Ninč Objavljeno September 6, 2010 Opozori Objavljeno September 6, 2010 danes videl eno z ER6 in rdečo čelado - v portorožu in na ridah. Kaka od tukaj? :grrr
trebor Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Danes dopoldne viden črn kawasaki 10 z dolenjskimi dimniki od Gospodarskega razstavišča proti Bavarskemu dvoru. Lepo se dere . LP Robert Maximus 1
brembo Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 trebor potrobu dns iz trole na tržaški :grim sm šou na faks po dveh mescih s5 maus in trebor 2
trebor Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 trebor potrobu dns iz trole na tržaški :grim sm šou na faks po dveh mescih s5 Ja, bil sem jaz :surrender: :yes: . Sem pri izvažanju iz postaje pomagal O:-) VW polo-tu zamenjat vozni pas, da sem lahko prišel do brembota :grim . LP Robert
radecan Objavljeno September 11, 2010 Opozori Objavljeno September 11, 2010 Videna plava varaderka (jurja), pri Radečah, okoli 14:45; nato je zavila proti Radečam, jaz pa ravno Kdo iz tu? lp bajkr88 1
SharpNinja Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Včer že skor v mraku videna trebor in DrJakob v MP za mizo, k sta se s torto pa piškoti basala bajkr88 in TommyP 1 1
Dr_Jakob Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Včer že skor v mraku videna trebor in DrJakob v MP za mizo, k sta se s torto pa piškoti basala Ne priznam. rosse20 in bajkr88 1 1
logarr Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 maus od vrhnike proti logatcu rosse20 in bajkr88 1 1
jaka78 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Uau dons je bla pa tko lepa furca pa zelo lep dan in pasalo je po dolgem času spet mal na motor.Vidu ogromno motoristov v skupinah.Zakon! bajkr88, domina in logarr 1 2
trebor Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Ne priznam. A boš priznal, da si se obnašal kot slon v trgovini z jenskim steklom? :evilgrin: :grim Z ritjo rušiš vse, kar ni pritrjeno ali dovolj visoko . LP Robert bajkr88 1
krucymucy Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) Maus, Nina, Baykerca, Snoopy ... hvala za druzbo, furo, kofe Molotov pred Kozino, ven iz Kozine in še v Črnem kalu. Bo kej potopisa? GSR 600 NM tablice, vceraj na OMV Postojna, danes iz Cerknice ven proti domu. Sem hotel vozit za tabo pa sem potem vseeno sel naprej k si bla videt zivcna. Zivjo se enkrat Popravljeno September 12, 2010. Popravil krucymucy maus in bajkr88 1 1
Frips Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) En kup plehovja na ridah ob cca 17:05 ?! Sharpica ob cca 18h Vrhnika? PS.: Maus tvoje "zlato" se pa res najbolj od vseh šajna. In Na OMV v Postojni in v gužvi na ridah je izstopal Popravljeno September 12, 2010. Popravil Frips
TADEJ46 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Pa največja fora je bla, da sm bil v avtu in se le stežka kam odmakneš, če cela skupina na silo prehiteva. Bli pa so v skupini, Daytona-Oranžna, Zelen ZX-10, bel kombinezon, pa še mislim da repsolka... ta frajer na r1 se po ljublani voz z enim piskrom na glavi pa eno rutko okol ust haha neki žešči čoperist bi biu rd al kai haha
Frips Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Aja..pa še en je v dainese kombinezonu na cbr1000, z teniskami na nogah, marširal iz Postojne proti ridam .....Bemu škornje bi si pa lahko nabavil ehm
BlaZ1000 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) Evo da se jaz enkrat nekaj sem napišem, cel kup folka na jezerskem pol k sm šel pa domov pa na slo strani a je kdo od tukaj za mano vozu, damn kapo dol nism ti mogu pobegnt Lp, Blaž Popravljeno September 12, 2010. Popravil BlaZ1000
