fp4492 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 ... Nekaj časa nazaj je totalno rastural tip s plavo Ninjo... Škoda, da si ni dal dopovedati, da naj ne raztura več tako zelo ...
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Kolko tip rastura, bo težko pokazal na Mariji Reki, razen, ko bo v cajtnge pršu, sej veš na katero stran. Takrat se bo vedelo, da ni bil samo hiter, ampak za odtenek "pre"hitr. Nekaj časa nazaj je totalno rastural tip s plavo Ninjo... Novi Marof je manjša steza, s podobno konfiguracijo ovinkov, kot so na Planinskih ridah in Mariji Reki, a razlika vseeno obstaja. Tam se vozijo VSI v isto smer, in VSI tišijo. Namesto dreves, zaščitnih ograj je tam le trava! Predvsem se pa da hitro in preprosto ugotovit kdo "rastura", le za štoparico moraš imet. In če kdo slučajno nima štoparice, mu jo jaz z največjim veseljem posodim. Alternativa ovinkastim cestam je tudi steza v Krškem (Raceland)! Kdaj gremo??? :worship:
motoristek Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Kdaj gremo??? Ja poven, ne.... :naughty:
poggy Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Hja, tud js sm vidu onga tipa na črni cbrki, se je dol prpelu po kolenu... Mislim, sej lepo, da se zna tak pelat, sam naj ne bo tuk neumn in tega naj ne počne tam gor, ampak na Racelandu, Grobniku, Novem Marofu... Konec koncev je poletje, na cesti so kolesarji, tudi kakšen kamen se kdaj najde, kakšna žival, nasproti vozeč promet itd... Dejmo vsi skup met eno zdravo bero pameti no... Kar se tiče policajev pa, prejšn tedn so meli gor racijo, od "taspodni" ovnikov pa do vrha 4 kontrole... po pamet pa (ne pre)počas
Kölm Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 http://vizintin.com/2008/06/02/se-nikoli-tako-blizu-smrti/
KeC Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Spet buče. Folk tuli vozite po omejitvah, pa gre na Mariji Reki po omejitvah prav lepo po kolenu. In če se ne motim oz. če vsaj malo poznam zakone fizike, je vožnja po kolenu pri isti hitrosti bolj varna, kot vožnja nekoga, ki se na motorju drži, kot da bi nekaj fasal od zadaj.
KeC Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 http://vizintin.com/2008/06/02/se-nikoli-tako-blizu-smrti/ Edini možni odgovor: http://www.youtube.com/watch?v=Wu8LpalUelY
P182 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Edini možni odgovor: http://www.youtube.com/watch?v=Wu8LpalUelY hvala Kec :) , tega komada nisem že dolgo slišal :music1:
_SEBA_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 dons napadu maričko :worship: :worship: zakon je blo ... :evilgrin: :evilgrin:
tomazin Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 pa je bla že čist suha cesta? sej tut če je bla jo je zle spet zmočl celo :(
_SEBA_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 pa je bla že čist suha cesta? sej tut če je bla jo je zle spet zmočl celo :( mal je blo vlažno....ampak sam kkšn konc.....
gebre Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Napadli Maričko danes :) pa je bla mal vlažna :naughty: Fossil tnx, bom še kdaj pršu v vaše konce :whistle:
fossil30 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Napadli Maričko danes :) pa je bla mal vlažna :naughty: Fossil tnx, bom še kdaj pršu v vaše konce :whistle: ja vedno vablen, sploh ob lepem vremenu... mal je bla pa res vlažna :rolleyes:
tomazin Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 je biu kdo s tuki gor? jih je blo dans kr velik gor :whistle:
CAPI Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 Včeraj okol 14h sem vidu helikopter, je krožu nad Maričko :naughty:
Gregs Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Po dolgem času sem se lepo turistično (CBF 600) dvignil na Podmejo s štajerske strani... in najprej ugotovil, da je po celi "trasi" omejitev 50 km/h... zanimivo... prvi ukrep... No, glede na to, da nisem šel z namenom drajsanja gor-dol, sem vmes lahko opazoval še druge dogodke... in celo videl smrkce v kibli, ki so ravno imele enega motorista v postopku... pa nekaj zijal je bilo na dveh ovinkih... tišačev pa bolj malo... ene 2... :D Marička je še vedno lepa, ampak za tišat pa ne hvala... :grrr
CAPI Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Na ovinku v zg. sliki, je že 40km/h dovolj da s kolenom podrsaš po tleh, sploh če imaš ss in koleno uporabljaš kot parkirno tačko :whistle: Problem nastane, če hočeš do tačk :naughty:
biker125 Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 evo včiri sem bil gor, motorjev kr neki, fural smo se skoz, sicer je blo mal vroč, pa na začetku je bil postavljen radar pa 2 policaja v civilnem avtu :whistle:
tomazin Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 dans je blo tut super gor.. niti avtov niti motorjev ni blo hehe
andrejba Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 dans je blo tut super gor.. niti avtov niti motorjev ni blo hehe kako da ne, jaz sem se spet pelal preko :D Pred mano pa nekdo z rumenim motorjem (kaj vem mogoče supermoto?). Spodaj je pred mano obrnu in se zapelal še enkrat gor, gori pa naredu na zadnjem ovinku postanek - ura cca 17:30
tomazin Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 js sm biu ob ene pol 5 že gor.. takrat pa ni blo nobenga ;)
tomazin Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 (popravljeno) . Popravljeno Junij 26, 2008. Popravil tomazin
CAPI Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 js sm biu ob ene pol 5 že gor.. takrat pa ni blo nobenga ;) A potem se ti zmeraj voziš gor skozi Griže-mimo moje hiše :hmm: , sem te že večkrat videl ;)
tomazin Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 ja vedn nardim krog.. liboje,griže,prebold, marija reka, potem pa po glavni cesti nazaj.. al pa obratno.. :D
Priporočene objave