soncy Objavljeno April 21, 2007 Deli Objavljeno April 21, 2007 Brian Greene TKANINA VESOLJA Vse kar je znanega, izračunanega in celo neznanega oz. le teoretično predvidenega, da je .. o vesolju z vidika fizike, astrofizike in astronomije. Absolutno NI za ženske. :fredy: verjetno nismo tega sposobne prebrat kaj šele dojet. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 V naši knjižnici sem dobil Magisterij vožnje motocikla, poučno :OK: the same...sam da jo mam jst kr doma :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Andre Pieyre de Mandiargues: Motoristka Ženska, motor, pot iz Francije v Nemčijo, od moža k ljubimcu, kombinezon na goli koži, občutek ceste, ovinkov, moči motorja, okus po spolu, on starejši in gospodovalen, ona devetnajstletna in vdana … Motoristka, roman, napisan leta 1963, je francoska klasika. In oda plehu in seksu, obvezno čtivo vsakega motorista & motoristke ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Christiane F.- Mi, otroci s postaje Zoo..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Arto Paasilinna: Tuleči mlinar (pa še ostale prej). Angleški humor dobil konkurenta v finskem. Zelo dobro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Očarljivi skupinski samomor. Avtor je nek finec (kdo pa bi bil drug), si na žalost nisem zapomnil imena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Zgoraj omenjeni :D Napisal tudi: Zajčje leto. Vse prebral na mah. Težko odložiti knjigo. Pa spet, da se opomnim, da je svet nor. Joseph Heller: Kavelj 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 operacija eichman huda knjiga - grozote druge svetovne vojne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 če smo že pri operacijah: operacija odessa avtor pa mi je kot po navadi ušel........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 če smo že pri operacijah: operacija odessa avtor pa mi je kot po navadi ušel........ A ni bil F. Forsyth? Homer - Iliada Standardno. En ded drugemu mazne babo in jo odpele v drugo ves, pol se pa obe vesi skoleta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Pa še malo internetnega branja za ljubitelje pisane besede: http://www.omnibus.se/beseda/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Zdejle berem Orwelowo knjigo z naslovom 1984-res super zadeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) Rože za Algernona :worship: Ne povem nč.. Jo je treba prebrat :whistle: Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Joj, same zanimive knjige berem zadnje čase: - otroško spanje brez joka v sanje - z otrokom lahko sodelujete - dojenček, kaj pričakujemo prvo leto - dojenje in materinstvo iz srca Za Dito pa: - Andersenove in Grimmove pravljice :whistle: :headbang: :krneki: že kar pogrešam bolj "resno" literaturo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 probaj z Asterix in Normani, meni je cool :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 berem knigo valentino rossi - moja zgodba :D mi jo je metulčica46 posodila :) čeprou ne preberem niti ene knjige na vsakih 5let, bom to prebrov, pa niti Rossi fan nism :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Telefonski imenik Slovenije Tečno u božjo mater. Sama imena, nobene akcije ali sexa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 A še nisi pršu do 090 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 al pa do tanjuškine cifre ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 A še nisi pršu do 090 :whistle: al pa do tanjuškine cifre ;) Ne še, sedaj sem šele na 041. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 (popravljeno) FIZIKI od friedrich Durrenmatt nisem ljubitelj knjig... sam tole je knjiga ki je obvezna za maturo... tako da sm mogu prebrat in sm zelo + navdušen... uglavnem govori o 3 norcih v norišnici... in njihovem načinu življenja... drama , odfukana knjiga Popravljeno Julij 28, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the JACK Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 Hans Hellmut Kirst : Nevarna resnica- zanimivo branje za kar tako Trygve Gulbranssen : Dediščina gozda - tudi za kar tako Richard Raske : Pobeg iz Sobibora - knjiga kjer se lahko živali sramujejo človeka Gregory Boyington " Ata " : Črne ovce - resnična zanimiva zgodba pilota WW2, precej alkoholno populistična Heinrich Gerlach : Izgubljena armada - odlična knjiga in branje za ljubitelje knjig o WW2, vse ostale o Stalingradu me ne prepričajo! Richard Llewellyn : Kako zelena je bila moja dolina - knjiga, ki jo kar nekaj let zapored enkrat letno preberem, moja ljubša, preprosto za zamisliti kako se zaveš prepozno dobrih, lepih časov in objemov domačega življenja ! :yea1: A ti sploh veš kako redke knjige si prebral ? Teško jih je najti ? Sem pa Dediščino gozda prebral in je dobro branje ! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Jose Saramago: Esej o Slepoti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Za dolge poletne večere: Townsend Sue; RASTOČE TEŽAVE JADRANA KRTA...& njegova Pandora seveda! :inlove: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Danes sem prebral knjigo z zelo žalostnim koncem. Izdana pri Nova KBM, naslov Hranilna knjižica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se