Zok Objavljeno December 31, 2017 Opozori Objavljeno December 31, 2017 (popravljeno) Cestitke za moped tudi z moje strani! On 12/30/2017 at 2:40 PM, hy650 said: naredil mod izpušnega kolektorja Imas za to predelavo "na zalogi" kaksnega dobrega varilca? Koliko ojrof ti je (bi mi) vzel? Popravljeno December 31, 2017. Popravil Zok Spasky 1
ukica Objavljeno December 31, 2017 Opozori Objavljeno December 31, 2017 37 minutes ago, Zok said: Cestitke za moped tudi z moje strani! Imas za to predelavo "na zalogi" kaksnega dobrega varilca? Koliko ojrof ti je (bi mi) vzel? Tole tudi mene zanima. Pa ce imas veze pri gabrotu, bi mi lahko zrihtal mapo za tuno 1 gen? placam v naprej, np. Pol pa use pelem k marincu sestavit ter poserviserat
hy650 Objavljeno Januar 1, 2018 Opozori Objavljeno Januar 1, 2018 Mod izpušnega so mi naredili v Zagrebu . Cena med prijatli aprilijaši 15 eur. Mi je pa kolega povedal za enga varilca v Trbovljahh, ki bi to lahko naredil. Bom preveril. Mislim da bi tudi marinc lahko to naredil. Poba je sposoben, pa še izpuhe predeluje. Takole naj bi izgledalo-spodaj original, zgoraj predelan : Mapo bi lahko iz moje Tuono pa Zok skopiral koliklor vem... Smo se že nekaj dopisovali. Se moramo dobiti na kako pivo pa probat... ukica, Cartman in ProdriveR 2 1
marincspeedshop Objavljeno Januar 1, 2018 Opozori Objavljeno Januar 1, 2018 Ravno sedaj imam v delu kolektor mod od stranke. Bom objavil ko bo koncan. Krivine in cev so inox 40x1.5. Ima MDM na zalogi. Tankostenskih zal nimajo. V delu pa je tudi 2v2 full sistem za mojo mille. Se obeta par zanimivih predelav cez zimo. Cartman, gretzky in Zok 3
marincspeedshop Objavljeno Januar 2, 2018 Opozori Objavljeno Januar 2, 2018 Rabim prirobnici (intake flange) za Aprilia tuono 2003. Prirobnica je ista tudi za mille... Zaenkrat sem najcenejse najdu na https://www.ultimateparts.net/aprilia/c.php?n=Valves-cover-Aprilia-RSV-1000-Tuono-2002,-2003,-2004,-2005-Aprilia-Parts-UK,-Worldwide-for-Aprilia-Scooters-and-Aprila-Motorcycle-1992-to-2013&i=18729 Je se kaka druga dobra stran iz katere se splaca narocit? Nase uvoznike bom poklical jutri.
Zok Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 On 1/1/2018 at 10:46 AM, hy650 said: Mod izpušnega so mi naredili v Zagrebu . Cena med prijatli aprilijaši 15 eur. Mi je pa kolega povedal za enga varilca v Trbovljahh, ki bi to lahko naredil. Bom preveril. Mislim da bi tudi marinc lahko to naredil. Poba je sposoben, pa še izpuhe predeluje. Takole naj bi izgledalo-spodaj original, zgoraj predelan : Mapo bi lahko iz moje Tuono pa Zok skopiral koliklor vem... Smo se že nekaj dopisovali. Se moramo dobiti na kako pivo pa probat... No, moj mopi je Falco, zato ima 2v2 kolektor (oz. 2 v kvazi 1 v 2), ampak vseeno tale "balance pipe" baje naredi svet razlike ("a world of difference" - kak bi se to prevedlo? lol). Za mapo pa - bi bil tudi jaz zelo vesel, da pridem do podatkov - nov EPROM castim jaz. V kolikor imas EPROM brez mame plate (PRIMER), potem ni nobene tezave. Ce ima PCB za zascito pred branjem (PRIMER), potem pa nisem cisto siguren kaj se da narediti, ampak konec koncev bi tudi to morali iti - ampak se mi dozdeva, da ta nacin uporablja samo Aprilia pri njihovih EPROMih za naknadno vgradnjo (in mastno placilo).
lucky323 Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 pred 19 urami, marincspeedshop pravi: Rabim prirobnici (intake flange) za Aprilia tuono 2003. Prirobnica je ista tudi za mille... Zaenkrat sem najcenejse najdu na https://www.ultimateparts.net/aprilia/c.php?n=Valves-cover-Aprilia-RSV-1000-Tuono-2002,-2003,-2004,-2005-Aprilia-Parts-UK,-Worldwide-for-Aprilia-Scooters-and-Aprila-Motorcycle-1992-to-2013&i=18729 Je se kaka druga dobra stran iz katere se splaca narocit? Nase uvoznike bom poklical jutri. Af1.
