klimbra Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Biblija.....tam se veliko "kesajo"....!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Biblija.....tam se veliko "kesajo"....!!!! Čuj ded, :eek: mislim da moraš k spovedi :evilgrin: . Naj si gospod vzamejo dosti časa :whistle: . Če se boš sam kesal, se ti bo "skisalo". Ali pa reči v kiri gostilni se dobimo, da ti popravimo krvno sliko :naughty: . Rukni eno dobro pijačo :beer1: :beer1: :beer1: in bo svet lepši, jutri boš pa vsaj vedel, zakaj glava boli. :drunk: LP. Aja, knjiga: Juvančič Sibirija (drugič) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Jose Ortega y Gasset: Upor množic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Novoletno darilo ataIBE-Benka Pulko : Pocestnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
geny Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Zdavo! Zanima me naslov filma, ki je bil posnet po knjigi NOČI DOLGIH NOŽEV!! hvala -- GENY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Lainšček zelo dobro piše.Petelinji zajtrk in Namesto koga roža cveti sta res dobri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Je kdo prebral knjigo: Valentino Rossi – Moja zgodba? in kaj meni o njej ? Zanimiva lai bolj dolgočasna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Nč sm že najdu temo o tem: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=735 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Je kdo prebral knjigo: Valentino Rossi – Moja zgodba?in kaj meni o njej ? Zanimiva lai bolj dolgočasna? Nisem je brala, ampak sem slišala da je bolj ali manj bullshit... Ti si jo prebral? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Nisem je brala, ampak sem slišala da je bolj ali manj bullshit...Ti si jo prebral? Ne, zato pa sprašujem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 kamasutra ...100 posto :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 kamasutra ...100 posto :naughty: dej pošlj, če imaš v pdf-ju :whistle: Življenje je kratko by >unknown< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Paul Brickfield: Skleti zvezde z neba: odlična pripoved o britanskem pilotu ki je izgubil obe nogi in kljub temu letel Karlo Štajner: 7000 dni v sibiriji: odlična knjiga Črna knjiga komunizma: zanimivo branje Vladimir Bartol: Alamut: tud dobra knjiga Isaac Deutschler: Stalin: biografija Marko Simič: Po sledeh soške fronte: zelo dobra zgodovinska knjiga Peter Townsend: Usoda je lovec: tud o bojnem pilotu Pierre Closterman: Veliki cirkus: še en pilot Skratka najraje imam knjige o vojni, pa o pilotih :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 dej pošlj, če imaš v pdf-ju :whistle: nimam je u pdfju..praxa :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 nimam je u pdfju..praxa :naughty: Prakticiraš kej inštrukcije :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Točno na sredini zbirke His Dark Materials... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Bogat očka, revni očka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Andrej Kurkov: Piknik na ledu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 Komentar Obligacijskega zakonika-splošni del :whistle: ......ne priporočam :headbang: , razn za vsekat kterga po buči al pa za bicepse bildat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 Hola! včeraj končal drugi del LotRa, TTT - The Two Towers, pred tem seveda The Fellowship of the Ring, še pred tem The Hobbit, in začel seveda RotK - Return of the King, potem pa me čakata še Silmarillion in Unfinished Tales - tele knjigice preberem (skoraj) vsako leto :whistle: vmes pa se trudim z Lost Tales zabavno, duhovito, napeto, čudovit jezik (če bereš original)... moje najljubše knjige, priporočam :worship: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 Hermann Hesse: Narcis in Zlatoust :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 včeraj sem dol potegnil vse dele asteriksa in taličnega toma. je že čas da spet začnem malo brat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Tajno društvo PGC... sem skoraj pri koncu. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Zdavo! Zanima me naslov filma, ki je bil posnet po knjigi NOČI DOLGIH NOŽEV!! hvala -- GENY Gottendammerung / SOMRAK BOGOV se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Manjši popravek : http://www.imdb.com/title/tt0064118/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se