Mustang Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 Pepy pa Moos-tang sta moj bodoča ljubimca! B) Sm reku! Ostale sm že obdelaw. B) Če tista danska spakendranščina pomeni, da te ljubi, dobi NfR še dodaten bonus extra glas od mene!!! She's a real woman! :notworthy: Roby...we are close friends...BUT NOT THAT CLOSE!!! :lol: Ostanimo lepo pri pivu... :beer2: Kaj praviš Pepe? .)
Pravokotar Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 :hmm: ...Wobewt ali pivo... :hmm: Oboje je slišati presneto mikavno. Tule bo klic v sili več kot na mestu. B)
klimbra Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 :hmm: ...Wobewt ali pivo... :hmm: Oboje je slišati presneto mikavno. Tule bo klic v sili več kot na mestu. B) Evo.....glas ljudstva ti sporoča PIVO!!!!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: BTW....tut robbbyyyyyy bi bil sprejemljiv,sam če se že lahk odločam...... :hmm: :hmm:
Natasha from Russia Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Če tista danska spakendranščina pomeni, da te ljubi, dobi NfR še dodaten bonus extra glas od mene!!! She's a real woman! :notworthy: Hvala lepa za oba glasova, pa noremi malarju tudi...Ze od nekdaj sem si zelela postat Miss...eee...Motosveta. Ze krpam ozonsko luknjo,pa po internetu iscem Somalske sirote;skratka-ne bom vaju razocarala.... O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)
bobek Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Hanzy ti si car :notworthy: Jest mam še malo starejšo fotko - ampak glihtako zažiga bajkr88 1
Zok Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 (popravljeno) kako KJUUUUTkano bitje!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: (tokrat ne mislim ducatija, ceprav tud ta ni svoh!! B) ) Popravljeno Marec 15, 2004. Popravil Zok bajkr88 1
Hanzi Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Hanzy ti si car :notworthy: Jest mam še malo starejšo fotko - ampak glihtako zažiga Še eno ima z motobooma, v motosvetovih galeriji grem pa stavit da je vsaj še 10 njenih slik
Natasha from Russia Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 :hmm: ...Wobewt ali pivo... :hmm: Oboje je slišati presneto mikavno. Wobewt vs. øl= easy! Pivo,vendar! :beer1: :010 :baa: :stupid: :yea1: :zzz: NlP NfR
Mustang Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 :hmm: ...Wobewt ali pivo... :hmm: Oboje je slišati presneto mikavno. Tule bo klic v sili več kot na mestu. B) Samo 30 sekund za odgovor?! Eeeee....naj pomislim....torej, mislim, da je...eee...khm... (Marija pumagi!)...torej odgovor se glasi...mmm...pa sej sm vedu!!...torej, odgovor je - <click> Šit! Čas je potekel! :lol1:
Mustang Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Hvala lepa za oba glasova, pa noremi malarju tudi...Ze od nekdaj sem si zelela postat Miss...eee...Motosveta. Ze krpam ozonsko luknjo,pa po internetu iscem Somalske sirote;skratka-ne bom vaju razocarala.... O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) Pa ne pozabi izjave o golažu iz srne, ki ga naredi Horjo - a se še spomniš? (drugače te bom jaz spomnil) Ta je sigurno zmagovalna izjava za miss :OK: :lol:
Wobewt Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Hvala za komplimente, gospoda! B) Sicer niso namenjeni men, a vendar... :D Itak si vse deliva pol-pol. B)
Gregs Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Zdaj pa res ne vem za katero (kaj) naj se odločim. Mater je bilo danes zanimivo na motoboomu :P Pa kaj bi se sploh odločal!!!! OBE vendar!!!! :yea2: (takoj za mojo zlato Miss T :wub: )
Manu Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Glasujem za desno!! :P (sej je to SymRu, ne??) S katere starni za desno - a če stojiš za mano pa za Simčijem si za desno ( :angry: ), al če gledaš od spredaj tja? :hmm: Ker potem si za mene. :) :D p.s. Še ta udarc :doze: :004
Zok Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 (popravljeno) S katere starni za desno - a če stojiš za mano pa za Simčijem si za desno ( :angry: ), al če gledaš od spredaj tja? :hmm: Ker potem si za mene. :) :D p.s. Še ta udarc :doze: :004 Symcija sm mislu - poudarek na desnO. :P aja, pa zamenju sm desno pa levo - mislu sm napisat "glasujem za levo". :) zakaj zanj, pa lahko njega :wub: :P vprasas... :P LP, Z. .) pi es: drugac pa se vedno glasujem za tole mishko... :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Popravljeno Marec 16, 2004. Popravil Zok bajkr88 1
Manu Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Symcija sm mislu - poudarek na desnO. :P aja, pa zamenju sm desno pa levo - mislu sm napisat "glasujem za levo". :) zakaj zanj, pa lahko njega :wub: :P vprasas... :P A vidva sta.... :kva2: ..a sta...... :kva2: ..... .....no ja, se to je pa tut lepo po svoje. :)
Zok Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 ...ampak Symci je pa ja tak... ...tak... :wub: :naughty: :devil: :naughty: :P
klimbra Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 se ena kjuuuutkana crnolaska iz Picasso-ta (zacel sm z vohunsko kariero - ce kdo rabi kake posnetke iz Nase, nej kr zine! :P ). :wub: pi es: slikano je pa s telefonom, (zal) na nizki resoluciji, zato je tk kur*eva slika. <_< Zok......teb DEFINITIVNO dogaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dirkac Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 se ena kjuuuutkana crnolaska iz Picasso-ta (zacel sm z vohunsko kariero - ce kdo rabi kake posnetke iz Nase, nej kr zine! :P ). :wub: pi es: slikano je pa s telefonom, (zal) na nizki resoluciji, zato je tk kur*eva slika. <_< Pomlad greeee ... ptički čivkajo ... Zok se vrača na stara pota. :yea2:
Zok Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 Pomlad greeee ... ptički čivkajo ... Zok se vrača na stara pota. :yea2: ...a zdej bom pa kurbir izpadu al ka... :hmm: ...pac opazujem delo mati narave, ki je na trenutke takoooo lepo... :wub: ...sam se motor mi manjka, pa bo to to!! B)
lina Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 Kurbir rataš takrat ko deklice resnično položiš....in to v pogostih intervalih---ti si pa na dobri poti, da postaneš...fotograf. :)
Thundercat Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 ...ampak Symci je pa ja tak... ...tak... :wub: :naughty: :devil: :naughty: :P sucker :P :D
Zok Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 sucker :P :D le zakaj se mi zdi, da tole ni letel na mene...?!? :P :D :D
cvetoo Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 ZOK A ti tud premišljuješ kako bi bilo vmes :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se