Čamac Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Si ti že kdaj videl telebajska, da bi se na motorju peljal čez rondo??????Jaz tudi ne, ampak če bi, bi se peljal tak kot ta z oranžnim "karkolipač"... ;) a tak :D jaz sem pa že mislo da je lepo zvozo rondo :D drugače pa jebeš neki mestni rondo, če že more bit rondo, kvečjemu pesniški al pa ta pri qlandiji včasih tekne :D
Schmid87 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 vidu tebe :) pa vidu tut tega rdecga twingota hmm, a si bil ti poj tist, k si v Lidlu poleg mene stal, medtem ko sem jaz gledal želvo? :hmm:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Jaz sem te, pa sem brez besed ostal..... (razlagaj si kot + ali -..... :P ) Drugače pa danes skozi gosposvetski rondo en v plavi trenerki odspodaj in oranžnem "nevempačkajeblosploh" odzgoraj, na plavi ninji 6-ki. Če je slučajno kdo od tukaj, mu moram priznat, da še nisem videl, da bi kdo tako lepo peljal ta rondo.......................................na "nevempačkateremkanalu", ampak pri telebajskih. Tukaj je vsaj pomoje bil nejko z njegovimi omiljenimi nesmiselnimi relacijami. Sam pa nisem popolnoma razumel posta in sicer: lepo peljal rondo pikice pikice pikice na nevempačkateremkanalu ampak pri telebajskih... Kaj lahko tole malo obrazložiš? Aja še to... xr800 kakšne barve VFR imaš? Morda ti mimo moje hiše v soboto popoldan? am...vas morn razočarat nisn bil to jaz, sem se ravno takrat tud pelal z avtom in videl tega na plavi ninji, kako se je pelal po koroškem---kot pussy, z hitrostjo avtov, nejko tak ne vozi po koroškem nikoli hehe...drugač pa v trenerki se tut jaz nikol ne vozim, mam vsaj kavbojke gor hehe
vapotek Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 hmm, a si bil ti poj tist, k si v Lidlu poleg mene stal, medtem ko sem jaz gledal želvo? :hmm: Kaj v Lidlu majo želve? Do tega trenutka sem bil ziher, da jih majo samo v mestnem terariju. Svašta ej, kaj si švabi vse ne zmislijo!!! :worship:
rosse20 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 A mene pa noben ni vidu? :P nisi edini :winkiss:
mitofreak Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 hmm, a si bil ti poj tist, k si v Lidlu poleg mene stal, medtem ko sem jaz gledal želvo? :hmm: a un k je reku da majo bols robo k lansklet ?? :) Kaj v Lidlu majo želve? Do tega trenutka sem bil ziher, da jih majo samo v mestnem terariju. Svašta ej, kaj si švabi vse ne zmislijo!!! :worship: jp, črne, trde, debele...s štrikci :o
Schmid87 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 a un k je reku da majo bols robo k lansklet ?? :) jp, črne, trde, debele...s štrikci :o ja :o si bil to ti? :? res je, pa lohk jo daš na sebe, kot ruzak :alien1:
črnolaska Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 a un k je reku da majo bols robo k lansklet ?? :)jp, črne, trde, debele...s štrikci :o Samo tele želvice so izgledale precej slabe kvalitete.. pa zjutri jih niso kej prou velik kupoval.. pa tud pol k sm še enkrat prišla jih je bilo še cel kup.. je kdo to kupil?
GRUNF Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) am...vas morn razočarat nisn bil to jaz, sem se ravno takrat tud pelal z avtom in videl tega na plavi ninji, kako se je pelal po koroškem---kot pussy, z hitrostjo avtov, nejko tak ne vozi po koroškem nikoli hehe...drugač pa v trenerki se tut jaz nikol ne vozim, mam vsaj kavbojke gor hehe Kaj je Nejko, se spet ven vlečeš? Telebajsek?? Povsem primerno ime zate Lilika............ :winkiss: Telebajsek v resnici, drugače pa velik džek z plavo Ninjo .......BTWmislim, da bi morala biti Ninja zelena, a ne?? Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil GRUNF
Schmid87 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Samo tele želvice so izgledale precej slabe kvalitete.. pa zjutri jih niso kej prou velik kupoval.. pa tud pol k sm še enkrat prišla jih je bilo še cel kup.. je kdo to kupil? yap.. sam ena cheap plastika k jo daš čez hrbt :) ni zgledal nč kj kvalitetn. jah no.. mugoče je še zmer bolš kot pa nič :P
MowzancR Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Včeraj ob 23h iz Mislinje proti Velenju en motorist. Tip se mi je fajn zasmilil.. Niso bile najbolj idealne razmere za motor..