ukica Objavljeno Januar 3, 2018 Opozori Objavljeno Januar 3, 2018 On 1/1/2018 at 10:46 AM, hy650 said: Mod izpušnega so mi naredili v Zagrebu . Cena med prijatli aprilijaši 15 eur. Mi je pa kolega povedal za enga varilca v Trbovljahh, ki bi to lahko naredil. Bom preveril. Mislim da bi tudi marinc lahko to naredil. Poba je sposoben, pa še izpuhe predeluje. Takole naj bi izgledalo-spodaj original, zgoraj predelan : Mapo bi lahko iz moje Tuono pa Zok skopiral koliklor vem... Smo se že nekaj dopisovali. Se moramo dobiti na kako pivo pa probat... Hvala za info! In se priporocam za mapo 1 hour ago, Zok said: No, moj mopi je Falco, zato ima 2v2 kolektor (oz. 2 v kvazi 1 v 2), ampak vseeno tale "balance pipe" baje naredi svet razlike ("a world of difference" - kak bi se to prevedlo? lol). Za mapo pa - bi bil tudi jaz zelo vesel, da pridem do podatkov - nov EPROM castim jaz. V kolikor imas EPROM brez mame plate (PRIMER), potem ni nobene tezave. Ce ima PCB za zascito pred branjem (PRIMER), potem pa nisem cisto siguren kaj se da narediti, ampak konec koncev bi tudi to morali iti - ampak se mi dozdeva, da ta nacin uporablja samo Aprilia pri njihovih EPROMih za naknadno vgradnjo (in mastno placilo). Lahko ga tudi jaz rabiva podobne podatke haha On 1/1/2018 at 10:57 PM, marincspeedshop said: Ravno sedaj imam v delu kolektor mod od stranke. Bom objavil ko bo koncan. Krivine in cev so inox 40x1.5. Ima MDM na zalogi. Tankostenskih zal nimajo. V delu pa je tudi 2v2 full sistem za mojo mille. Se obeta par zanimivih predelav cez zimo. Ma jaz se bom sigurno oglasil pri tebi.. samo delam seznam kaj vse bi porihtal(sticky clutch, eprom, tale mod na izpusnem..) pred sezono Zok 1
hy650 Objavljeno Januar 4, 2018 Opozori Objavljeno Januar 4, 2018 Sklopko mi je pa marinc porihtal-povrtal tisto dizo al karkoli že je na 0.6 mm. ... ukica 1
ProdriveR Objavljeno Januar 5, 2018 Opozori Objavljeno Januar 5, 2018 (popravljeno) Jaz se bom tud enkrat pr teb ustavu @marincspeedshop , sam od logatca do tebe me malkrat pot zapelje Mam pa par stvari (bolj kot ne lepotnih), ki me motijo. Npr tole,k mi tačka prbija v krivino akrapovica Popravljeno Januar 5, 2018. Popravil ProdriveR
ProdriveR Objavljeno Januar 5, 2018 Opozori Objavljeno Januar 5, 2018 Tisto prirobnico pa pomeri, pa mogoči ti kaj od tega pride provhttps://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=aprilia+AP0267151&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xaprilia+intake+flange.TRS0&_nkw=aprilia+intake+flange&_sacat=0
marincspeedshop Objavljeno Januar 5, 2018 Opozori Objavljeno Januar 5, 2018 Vsi ste dobrodosli pri meni v delavnici. Loh se ustavte tud sam na peru, mrzu je zmeri na lagerju Rdeči in DAMI34 2
Rdeči Objavljeno Januar 8, 2018 Opozori Objavljeno Januar 8, 2018 Moral bi malo preverit ventile slabih 90 tkm. Ali se s tem kaj ukvarjaš pri podobnem motorju caponord ? Ali je še prekmal, ko berem po tujih forumih po večini čez 100 tkm v mejah telorance.
