semering Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 (popravljeno) Prej boste srečali kaj takšnega. Slikal iz motorja na južni strani prelaza Transfagaraš. Zna biti bolj nevarno od vampirjev. Sicer jih pa v zadnjem času tudi pri nas videvajo v urbanih sredinah. V tem delu Karpatov, je največja koncentracija rjavega medveda na svetu - pa se še ne drenjajo... Popravljeno Junij 12, 2012. Popravil semering
gorazd Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Huh, nisem se odpeljal za letos planiranih tur, pa mi ne da mira tale romunija... Kaksne so kaj ceste spodaj, se da odpeljati najbolj zanimive in priporocljive ture v romuniji zz cestnim mopedom? Bo treba zacetklikat traso na karti :-) G
hajoktejn Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 (popravljeno) Huh, nisem se odpeljal za letos planiranih tur, pa mi ne da mira tale romunija... Kaksne so kaj ceste spodaj, se da odpeljati najbolj zanimive in priporocljive ture v romuniji zz cestnim mopedom? Bo treba zacetklikat traso na karti :-) G ah lej no, sej se je par strani nazaj povedal več al manj vse; vzam karto, dnar al pa kartico pa gas; nimaš kej zaje...t; sej v končni fazi je to nek smisel motorizma (vsaj zame), it v "neznano" ... od kompliciranja ni nč druzga k da nakonc obsediš doma ... Popravljeno Junij 13, 2012. Popravil hajoktejn Kremenčkovi in FLY 2
FLY Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 ah lej no, sej se je par strani nazaj povedal več al manj vse; vzam karto, dnar al pa kartico pa gas; nimaš kej zaje...t; sej v končni fazi je to nek smisel motorizma (vsaj zame), it v "neznano" ... od kompliciranja ni nč druzga k da nakonc obsediš doma ... Kot je govoril moj čukundeda,se na koncu vse zreducira na tri najvažnejše stvari v življenju:zdravje,čas in denar. zdravje (vsaj toliko da upaš sedet na mopedu) čas (premosorazmeren z kilometri-pri istem gasu) denar (predvsem za bencin) Ko pomislim da je kolega redno obdeloval Romunijo pred dvajsetimi leti z paneuropejko,je avanturistu v meni kar nerodno. hajoktejn in Pips 2
gorazd Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Se strinjam z vama. Za romunijo bi si vzel več kot teden ali dva časa, tako da jo bom planiral za naslednje leto. Letos sem dopustniške dni splaniral in pokuril zdravje je, dnar in čas pa sta omejena
Wid Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Tudi midva bi šla skozi tunel saj se je dalo do njega a je zaplankan s tistimi železnimi vrati in jih ni bilo mogoće odstranit.Žal...je blo treba nazaj
Leteči Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Madona tako rajcate s tole Romunijo da jo bo treba letos ponovit.
pajkica Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 http://www.advrider....64&postcount=19 če verjameš
FLY Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Tako se je "prašilo" za mano ko sem prišel skozi predor na severno stran 7c in pa naslednji dan po 67c RobiRoberto 1
jadro Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 Tudi midva bi šla skozi tunel saj se je dalo do njega a je zaplankan s tistimi železnimi vrati in jih ni bilo mogoće odstranit.Žal...je blo treba nazaj Pri meni so bila tudi železna vrata, a smo jih mal "našponali" in motor prenesli v tunel, na drugi strani (severni) so pa vrata v istem nivoju pa ni bilo problema peljati skozi. Sicer pa ni važno, glavno da potujemo.
filipe Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 juter pa krenemo,in da vidimo če so tista vrata mogoče že odprta.
filipe Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 res ,da v romuniji ni potrebno vinjete za motor? hvala za odgovor.
FLY Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 Do sedaj ni bilo potrebno in zgleda da je tudi letos tako:http://www.highwaymaps.eu/romania jo pa rabiš na Madžarskem.
pajkica Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 vrata so odprta.... snega je še malo.... je pa res da greš čez prelaz enkrat pa ga maš dost Drakule ni blo doma..... soli pa za izvoz..... in vse ostalo super.... sploh s cenami..... SLVR, Keiko in RobiRoberto 3
zmilan Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 Romunija , obiskana letos med 23.6 in 30.06 Tale cesta te pripelje ali odpelje na prelaz transfagaraše T Na vrhu pa takole Jezero na prelazu, ampak smo se raje kopali tu
osa rider Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 hehehehehe . . . . . .bil gor . . . . uradno bil tunel zaprt . . . . .neuradno odprt! mičkn pred tunelom . . . sm se podpisu v sneg . . . . . kot dokaz :grim Keiko, DAMI34 in pajkica 3
zmilan Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 Romunija , obiskana letos med 23.6 in 30.06 Tale cesta te pripelje ali odpelje na prelaz transfagaraše T Na vrhu pa takole Jezero na prelazu, ampak smo se raje kopali tu Keiko in SLVR 2
Tiger Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 (popravljeno) vrata so odprta.... snega je še malo.... je pa res da greš čez prelaz enkrat pa ga maš dost Drakule ni blo doma..... soli pa za izvoz..... in vse ostalo super.... sploh s cenami..... kje ste menjali denar,banke, menjalnice? A ste samo s karticami plačeval? Popravljeno Julij 7, 2012. Popravil Tiger
matjazg Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 Jaz sem v Romuniji in v Bolgariji enostavno denar dvignu na bankomatu, tankal pa na kartico.
osa rider Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 (popravljeno) če gdo rabi romunske lei-e . . . . . . mi jih je nekaj ostalo! ene 140 . . . . to je 31 erov ( kontakt na pm) za pijačo in še kaj . . . .zadost . . . . da človek ne šiba takoj iskati menjalnice! Popravljeno Julij 7, 2012. Popravil osa rider
pajkica Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 kje ste menjali denar,banke, menjalnice? A ste samo s karticami plačeval? denar menjaš lohka na pumpi 1:4, ali v menjalnicah 1:4,4 ali pa plačuješ s kartico... skoraj povsod ...sicer je pa še vedno tako poceni, da sem zamenjala za 5 dni 100 eurov, vse ostalo na kartico, na bankomate pa jaz nikol ne hodim
Tiger Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 O.k. Hvala!! Se pravi, ene 100€ zamenjaš na prvi pumpi , pol pa po potrebi, ko zmanjka. lp.
MARJA Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 če gdo rabi romunske lei-e . . . . . . mi jih je nekaj ostalo! ene 140 . . . . to je 31 erov ( kontakt na pm) za pijačo in še kaj . . . .zadost . . . . da človek ne šiba takoj iskati menjalnice! Imaš PM.
zmilan Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 kje ste menjali denar,banke, menjalnice? A ste samo s karticami plačeval? Bencin lahko plačuješ s karticami, vendar ne povsod.Naleteli smo tudi na črpalke, ko so jemali samo lei-e.Po motelčkih pa so večinoma jemali tudi evre, kartice bolj redko, čeprav tudi.
filipe Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 (popravljeno) Mi smo nočitve plačevali z evri,tankali z kartico ali z lei,vse ostalo pa smo plačevali z lei ki smo jih menjali v večjih trgovskih centih ki imajo tudi menjalnice.100leiev je tudi meni ostalo če gdo rabi. Popravljeno Julij 8, 2012. Popravil filipe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se