DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 če sm bil jaz, se iskreno opravičujem maus, builder in Kmet2 3
builder Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 če sm bil jaz, se iskreno opravičujem takoj oblub, da neuš nkol več :grim Kmet2, maus in DAMI34 3
maus Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 js biu sm ne builder, DAMI34 in Kmet2 3
Zivnorc Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Nisem bil jaz... in ne priznam... DAMI34 1
Zivnorc Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Najbolje, da vprašam v tej temi: Ali je kdo videl Pik1 ....? ... čakali smo ga na Rakitni... na OMV.... na Ridah... na Vrhniki... a njega od nikamor.. ... domov ga pa tut še ni. Prosimo motosvetovce ostalih regij in pokrajin, če ste ga kje videli, da ga napotite domov. Če ga kdo ne pozna.... je dovolj, če vidite nekoga na motorju, ko je nekam brezglavo zalutal.... pik1, builder, DAMI34 in 2 others 5
pik1 Objavljeno Julij 2, 2015 Opozori Objavljeno Julij 2, 2015 Najbolje, da vprašam v tej temi: Ali je kdo videl Pik1 ....? ... čakali smo ga na Rakitni... na OMV.... na Ridah... na Vrhniki... a njega od nikamor.. ... domov ga pa tut še ni. Prosimo motosvetovce ostalih regij in pokrajin, če ste ga kje videli, da ga napotite domov. Če ga kdo ne pozna.... je dovolj, če vidite nekoga na motorju, ko je nekam brezglavo zalutal.... .... bom jutr našo vprašu, če ga je včeri kej vidla ??? :) Zivnorc, builder, DAMI34 in 1 other 4
Danilo D Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Včerej sem se pelu za eno češplco na hondi iz Celja do Šentjurja, tko sva se čist lepo pelala, ampak punca .... zakaj nikol nis dala žmigavca k si se lotla oz. si prehitevala? pajkica 1
Popularna objava Scarlett Objavljeno Julij 3, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Nisem mislila sebe, ampak vas . Če bi jaz koga prepoznala, bi se predstavila in ga ne bi tukaj spraševala, če je bil on ali ne . Karmen, pred letom dni sem na Jezerskem zagledala nekoga, za katerega se mi je zdelo, da bi znal bit Živnorc. A zdaj naj stopim do človeka, ki ga prvič v živo vidim in mu rečem: Živjo, a si ti Živnorc mogoče? No, mogoče bi se boljš slišal, če bi xy človeka vprašala, če je Konjujedan.. mislm, kaj pa če slučajn ni? Zivnorc, Bmflar, TOMCAT in 8 others 11
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ...pa da je člowk v zrelih letih, brez las in siv.... na daleč videt uglajen in resen .....pa da ga vprašaš... ej.. a ste VI konjujedan... ... pa še žena da je zraven.... builder, TOMCAT, DAMI34 in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 mislm, kaj pa če slučajn ni? ... pol pa lohka batine padejo pik1, builder, Zivnorc in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ... pol pa lohka batine padejo Al pa še kaj hujšega :-D Zivnorc, builder, Bmflar in 1 other 4
Scarlett Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Al pa še kaj hujšega :-D nč ni padl, še dobr, da sm bla tiho.. ja.. pa še žena je bla zravn Zivnorc, builder, DAMI34 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Al pa še kaj hujšega :-D ...batine od žene.... ... hujše ne more bit... Bmflar, Kmet2, hajoktejn in 2 others 5
TOMCAT Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 (popravljeno) ... pol pa lohka batine padejo ..... ja, če ne znaš prašat pol si verjetno tko "trd", da si tudi na batine že imun Popravljeno Julij 3, 2015. Popravil TOMCAT DAMI34 in builder 2
Scarlett Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ...batine od žene.... ... hujše ne more bit... lahk.. lahk bi mi motor padu... Zivnorc, builder in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 še dobr, da sm bla tiho.. hmmmm ... ženska pa tiho, tale besedna zveza mi ne gre nakak skupaj... ... spet en oksimoron, bi reku... Zivnorc, Kmet2 in builder 3
Scarlett Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 silom prilike, pitbullov se bojim Bmflar 1
VS800 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Včerej sem se pelu za eno češplco na hondi iz Celja do Šentjurja, tko sva se čist lepo pelala, ampak punca .... zakaj nikol nis dala žmigavca k si se lotla oz. si prehitevala? Pomoje ker je vedla, da si ti uzad..... builder, Zivnorc, pik1 in 3 others 6
pik1 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Karmen, pred letom dni sem na Jezerskem zagledala nekoga, za katerega se mi je zdelo, da bi znal bit Živnorc. A zdaj naj stopim do človeka, ki ga prvič v živo vidim in mu rečem: Živjo, a si ti Živnorc mogoče? No, mogoče bi se boljš slišal, če bi xy človeka vprašala, če je Konjujedan.. mislm, kaj pa če slučajn ni? ... sigurno ni bil on ... ... kokr jest vem, on takoj k vsaki pristopi ... tko da ... :) Zivnorc, DAMI34, builder in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 .... tko da ... :) ....je bila verjetn žena zravn... Bmflar, DAMI34, pik1 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ....je bila verjetn žena zravn... ja zdj je pa žena kriva ,da si ti pussi Bmflar, builder, pik1 in 4 others 7
Scarlett Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ... sigurno ni bil on ... ... kokr jest vem, on takoj k vsaki pristopi ... tko da ... :) Je bil na ketni Bmflar, Zivnorc, pik1 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 ... tole me spominja na "nadaljuj poved" ...in na "never ending story" pik1, Bmflar in Scarlett 3
Dr. Cone Objavljeno Julij 3, 2015 Opozori Objavljeno Julij 3, 2015 Kdo je bil včeraj na Rakitni,med 14to in 17to? srečal sem dva rumena GSa....ali sta bila vidva?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se