_ales_ Objavljeno Junij 29, 2008 Opozori Objavljeno Junij 29, 2008 Problem nastane, če hočeš do tačk :naughty: jih dons malo pobrusil, da sem rjo odstranu :whistle: drgač so pa ti ovinki eni izmed mojih favoritov! edino tist "50" ki so jih nalimal pokleh, je mal v prazno... sreaču ene 5 motoristov, pa 2 avta, pa enga firbca z cbr, naredu pa 3 poizskuse gor pa dol. majka!
nk84 Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Js grem ponavad dopoldne gor pa še nikol nism sreču policajev. Popoldne sm bil enkrat pa so mi kazen napisal kr sm če črto zapelu, mi je hotu tablco vzet zarad auspuha pa sma se za 62€ zmenla. U nedeljo sm bil gor pa sm prvič se po kolenu pelu, tko da bom zdej še večkrat da to spilim. Je blo kr neki motoristu ampak sam dva sma pa vozila, ostali so se sam čez pelal. Edin z enim norcem sma se skor zaletela. Je šel pred ovinkom z motorjem druzga motorista prehtevat js sm ga pa glih iz ovinka prpalu. Je šlo zlo na knap. Ne vem zakaj če z motorjam prehteva ne prehteva po svojem pasu , kr je placa še preveč za dva motorja, on pa čist po moji stran!!! Je pa super tale Marička ku ga ni treba gnat da greš do kolena, je vožna čist lepo zmerna. Prej sm ga zmeri gnal gor, pa sm pred ovinkam premzu ku budala, zdej se pa raj normalno prpelem, pa gas u ovink pa gre brez problema na kolen. Sam u levo mi bol leži kot u desno!!! :krneki:
biker125 Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Prit v soboto, nedelo popoldan gor, se dogaja skor bol ko na "happeningu" :evilgrin:
Highlander Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Jah, očitno eni enostavno ne dojemajo, da Marija Reka ni dirkališče in trening prostor... :nono:
tomazin Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Jah, očitno eni enostavno ne dojemajo, da Marija Reka ni dirkališče in trening prostor... :nono: ja je pa super cesta se za vozit pa trenirat za na dirkališče hehe :whistle:
simonsi Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Jah, očitno eni enostavno ne dojemajo, da Marija Reka ni dirkališče in trening prostor... :nono: Pol dojamejo, ko se cesta pokonc postavi. :)
tomazin Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Pol dojamejo, ko se cesta pokonc postavi. :) tudi takrat ne :D
Highlander Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Včeraj popoldne se je pri odcepu za Smrekovino postavila enemu, ki vozi z :headbang: cesta pokonci... Dva rešilna avtomobila, Policija, Kombi in dva ali trije motorji... Kakšne so posledice, ne vem, jasen je le vzrok...
simonsi Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 cesta na mary river ni več tisto kar je bila. Pesek, fleki, pa bolj gladka.
shark357 Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Danes sem jo naskočil v dvoje. Je blo prav fajn :whistle:
HyperJack Objavljeno Julij 16, 2008 Opozori Objavljeno Julij 16, 2008 Če bo kdo na Mariji Reki danes ob 18.00 oziroma tam nekje. Črn Z 2008 in Mz 125, naj pristopi do naju in gremo na kakšen drink. lp
biker125 Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Dans bojo spet norije gor :evilgrin: , js letim čez slabo urco :whistle:
CAPI Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 Pa počas mim moje hiše, mam črnga mačka, ki se rad sprehaja po cesti :whistle:
westy Objavljeno Julij 19, 2008 Opozori Objavljeno Julij 19, 2008 no danes sem pa sel pogledat to cesto in mi je zellllo vsec bom se kdaj se cez te ovinke zapelu
m@dness Objavljeno Julij 20, 2008 Opozori Objavljeno Julij 20, 2008 no pa sem si le vzel čas in zapeljal po tej cesti.. dobra nimaš kaj, gori sračal 2 motorista z750 in er6 oba črna.. bo treba it spet kaj naokoli.. edina škoda da ni bližje ker ovinki so res.. :worship:
RenoRaines Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 "Motoristične dirke na nevarni cesti" http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/334878
KeC Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 (popravljeno) Jep, policija je vsakodnevno gor in izvaja kontrolo, tako da se vam ne splača preveč tja vozit. Popravljeno Julij 21, 2008. Popravil KeC
RenoRaines Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Poskušam razumeti obe strani. Čeprav me razna enostranska 'objektivna' novinarska natolcevanja pogrejejo (na splošno so mi novinarji govna, da ni večjih, predsem zaradi zlorab svojega položaja in prevečkrat subjektivnega podajanja informacij in subjektivnega ustvarjanja slike). Župan piše, da so si motoristi (pa kukr sem se tam vozil, tud avtomobilisti) izbrali poligon - se ne čudim. Tud vozniki pločevink si najdejo svoje poligone. Ker država nima interesa graditi namenskih poligonov. Država nima niti interesa do dvojnih ograj. Seveda ne, smrti motoristov so predvolilne 'točke' in natolcevanje po lastnih prsih, ko statistika ob novem zakonu pokaže 'napredek'. Po drugi strani pa zastopim prebivalce, da je neprijetno, če ti ga redno mimo bajte žgejo. Lastnega otroka ne smeš spustiti izpred oči za 5 minut in tak vsakodnevni strah zna utrujati. Ampak gre za javno cesto, ki ja na voljo vsem prometnim udeležencem. Toliko strpnosti s strani motoristov, da se čez naselje pelje po omejitvi se pa menda tud da dosežt. Gor v tisti hosti se pa lahko pritoži kvečjemu kaka srna ali pa zajec. Ne vem no, al se res ta ropotanje tolk sliši dol do vasi? Klinc je to - za vse ne bo nikol prav, taki ljudje pač smo.
