Manu Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 ! :P Kajti manualna lepota postaja Manualna krasota! A me pecaš? O:-) :OK: :notworthy: :004 p.s. Tut če mi ne odpišeš takoj, ker se bom lih kar skensala, ker mi f .( :kva2: ) teži... O:-) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Kot sem napisal že v temi Motoboom, sem se premislil, moj glas se podeli Alli. :OK: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 A me pecaš? O:-) :OK: :notworthy: :004 Ribič, ribič me je ujeeeel.... :004 :004 :004 No.....po uradni službeni dolžnosti morm oddat svoj glas in stas za my dear NfR za Mistress Of MotoMars! :wub: :wub: Če bere to, loobschka! :004 (mislm, da mi nobena od mojih lubic ne bo zamerila B)) bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 No.....po uradni službeni dolžnosti morm oddat svoj glas in stas za my dear NfR za Mistress Of MotoMars! :wub: :wub: Če bere to, loobschka! :004 (mislm, da mi nobena od mojih lubic ne bo zamerila B)) Jeg elsker dig!!! :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Jeg elsker dig!!! :004 :wub: Po moje to pomen: častim te na pivo! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Påjta vidva rajs na eno pivo,oziroma øl ali bayer po domace,pa ne cukrajta tuki po motomarsu...Sta pa mojstra-priznam-v pitju,blebetanju eden pa celo ce me spomin ne vara tut v povracanju... :kva2: :P Btw Mustang,zakaj pa po novem Pittov Brade v avatarju-cikas na podobnost al si pa fen? Sva upoštevala tvoj cenjeni nasvet in spila skupaj pivo :beer2: pa še ga bova .) Hvala za kompliment - se trudimo biti mojstri v blebetanju, pitj in še marsičem drugem... O:-) BTW: Glede Kruha Jame (Bread Pit): ful mi je noro dober film Fight Club in se totalno strinjam z njegovi sporočilom in vsebino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 13, 2004 Deli Objavljeno Marec 13, 2004 Po moje to pomen: častim te na pivo! B) You are the luckiest man i know... In ja, tudi jaz glasujem za: Natasha from Russia! S to gesto, ko je (sicer v tujem jeziku - in če to sploh pomeni to - recimo da ja, ker se noro dobro sliši) izbranca svojega srca povabila na pivo, je dokončno zmagala (poleg vseh njenih ostalih lastnosti). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 dve kandidatki v ožjem finalu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Jeg elsker dig!!! Po moje to pomen: častim te na pivo! B) Close enough! B) Če pa upoštevaš še ločila, ti postane jasno, da bi te poprej rada nabrisala. :kva2: Pomoje je dostojna kandidatka za Miss Motomars. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 dve kandidatki v ožjem finalu Glasujem za desno!! :P (sej je to SymRu, ne??) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 ammmm, levo sm mislu, ne desne... :hmm: to se zgodi, ce mas mamo zravn ("dej tist zvocnik bol na desno, da bos mel vec prostora na mizi... ...dej bol desno, no... DESNODESNODESNODESNOOOOOOOo!!!!" :P)... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 BTW: Glede Kruha Jame (Bread Pit): ful mi je noro dober film Fight Club in se totalno strinjam z njegovi sporočilom in vsebino. Meni tudi :yea2: ceprav sem zdaj malo :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 dve kandidatki v ožjem finalu Levo,definitivno...,ne desno...ma ne, levo...mal bolj desno-aja ne tam je ze Manu...Klinc-pa ta disleksija! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Close enough! B) Če pa upoštevaš še ločila, ti postane jasno, da bi te poprej rada nabrisala. :kva2: Pomoje je dostojna kandidatka za Miss Motomars. B) pEPE-for the last time-"jeg elsker dig" pomeni "ljubim te"(no ja tukej se marsikaj zraven pase),ti garantiram,ker mamo po vsej soli nalepke "jeg elsker min skole",kar pa najbrz ne pomeni "jebes solo"...al pa tud... :P Lubcke NfR :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 a mi lahko kdo razkrije kdo je ta kandidatka.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Jaz ti lahko, pa ti ne bom..... :P :P :P Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Jaz ti lahko, pa ti ne bom..... :P :P :P Alla B) dej no.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 TC kaj pa zdaj zganjaš? A nimaš ti bejbe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 TC kaj pa zdaj zganjaš? A nimaš ti bejbe? sej njo zanima.... :P :D :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 sej njo zanima.... :P :D :rolleyes: Potem pa bi ji jaz raje predlagal, da se sama (oz. s tvojo pomočjo) prijavi z izbor miss motosvet. Pa da ne boš kakšnega izgovora na dan privlekel, da ona ni članica. To ne bo veljalo. Tako da hitro prilepi sliko gor in osnovne podatke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 kva je zdej a bo kej fotk al ne Fotka od Alene BMW če že ni kje gor (vir njen home page) Pa še veliko deklet ki so idealne za leplenja fotk v to robriko. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Hmm tvoje slike ne vidim lahko pa ti jo prilepim v vlogi kamermanke :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Potem pa bi ji jaz raje predlagal, da se sama (oz. s tvojo pomočjo) prijavi z izbor miss motosvet. Pa da ne boš kakšnega izgovora na dan privlekel, da ona ni članica. To ne bo veljalo. Tako da hitro prilepi sliko gor in osnovne podatke. Morda pa sem preveč sramežljiva..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 Zdej pa tud meni ni nič jasno, pa najbrž komu drugemu tudi ne, kdo so sploh kandidatke. PRedlaga, da se najde ena dobra duša pa nalepi slike in napise kdo je kdo. Jaz, ki sem se z Motosvetovci srečel prvič v Celju, razen Alle nisem spoznal nikogar, pa še Allo samo zato, ker ma zraven nicka še povezavo na svojo stran. Kaj če bi zadevo priblišal neuki raji in k šifram , ups. nickom še slike dal, pa da se začne prava anketa. :? :hmm: :notworthy: :OK: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 pEPE-for the last time-"jeg elsker dig" pomeni "ljubim te"(no ja tukej se marsikaj zraven pase),ti garantiram,ker mamo po vsej soli nalepke "jeg elsker min skole",kar pa najbrz ne pomeni "jebes solo"...al pa tud... :P Lubcke NfR :yea1: Sm mislu, da je nekij v zvezi s pivotom! Pa mi je vseen všeč!!!! B) B) :004 :004 :004 :004 :wub: :wub: Pepy pa Moos-tang sta moj bodoča ljubimca! B) Sm reku! Ostale sm že obdelaw. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se