hy650 Objavljeno Januar 8, 2018 Opozori Objavljeno Januar 8, 2018 Običajno pri rotaxih ni težav z ventili. Fantje bi radi štelali , samo ni kaj štelat.... Pokrov ventilov nazaj pa akcija.... Rdeči 1
marincspeedshop Objavljeno Januar 8, 2018 Opozori Objavljeno Januar 8, 2018 pred 6 urami, Rdeči pravi: Moral bi malo preverit ventile slabih 90 tkm. Ali se s tem kaj ukvarjaš pri podobnem motorju caponord ? Ali je še prekmal, ko berem po tujih forumih po večini čez 100 tkm v mejah telorance. Tudi ventile stelam in vse ostalo. Od generalk do servisa vzmetenja (tudi zadnji amortizer) in se kaj. Po service manualu se ventili stelajo (pregledajo) na 15.000km. Zmotno je mislenje "kaj bos stelu ventile sej se neslisjo". Ravno obratno je, man ko se ventili "slisijo", bol ko so posedeni, mansa je toleranca med odmicno gredjo in ventilom. Nakoncu zaradi temperaturnega raztezka ventil ne zapira vec in posledicno ga skuri "prepiha" in ponavadi se lezisce. Obnova glave je pa noro draga. Kaj in gdaj bo gdo servisiral je pa stvar posameznika, jest se drzim service manuala. Rdeči, DAMI34 in dlicen 3
Lunapark Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 Ka tele predelave, ki delate na izpušnih kolektorjih to je samo za GEN 1? Nisem še zasledil tega, je pa res da že nekaj časa nisem nič spremljal ker sem tudi pri odločitvi nakupa V4...
hy650 Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 pred 1 uro, Lunapark pravi: Ka tele predelave, ki delate na izpušnih kolektorjih to je samo za GEN 1? Nisem še zasledil tega, je pa res da že nekaj časa nisem nič spremljal ker sem tudi pri odločitvi nakupa V4... Omenjena predelava je za GEN1, koder je izpuh 2v1. v tem primeru vgradiš Gabrotov čip F255. zraven paše bolj odprt sesalni in izpušni del (šport filter, odstranjeni omejevalnik pretoka zraka, vstopnik zraka od mille in bolj odprt lonec) Za vse druge različice izpuhov in generacij mopedov ima Gabro druge čipe. Če kupuješ V4, je pa že druga zgodba.... Tudi moja naslednja bo V4.
Lunapark Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 A tako. No sam bom tudi poslal Gabrotu racunalnik tako da je Powercommander 3 na voljo ce ga kdo potrebuje Če se bo pa pojavil kakšen kupec za mojo bo pa V4
lucky323 Objavljeno Januar 15, 2018 Opozori Objavljeno Januar 15, 2018 Lunapark ali imaš kakšno sliko in okvirno ceno za moped?
Kawl Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 Ob 1. 1. 2018 ob 10:46, hy650 pravi: Mod izpušnega so mi naredili v Zagrebu . Cena med prijatli aprilijaši 15 eur. Mi je pa kolega povedal za enga varilca v Trbovljahh, ki bi to lahko naredil. Bom preveril. Mislim da bi tudi marinc lahko to naredil. Poba je sposoben, pa še izpuhe predeluje. Takole naj bi izgledalo-spodaj original, zgoraj predelan : Mapo bi lahko iz moje Tuono pa Zok skopiral koliklor vem... Smo se že nekaj dopisovali. Se moramo dobiti na kako pivo pa probat... To ti z lahkoto tudi jaz zavarim. Samo za 15€ se mi ne splača
Zok Objavljeno Januar 21, 2018 Opozori Objavljeno Januar 21, 2018 (popravljeno) ...malo testiranja danes... (zici s stikala vodita do ECU-ja, nosilec/ohisje za stikalo se pa ze printa) Popravljeno Januar 21, 2018. Popravil Zok VS800, sesir in MiNa 3
marincspeedshop Objavljeno Januar 23, 2018 Opozori Objavljeno Januar 23, 2018 To imas anti thief system? Pa full imas vilce spuscene v krizih
hy650 Objavljeno Januar 28, 2018 Opozori Objavljeno Januar 28, 2018 Ob 1/18/2018 ob 20:26, Kawl pravi: To ti z lahkoto tudi jaz zavarim. Samo za 15€ se mi ne splača Saj...najbrž je blo 10 eur...Boš dobil delo. So že nove ideje na vidiku. Pusti telefonsko
Zok Objavljeno Januar 31, 2018 Opozori Objavljeno Januar 31, 2018 (popravljeno) On 1/23/2018 at 8:53 AM, marincspeedshop said: To imas anti thief system? Pa full imas vilce spuscene v krizih Ne, ne. Stikalo sluzi upravljanju vbrizga - preklop na delovanje z drugim setom map. Vec na slikah. Glede vilic pa - vem, ja. Do konca. #KozjanskoTT Popravljeno Januar 31, 2018. Popravil Zok ukica, sesir in VS800 3
marincspeedshop Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 Hudo. Pol si majster za maperanje. Mormo kej uspict glede teh cipov. Spomladanska akcija kupis 2 dobis 3 Drgac pa resno, lahko bi se lotil zadeve, mene sicer racunalniki ne veselijo, me pa dost Aprilijasev sprasuje za cip. ukica 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se