zadnji 40,00 EUR. Lp To po mojm niso ta stojala kot si jih ti kupu, ker je ta sprednji nosilec debelejši. wix in radecan 1 1
HyperJack Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 Cena je že bila ista, upam, da ne govorimo o istih nosilcih.. radecan 1
TheMan Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 (popravljeno) Cena je že bila ista, upam, da ne govorimo o istih nosilcih.. izgleda, da jih je naredo isti šalabajzer je vse isto na njih... šraufi, oblika... Popravljeno April 7, 2010. Popravil TheMan Fr3nky, radecan in CeneR 3
Fr3nky Objavljeno April 13, 2010 Opozori Objavljeno April 13, 2010 imam omenjeno stojalo in kot je bilo že zgoraj navedeno....me nekaj stvari moti... imam 4 stojala, vsako je drugačno, pa je to do sedaj najslabše. tisto zgoraj ko daš pod zadnjo nihajko se sploh ne obrača, pa imaš že takrat občutek da bo dol padel motor... ko pa motor postaviš gor, pol pa debelo gledaš, a se bo razletelo ali bo stalo skupaj? in potem pišem da bi rad samo prednje nastavke in mi jih ni hoto poslat... kr neki... sesir in radecan 2
CeneR Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 Za prednje kolo se mi zdijo cevi dosti pretanke, držijo 125ccm motor in kar do dobra nihajo. Mogoče bi morale biti skoraj podobne debeline kot za zadnji del. Cena pa tudi ni bila preveč ugodna, glede na to, da sem zase kupil boljšo fermo in res da plačaš 30% več, je pa zadeva vsaj tipi topi... Je pa res, da bi bilo dobro vedeti o kolikšni vsoti govorimo za ta primer... lp lepo,da se razmišlja tudi v tej smeri,da ni vse v ceni. nekaj slikc "malo dražjih" radecan 1
jemcek Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 (popravljeno) zanima me, katera vrsta načina držanja motorja pri sprednjem stojalu se bolj obnese? a je oboje v redu? namen: prezimitev, šraufanje, dvigovanje na pisti da daš gor grelce itd... Popravljeno November 18, 2010. Popravil jemcek
CeneR Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 nekaj novega pri nas! stojalo za lažje parkiranje v garaži ki omogoča lahkotno premikanje v vse smeri. Ervin93, JONI 46, janetka in 3 others 6
Ervin93 Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 (popravljeno) Se da to kje dobit ker to bi meni zlo prav prišlo pri spravlanju motorja ven iz kleti ker je kar mučno ga dvigovat pa prestavljat da ne butnem ob steno ?! Popravljeno November 23, 2010. Popravil yourfriend11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se