tomazin Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 js se spodi čez naselje pelem vedn 50km/h, potem gor v hosti pa res nevem koga bi motl ne.. nikol nas pa ne bojo mogl ustavit da se ne bi fural tam :)
nk84 Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 DA ne bojo vsi sam čez motoriste šinfal, nej pogledajo kako se z avtam gor vozjo!!! Brez sekanja ovinkov sploh ne gre!!! Marija reka Golf GTI
Climber116 Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 mene bi blo sram če bi tak slab pelau :P drugače pa, motoristi se vsaj po svoji strani vozmo .)
Highlander Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 js se spodi čez naselje pelem vedn 50km/h, potem gor v hosti pa res nevem koga bi motl ne.. nikol nas pa ne bojo mogl ustavit da se ne bi fural tam :) Očitno ti ne gre v glavo :headbang: , da pomeni znak za omejitev hitrosti, omejitev hitrosti. V tej hosti živijo TUDI avtohtoni "prebivalci", ki si ne upajo iz svojih lukenj zaradi nekaj nedojemajočih "teračev". Ta cestni odsek ni in ne bo dirkališče, da pa se ne bi normalno popeljal po tem odseku, ti noben ne bo preprečeval, vsaj zaenkrat ne. S svojo pametno izjavo si se izdal, da si še dudkar, na kar ti iz izkušenj svetujem, da nikoli ne reci "nikoli" ! Upam, da do danes še ne R.I.P.-ajo za tabo, saj znajo bit marijareški ovinki tudi prekleto zahrbtni... Že to zmede, ko se prikaže sredi ovinka kakšna zbegana avtohtona srna..., al' pa kaj druzga...!? Na srečo je naša policija zaenkrat še zadovoljivo efikasna, ko pa ne bodo zmogli, bodo pač sami krajani USPEŠNO odstranili smetenje okolja, kaj praviš? Raje opusti dudko in se še pravi čas spametuj..., ker ko bo prepozno, bo prepozno...
stuhec Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 mene bi blo sram če bi tak slab pelau :P misliš da je tak enostavno ?
tomazin Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Očitno ti ne gre v glavo :headbang: , da pomeni znak za omejitev hitrosti, omejitev hitrosti. V tej hosti živijo TUDI avtohtoni "prebivalci", ki si ne upajo iz svojih lukenj zaradi nekaj nedojemajočih "teračev". Ta cestni odsek ni in ne bo dirkališče, da pa se ne bi normalno popeljal po tem odseku, ti noben ne bo preprečeval, vsaj zaenkrat ne. S svojo pametno izjavo si se izdal, da si še dudkar, na kar ti iz izkušenj svetujem, da nikoli ne reci "nikoli" ! Upam, da do danes še ne R.I.P.-ajo za tabo, saj znajo bit marijareški ovinki tudi prekleto zahrbtni... Že to zmede, ko se prikaže sredi ovinka kakšna zbegana avtohtona srna..., al' pa kaj druzga...!? Na srečo je naša policija zaenkrat še zadovoljivo efikasna, ko pa ne bodo zmogli, bodo pač sami krajani USPEŠNO odstranili smetenje okolja, kaj praviš? Raje opusti dudko in se še pravi čas spametuj..., ker ko bo prepozno, bo prepozno... se ne pelem velik čez omejitev gor kr motor ne gre velik več v hrib, bmk za tiste avtohtone prebivalce, če bi se za čist vsako stvar sekiru se ja ne bi mogu nikjer vozit kr bi vedn nekoga motu. dobro poznam ovinke in me je že tut vrglo a me to niti mal ne odvrne od vožnje. Še nikol nism srečo sred ovinka nobene avtohtone srne kr ko slišjo ropotanje akrapoviča vse pobegnejo :D tudi policaji so me že tu vstavli (policist na motorju) in me vprašal kak je kej gor, če je velik gužve, pa dokumente pregledu. In kako bodo krajani odstranili "smetenje" okolja? Razumem pa da ni fajn prebivalcem nižje dol ob cesti, saj morjo cele dneve poslušati motorje ki se vozijo mimo. :)
Frips Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 In kako bodo krajani odstranili "smetenje" okolja? Enostavno...izborijo si tale znak, sem že doživel nekaj podobnega.
Priporočene objave