Ni3ous Objavljeno November 10, 2009 Deli Objavljeno November 10, 2009 Tole se mi še bolj dopade, prava pustolovščina, to je zakon, ne pa instant turizem v razvitih deželah. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=161682 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Kaj novih info o tej divji deželi, gre kdo naslednje leto v tiste konce morda? Mene precej drži, vendar brez ogleda črnega morja, bolj bi se osredotočil na Transilvansko hribovje in pokrajino Maramures, seveda bolj outback varianta. Če se najde še kak kandidat, bi se tudi lahko zmenili, verjetno pa s samo "cestnim" motorjem ne bo združljivo. Serbus, ...si že pado not, offroad.... Nekaj slik iz Romunije LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Uuuu kire fotke! Nice ! Si bil to letos? Povej kej več, vtisi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 @Temty.....prva slika je iz Transfrgarašana.....so ostale slike iz Transalpine mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 @Temty.....prva slika je iz Transfrgarašana.....so ostale slike iz Transalpine mogoče? Dobro si uganil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 (popravljeno) @Temty.....prva slika je iz Transfrgarašana.....so ostale slike iz Transalpine mogoče? Ja prva je Transfagarasanm naprej pa je Transalpina. LP Popravljeno November 11, 2009. Popravil Temty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Dobro si uganil. Še tebi zahvala za poslane osnovne informaceje po katerih smo se orientirali, ko smo načrtovali doma pot, v Romuniji pa smo od načrtovanega prevozli Transfagarasan in Transalpino, izpustili morje in šli v brege za cel tedn , pivo sem še zmeraj dolžen.... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Še tebi zahvala za poslane osnovne informaceje po katerih smo se orientirali, ko smo načrtovali doma pot, v Romuniji pa smo od načrtovanega prevozli Transfagarasan in Transalpino, izpustili morje in šli v brege za cel tedn , pivo sem še zmeraj dolžen.... LP Ti me kar "pocukaj za grlo", ko se srečamo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Ja prva je Transfagarasanm naprej pa je Transalpina. LP Transalpina je ena izmed redkih poti, katere še nisem prevozil v Romuniji....je v planu za naslednje leto..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Transalpina je ena izmed redkih poti, katere še nisem prevozil v Romuniji....je v planu za naslednje leto..... Jeba......makadam :angry: :angry: :angry: Drugače pa......molto interesantna okolica! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Ko boš imel motor na katerega sedejo bolj enduro gume, boš pa tudi makadam obrajtal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Ko boš imel motor na katerega sedejo bolj enduro gume, boš pa tudi makadam obrajtal Sej sem vedel......da mora bit nekje ena caka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Transalpina je ena izmed redkih poti, katere še nisem prevozil v Romuniji....je v planu za naslednje leto..... No pol ti priporočam, da greš čimprej, ker jo bodo v dveh letih asfaltirali, letos zo začeli z polnim šusom priprave na asfaltiranje z obeh strani. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Za tiste bolj "vsekane" se lahko greste malo bolj na hard tukaj: http://www.enduromania.net/map.php Podobne stvari pa najdeš tudi v BiH - Travnik/Vlašiči riderrgirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 Nice! Ma kdo kake zanimive plane za prvomajske? Mene sicer mika Romunija, ampak maja bo sploh v hribih prehladno, tko da bolj razmišljam o naši jugi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 Mogoče res bolje, da razmišljaš o "jugi". Prvomajski termin zna biti v Romunskih hribih problematičen (saj si mislil na hribovsko varijanto, kajne ?). Mogoče ti bodo šle pa podnebne spremembe (vreme) na roko. Kdo bi vedel kakšno vreme (koliko snega bo napadlo) bo drugo leto ? ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 Ja hribovska varianta, tako je. Asfaltiranih atrakcij (klasičnih turističnih zanimivosti) sem širom držav že pokril in se jih nasitil, tko, da bom zdej na novo odkrival manj obljudene kotičke držav. domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 Bog ti požegnaj , pa da bi bla fotografija, ki si jo pripel iz Slovenije... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 Bog ti požegnaj , pa da bi bla fotografija, ki si jo pripel iz Slovenije... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Huh, nažalost ta fotka niti iz Evrope ni. Bemtiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Letos nameravamo obiskat Romunijo z cestnimi motorji,pa bi prosil za čim več novih podatkov! Zanimajo me prenočitve,pa tudi vse drugo,kar pač pride prav na potovanjih! :naughty: Že v naprej se lepo zahvaljujem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Evo Pero za prvo silo: http://blogs.bootsnall.com/Cristina-Dima/scenic-drive-in-romania-dn7-on-river-olt-valley.html http://www.sylviastuurman.eu/stories/romania/ http://www.motoromania.com/ http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,110013.0.html http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,22346.0.html Nujno čez Transfagarasan ,Transalpino pa pusti za nas(upam da je še niso asfaltirali!) LP FLY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aps Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Letos nameravamo obiskat Romunijo z cestnimi motorji,pa bi prosil za čim več novih podatkov! Zanimajo me prenočitve,pa tudi vse drugo,kar pač pride prav na potovanjih! Že v naprej se lepo zahvaljujem! Jaz sem bil lani z Hondo VFR. Prenočitve samo v hotelih, saj so cene zmerne. Ceste kar OK. Priporočam vožnjo čez Transilvanske alpe po cesti Transfagarasan (Številka ceste 7C). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 (popravljeno) Letos nameravamo obiskat Romunijo z cestnimi motorji,pa bi prosil za čim več novih podatkov! Zanimajo me prenočitve,pa tudi vse drugo,kar pač pride prav na potovanjih! :naughty: Že v naprej se lepo zahvaljujem! Tule (Romunija 09) malo poglej kako smo se imel. Deda z rdečim BMW-jem sigurno poznaš. Pod Krim 08 maš pa malo opisan vzhodni del Romunije - delta Donave lepo in zanimivo! lp, Mirč Popravljeno Januar 19, 2010. Popravil MiNa gorazd 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 Lepa hvala za informacije Če še gdo kaj ve ,naj prosim pove!Željno čakam Junij bo kmalu,UPAM! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se