Gregc Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 ena 125 aprilia tanova dons mislm da prot rakitni kdo od tuki Jaz sem bil :yea1:
Roky Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Kaj je Nejko, se spet ven vlečeš? Telebajsek?? Povsem primerno ime zate Lilika............ :winkiss: Telebajsek v resnici, drugače pa velik džek z plavo Ninjo .......BTWmislim, da bi morala biti Ninja zelena, a ne?? Brez provokacij, prosim. Sem nekaj strani nazaj napisal, da za to uporabljajte PM, najbolše pa, če se sploh ne jeb*** med sabo :angry:
GRUNF Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Brez provokacij, prosim. Sem nekaj strani nazaj napisal, da za to uporabljajte PM, najbolše pa, če se sploh ne jeb*** med sabo :angry: Kdo pa provocira??? Zgolj retorično vprašanje...... :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) Brez provokacij, prosim. Sem nekaj strani nazaj napisal, da za to uporabljajte PM, najbolše pa, če se sploh ne jeb*** med sabo :angry: ne sekiraj se roky...njemu tak sploh več ne odgovarjam, kr ma take neizvirne da si niti ne zasluži moje replike...sej ga razumem...pač ma manjvrednostni kompleks, taki kot je, povsem upravičeno...bogi grunfek :friend1: Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil _Nejkoo_
GRUNF Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) ne sekiraj se roky...njemu tak sploh več ne odgovarjam, kr ma take neizvirne da si niti ne zasluži moje replike...sej ga razumem...pač ma manjvrednostni kompleks, taki kot je, povsem upravičeno...bogi grunfek :friend1: O telebajsek je vstal.....z zanimanjem bom pregledal tvoja današnja modrovanja......in seveda koga si vse videl in kaj že vse veš in znaš :whistle: Le daj kaj povedat, ti veliki prevzvišeni Nejkoo- telebajsek, ki modruješ tu po svetu imenovanem Motosvet......Naj ti ne bo nerodno...... :zzz: :smoke: Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil GRUNF
Ole Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 oranžna cbr-ka na ac koper - kozina okoli 15h. Pa modr kombinezon si mel?. Kdo od tuki?
tlazar4 Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 okrog 4 čez hrpelje 3 motoristi, ena je bla bowha, pa en bmw pa neka kawa menda? z mogoče? js sm zraču hornetko na igrišču :P so mogli prjatli prit pogledat :D
zverko Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 oranžna cbr-ka na ac koper - kozina okoli 15h. Pa modr kombinezon si mel?. Kdo od tuki? madonca...kdo ma še oranžno cbr-ko...jest sn bil :whistle: ura pa je bla 15 30...
Ole Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 madonca...kdo ma še oranžno cbr-ko...jest sn bil :whistle: ura pa je bla 15 30... hehe...sej se mi je zdelo...sam nisem bil čist zihr :unsure: :unsure: . Lepo te je videt gor....sej na morju pa je blo kar lepo 12 stopinj :worship:
zverko Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 hehe...sej se mi je zdelo...sam nisem bil čist zihr :unsure: :unsure: .Lepo te je videt gor....sej na morju pa je blo kar lepo 12 stopinj :worship: men je blo še toplej kt 12... :naughty: :naughty:
lmperator Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Se hvalt ... dol proti kočevju sm skor zmrznu. Nobenga motorista.
3nity Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 js sm zraču hornetko na igrišču :P A tako se dandanes temu reče ?! :P :D Aja pa sršen je ful lep B)
JMatic Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 en z belo aprilio kle okol po kokrici. pa brez luci :nonononono: mislm, ce se bos se tkole razmetavou okol...bo joj
Irencko Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 ena suzika z dvema zmrznjenčkoma, na klančku pred senožečam :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se