Andro82 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Dons vas je pa blo ko šodra na cest Najprej okol 10 dopoldan Jvalant pred mano do Labor, ob vračanju iz morja (popoldan) pa Frips v Dekanih, pa mislim da Maus na vrhu Črnega kala (je blo vse tko hitr da nism ornk dojemou), pa SharpNinja mal od Kozine naprej, pol pa še Schmid87 v Logatcu, za češnjo na vrhu smetane pa še Brdaus na začetku Ljubljane... gsx750f 1
TBoxer Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Evo da se jaz enkrat nekaj sem napišem, cel kup folka na jezerskem pol k sm šel pa domov pa na slo strani a je kdo od tukaj za mano vozu, damn kapo dol nism ti mogu pobegnt Lp, Blaž Kaj misliš da si Rossi? lp krucymucy in radirka 1 1
krucymucy Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) Kaj misliš da si Rossi? :worship: Popravljeno September 12, 2010. Popravil krucymucy maus 1
BlaZ1000 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) Ah pozabi, da sem sploh kaj napisal, in ja nism niti R od Rossija :surrender: Se opravičujem če sem te kako užalil, se ne bom več oglašal v tej temi. Hvala in Lp, Blaž Popravljeno September 12, 2010. Popravil BlaZ1000 TOMTECH in DXR16 2
DXR16 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 (popravljeno) Ah pozabi, da sem sploh kaj napisal, in ja nism niti R od Rossija :surrender: Se opravičujem če sem te kako užalil, se ne bom več oglašal v tej temi. Hvala in Lp, Blaž Zakaj pa ne vsaki ima svoje mnenje zato je tudi forum...zaradi takih malenkosti se ne užališ.. L.P. Popravljeno September 12, 2010. Popravil DXR16 MowzancR 1
TBoxer Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Ah pozabi, da sem sploh kaj napisal, in ja nism niti R od Rossija :surrender: Se opravičujem če sem te kako užalil, se ne bom več oglašal v tej temi. Hvala in Lp, Blaž Ah... takoj jockat... 1. napisal si kot, da si referenca oz. držiš čas za to cesto 2. in vsi vemo, kakšen motor ti voziš in kako zgledaš ti, da takoj vemo kdaj/če smo vozili za tabo lp P.S. in ne, jaz nisem tisti TOMTECH in MowzancR 1 1
JANUSKA Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Purpl po klancu na vzdol proti Selam, sem ti požmikala in pomahala.....
BlaZ1000 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Ok ok sej nism bil užaljen sam mal sm bil jezn nate k sm mislu da sm rossi vsaj včer ponoč k sm spal :blink: no k pa že glih veš kašn sm me pa v rit brcni k me vidš :unsure: Lp, Blaž ZdenkoK in TOMTECH 2
SharpNinja Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 A boš priznal, da si se obnašal kot slon v trgovini z jenskim steklom? :evilgrin: :grim Z ritjo rušiš vse, kar ni pritrjeno ali dovolj visoko . LP Robert Že trenira za slončke očitno, da bo pristen slonček :grim En kup plehovja na ridah ob cca 17:05 ?! Sharpica ob cca 18h Vrhnika? PS.: Maus tvoje "zlato" se pa res najbolj od vseh šajna. In Na OMV v Postojni in v gužvi na ridah je izstopal Ja en tak cajt, sm se pa res vlekla tm čez, a s bil pr Mantovi al kje, k Mausa sm vidla tm, k se je oblaču al pa slaču (nism zihr) Drgač pa mislm, da sva srečala She včer na Ponikvah proti MP......pol pa še en miljavžnt vsehsortnih na stari cesti prot morju in nazaj, zgleda vsi lovimo zadnje sončne žarke :closedeyes:
Frips Objavljeno September 13, 2010 Opozori Objavljeno September 13, 2010 Ja en tak cajt, sm se pa res vlekla tm čez, a s bil pr Mantovi al kje, k Mausa sm vidla tm, k se je oblaču al pa slaču (nism zihr) takrat se je slacu, mal za tem pa spet oblacu:D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se