Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

lastnik rdece VFRe iz mlake madafake:D viden ravnokar pred bivsim cekinckom na "svežem zraku" :D sva bla v corsi črni fifty pa imar idah :D

Objavljeno
lastnik rdece VFRe iz mlake madafake:D viden ravnokar pred bivsim cekinckom na "svežem zraku" :D sva bla v corsi črni fifty pa imar idah :D

"svež zrak" ja. motor pa doma v garaži počiva. :whistle:

Objavljeno
@Stenere, včeraj okrog 16h mimo Zlatega križa proti Celju - si bil ti ali tvoj brat(1000ccm) :whistle:

Ja, jaz sem bil. (Brat od stenere-ja)

Objavljeno

V sredo pop. iz Most pri Komendi Proti Kranju v dežju en žgal motor bl kot jest v suhem :whistle: Kamikaza

Objavljeno

4kolesnik se mi vozi mimo bajte gor pa dol in me nervira kr se jst ne morm jt pelat....

Objavljeno

Dons na poti proti Tržiču me je prehitel nekdo z Suzuki GSX-r 1000, pa akrapota je meu, na zadjem zicu pa "prikolco" :naughty: Kdo od vas... :?

Objavljeno

Brdaus v smeri zbilje/kranj, s tistim oranžnim žarečim vzorcem :)

Objavljeno

Danes zvečer ob 22h en črn starejši kawasaki (GPZ?) tista ulica ki gre od BTC-ja proti zaloški (imana se zdele ne spomnim)

Objavljeno
Brdaus v smeri zbilje/kranj, s tistim oranžnim žarečim vzorcem :)

BRdaus vidu sm te u LJ :D

si su iz LJ jest pa v :D

Objavljeno
Danes zvečer ob 22h en črn starejši kawasaki (GPZ?) tista ulica ki gre od BTC-ja proti zaloški (imana se zdele ne spomnim)

Kajuhova :whistle:

Objavljeno

Včeraj, okoli 14.00 DeX na ridah in še enkrat na koncu Cerknice.

Objavljeno
BRdaus vidu sm te u LJ :D

si su iz LJ jest pa v :D

Zaqwa pa nisi pomahu :D Sej bi ti tko al tko post-2606-1208261690.gif nazaj nabiu :lol:

@Dolenc: po stari cesti v KR :yes:

Objavljeno

včer er6n, fz1, r6, r1 pa še ene par na rakitni, bil kdo od vas? en me je prehitel z r6, sem šel lih en krog z šterko :D

Objavljeno
Zaqwa pa nisi pomahu :D Sej bi ti tko al tko post-2606-1208261690.gif nazaj nabiu :lol:

ahahah

ahahahh :D ,e me bi vidu. sm biu lih na zacetku celovske ti pa v drugi smeri..lih tam ko sta oba pasa najbl narazn :D nisi niti gledou u mojo smer :D

bom drugic poleg fingrflipanja se trobu haha :D

Objavljeno
včer er6n, fz1, r6, r1 pa še ene par na rakitni, bil kdo od vas? en me je prehitel z r6, sem šel lih en krog z šterko :D

Če je bil na r6-ki tip u belem kombinezonu, sem bil jaz :whistle:

Asfalt je še prehladen ... bo treba še počakat.

Objavljeno

DejaVu a se ti vozš po Kajuhovi z zx6r rdeče barve?

Objavljeno
Če je bil na r6-ki tip u belem kombinezonu, sem bil jaz :whistle:

Asfalt je še prehladen ... bo treba še počakat.

Ne vem kakšen kombinezon je bil, si bil ti tisti ki je šel najprej v napačno smer in obrnil, potem pa si šel proti jezeru in po nekaj minutah šel nazaj v dolino?

Objavljeno

nop. jaz sem šel direkt gor na rakitno. tam nekje okoli 7ih zvečer.

Objavljeno

Tam na slovenski ulici... med poslovnimi stavbami... en črni Falko s trobentam. Kdo od tukaj?

Objavljeno
Včeraj, okoli 14.00 DeX na ridah in še enkrat na koncu Cerknice.

Na dveh mestih ob istem času... ...sta bila oba z Dexom naenkrat? Wow! :worship: :D

Objavljeno

Včeraj ob 16:48 na koncu Ptujske v MB, v smeri Miklavža; moder C-Max z MotoSvet nalepko... :eek:

Objavljeno
DejaVu a se ti vozš po Kajuhovi z zx6r rdeče barve?

Žal ne...rad bi pa se :)

Objavljeno

vcer zjutri ob osmih po celovski ena modro rdeca NSR 125

Objavljeno

Dns vidu Sončece u LJ(za unionom je neki pešačla) pa Dexa u logatcu je zaviju proti žel.postaji(nč vidu :closedeyes: )

Objavljeno

danes ob 13.00 nasproti slovenija-avta...ali mogoče malo nižje, pri kinu šiška......oranžen zx10r 2008

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!