gebre Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Ja ne vem kako boš mi sledil na AC,če pa voziš sam 110kmh po AC,saj tako si napisal v rubriki 207rr, Zraven pa, da ga včasih tudi kdaj stisne :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Jaz sem za sredo.Določite še uro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 (popravljeno) Večina GPS-ov ima lepo lastnost, da si zapomnijo maksimalno doseženo hitrost... Pa še zelo točni so. lp, D. PS: Če zainteresirani pridete v Maribor, posodim GPS... Zraven pa verjetno ne bom mogel, ker moj moped gre komaj slabih 150... :yea1: Popravljeno Avgust 23, 2004. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Na deseti strani sem nehal brati. Dajte, naredite že ta test, da bo potem konec dilem. Sicer pa lahko, če se curijeve trditve izkažejo za točne(+-40km/h :lol1: ), tudi sami naslednjič kupimo SE (special edition...for special people..ups, zdaj je novi zakon..nič angleško) verzijo fazerja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 pervy, shargo, metalbike in tudi jaz smo se ze pred casom javili, da se "pomerimo" z in "se pustimo scat peljati" od te fenomelnalne 600 kubicne rakete. odgovora ni bilo. I wonder why?! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 (popravljeno) That's why: Popravljeno Avgust 24, 2004. Popravil ceco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 Ja ne vem kako boš mi sledil na AC,če pa voziš sam 110kmh po AC,saj tako si napisal v rubriki 207rr,ta teden torek, sreda ali petek se lahko zmenimo dopoldne na AC Trojane proti Mariboru cbra gre po avtocesti tud 288 po števcu, pa še bi šla, tko da ne skrb, te bom že lovil :rolleyes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dietrich Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 A ne gre tole ze mal predalec. Men je cist vseen a misl da mu gre 275 al 310, zarad tega lohk cist mirno spim. :zzz: Curija poznam ze skor 30let in vem da vsak motor tisci do konca in se mal cez. Najbrz mu mal stevc laze, ampak a ni mal mem, da se tle kregate k mejhni otroc v stilu: "Moj fotr pa tvojga zbije k kanto..." Curi je nasploh precej trmast clouk in ne bo popustu ce misl, da ma prov. Zato je debata cist odvec. Kdor pa ne more spat nej se zmen za test. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 A ne gre tole ze mal predalec. ... Ej, eeejjjj, ne mi tlele chicken fighta mirit! :angry: Je tok luštn brat, k'se okol tega pričkajo. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 Ja samo če se bodo še dolgo pričkal bo prej zima, kakor pa bodo odpeljali tale giro. In pol bo celo zimo cajt za pričkat se :fight2: :kva2: Bo treba zvončke pa trobentice počakat se mi zdi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 ...ta teden torek, sreda ali petek se lahko zmenimo dopoldne na AC Trojane proti Mariboru ti kar objavi točen datum in uro... ...da vam policijo za vrat stisnem, mamicu vam divjaško neodgovorno <_< p.s. kakšen pretiran emocionalni izbruh, a?! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 ti kar objavi točen datum in uro... ...da vam policijo za vrat stisnem, mamicu vam divjaško neodgovorno <_< p.s. kakšen pretiran emocionalni izbruh, a?! O:-) daj počakaj malo, da si še jaz zrihtam konkurenčem motor, pri tej zadevi skoraj ne smem manjkat :devil: predlagam okolico slovenske bistrice, tudi če bo policija vedela za dogodek, se jim ne bo ljubilo prit :lol1: , mogoče bojo špilferderberju posodli radar da nej gre sam zmerit in poslikat pa zapisnik naredit in prinest na postajo :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 a pol curiju nese 275??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Mislim da sem prvi, ki sem Curiju preko PM ponudil primerjavo z FZS1000, sva se čula po GSM ampak deda ni blo na naš konec....... tak da še vedno čakam potrditev hitrosti od koga ki je doma bližje Curiju lp Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 Mislim da sem prvi, ki sem Curiju preko PM ponudil primerjavo z FZS1000, sva se čula po GSM ampak deda ni blo na naš konec....... tak da še vedno čakam potrditev hitrosti od koga ki je doma bližje Curiju lp Bajsi ne mores se ti s curijem primerjat, ker tavelik fazer ne gre toliko :grrr . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 ne mores se ti s curijem primerjat, ker tavelik fazer ne gre toliko :grrr . žal gre FZS1000 po števcu samo 273 km/h... upam, da bo yamahinim inženirjem uspelo kaj tiste hude aerodinamike od maske ter prožnosti in moči iz 600-kubičnega agregata FZ6 spraviti tudi na novo fzs1000... potem bi mogla biti oba motorja tu-nekje-glih-za-glih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 mal bom :topic: ampak je logicno nadaljevanje za fzs1000 je 273 km/h teoreticna koncna hitrost glede na podana prestavna razmerja in prenose zobnikov. in glej ga zlomka, tudi stevec kaze natanko to in kot kaze ima fzs1000 zelo zelo natancen stevec, ker tudi pri drugih hitrostih kaze natancno teoreticne hitrosti. torej en pogoj za natancno meritev curija je izpolnjen: tocna hitrost se lahko odcita na preprost nacin s tavelikega fazerja. vendar pa je problem ker 143 konjev ne gre tako hitro kot curijevih 100 :hmm: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 za fzs1000 je 273 km/h teoreticna koncna hitrost glede na podana prestavna razmerja in prenose zobnikov. in glej ga zlomka, tudi stevec kaze natanko to in kot kaze ima fzs1000 zelo zelo natancen stevec, ker tudi pri drugih hitrostih kaze natancno teoreticne hitrosti. Pozabljaš, da tudi merilnik vrtljajev laže! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 merilnika (hitrost in vrtljaji) sta dobro uigrana, tako da sta skupaj zelo natancna. pri dolocenih obratih v doloceni prestavi kaze merilnik hitrosti zelo natancno hitrost v primerjavi s teoreticno. cez cel razpon obratov in prestav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 vendar pa je problem ker 143 konjev ne gre tako hitro kot curijevih 100 :hmm: . curijevih 98. sam on ma take nabildane... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domin Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 curijevih 98. sam on ma take nabildane... :) Zok ali nimaš početi kaj bolj pametnega. Daj zresni se že malo!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 Zok ali nimaš početi kaj bolj pametnega. Daj zresni se že malo!! :kva2: ...ko bo tale tema resna... :doze: ...glede na to da gre prejsnja R6 s 120 HP 256 km/h, pa da gre FZ6 (naked!!) z 98 HP 275 km/h... ...uff, aerodinamika je taka lepa stvar!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno September 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2004 (popravljeno) ko bo tale tema resna... Bo ko boš imel motor ,da se boš kosal z menoj,takrat kokodakaj ,še vedno pozabljaš,da tudi števci lažejo,a sem mogoče napisal da gre resničnih 275kmh,če pa števec laže pa ni moja stvar,ampak tvoja v glavi :lol1: Popravljeno September 5, 2004. Popravil curi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno September 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2004 (popravljeno) Aja še to,kdo te je pa nategnil ,da imam nakeda :kva2: PS:pa ne vem kdo ti je dal moderatorske pravice,če si še otrok :lol1: Popravljeno September 5, 2004. Popravil curi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se